T20 tuning motoru

vše ohledně modelové řady Celica
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

Kysi píše:
kunaznory píše:hele tento typek parkuje v moji ulici v brnisku a prodava ji http://www.sportovnivozy.cz/11890-toyot ... Zobraz=vse

vzdy sem chodil okolo a ocumoval jak je to krasny auti a hle taky sem si ju pořidil :) sice neni za 80 ale to by snad nebyl takovej problem nebo snad jo?a kdo vi co bude na jaře uvidiš jak to bude s cenama přišti rok :wink:
Tyyjo co je to za typka co ji prodava? Ja ji (Celdu) ani jeho v Brne snad nikde nepotkal a to jezdim denne vsude mozne... :-) kde to parkuje? Myslim ze podle toho co pise ze na ni udelal, tak za tu cenu by rozhodne stala za uvahu :wink:

zd.

no kořeň parkuje v líšni v ulici štefáčkova ja tam taky parkuju bydli asi ve stejnem bloku panelaku jako ja:)ale bohužel jsem nikdy nevychtal misto vedle něho :? potkal sem ho na silnici dvakrat ale ani jednou sem neseděl ve sve káře, typka bohužel osobně neznám jen od vidění kdyz parkoval nebo projel okolo a tady na foru sem ho taky neviděl , hned sem ho poznal podle tej značky a podle toho hada co má namotanýho kolem zrcátka :)
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

kunaznory píše:
Kysi píše:
kunaznory píše:hele tento typek parkuje v moji ulici v brnisku a prodava ji http://www.sportovnivozy.cz/11890-toyot ... Zobraz=vse

vzdy sem chodil okolo a ocumoval jak je to krasny auti a hle taky sem si ju pořidil :) sice neni za 80 ale to by snad nebyl takovej problem nebo snad jo?a kdo vi co bude na jaře uvidiš jak to bude s cenama přišti rok :wink:
Tyyjo co je to za typka co ji prodava? Ja ji (Celdu) ani jeho v Brne snad nikde nepotkal a to jezdim denne vsude mozne... :-) kde to parkuje? Myslim ze podle toho co pise ze na ni udelal, tak za tu cenu by rozhodne stala za uvahu :wink:

zd.

no kořeň parkuje v líšni v ulici štefáčkova ja tam taky parkuju bydli asi ve stejnem bloku panelaku jako ja:)ale bohužel jsem nikdy nevychtal misto vedle něho :? potkal sem ho na silnici dvakrat ale ani jednou sem neseděl ve sve káře, typka bohužel osobně neznám jen od vidění kdyz parkoval nebo projel okolo a tady na foru sem ho taky neviděl , hned sem ho poznal podle tej značky a podle toho hada co má namotanýho kolem zrcátka :)
To je Martin jednou s nama byl na UHčku. Když jsem si prorazil pneumatiku tak sem k němu utíkal jestli by mi nepůjčil na dojezd do garáže a to jsem ho ani pořádně neznal. A jednou se stalo že byl nahoře v Líšni u Kartága a tam sem stával občas já a kamoš mu vlítnul do cesty a nasedl jako zpolujezdec a tak se na sebe podívali a kamoš vyvalil "Zdár já su Libor". Prej nevěděl co má říct a tak mu to vysvětlil. Jinak v pohodě človíček vždycky když jsme se potkali tak jsme museli zastavit a pokecat. Domnívám se že jeho čelda je v krásném stavu. nebo aspoň před tím rokem ji měl a už tenkrát ji chtěl prodat a já ho odrazoval, ale jak je vidět tak to nakonec udělal nebo udělá.

PS kdyby zůstala v brně a koupil ji člověk co by s nama ve čtvrtky jezdil na UH a pak na projížďky občas skáknul do hospody o víkendu tak by to bylo bezva :wink:
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

no vidis on parkuje ve stejne ulici a ja ho vubec neznam no vlastne myslim ze neznam osobne nikoho kdo ma celiku
no a ty parkujes este nahore v lisni nekde?se me zda ze sme se uz bavili nebo to je fakt haluz :?: :roll:
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

dráža/T2o/ píše:
stenky píše:tak to teda nebude :) ja mam tiez okolo 195cm a pohoda. ako nemozes tam vliezt s punk cirom na kohuta ale takto na bezeho 194cm chlapaka ti tam este zopar cm na capicu ostane :)
a ani nemáš problém s nohama,že je máš pak nějak zkrčené u pedálů?
no takto. mam spominanych 195cm a koli pohodliu aby som na vsecko dobre dociahol a nemusel sa moc nacahovat, sedacku mam cca 2 zuby od zadu. takze miesta na nohy je tolko ze by si inym autam rozdavat mohol :) jedine co je problematicke s takouto nasou velkou konstrukciou je neohrabane :vytahovanie: sa z auta... nizky posed :D
Obrázek
dráža/T2o/
Člen Týmu

Příspěvek od dráža/T2o/ »

tak to jsem rád,že je to takhle,měl jsem z toho strach aby to nebylo malé :-)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

a pockaje ked uvidis ten kufor :D jedine co je tam obmedzovane su pasazieri na zadnych sedadlach. ale ti sa mi do auta dostanu iba v nudzovych pripadoch.
pre 1,2 ludi je to idealne aj pre obra co sa priestoru tyka :D teda aspon mne to vyhovuje strasne
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“