vzdy sem chodil okolo a ocumoval jak je to krasny auti a hle taky sem si ju pořidil sice neni za 80 ale to by snad nebyl takovej problem nebo snad jo?a kdo vi co bude na jaře uvidiš jak to bude s cenama přišti rok
Tyyjo co je to za typka co ji prodava? Ja ji (Celdu) ani jeho v Brne snad nikde nepotkal a to jezdim denne vsude mozne... kde to parkuje? Myslim ze podle toho co pise ze na ni udelal, tak za tu cenu by rozhodne stala za uvahu
zd.
no kořeň parkuje v líšni v ulici štefáčkova ja tam taky parkuju bydli asi ve stejnem bloku panelaku jako ja:)ale bohužel jsem nikdy nevychtal misto vedle něho potkal sem ho na silnici dvakrat ale ani jednou sem neseděl ve sve káře, typka bohužel osobně neznám jen od vidění kdyz parkoval nebo projel okolo a tady na foru sem ho taky neviděl , hned sem ho poznal podle tej značky a podle toho hada co má namotanýho kolem zrcátka
vzdy sem chodil okolo a ocumoval jak je to krasny auti a hle taky sem si ju pořidil sice neni za 80 ale to by snad nebyl takovej problem nebo snad jo?a kdo vi co bude na jaře uvidiš jak to bude s cenama přišti rok
Tyyjo co je to za typka co ji prodava? Ja ji (Celdu) ani jeho v Brne snad nikde nepotkal a to jezdim denne vsude mozne... kde to parkuje? Myslim ze podle toho co pise ze na ni udelal, tak za tu cenu by rozhodne stala za uvahu
zd.
no kořeň parkuje v líšni v ulici štefáčkova ja tam taky parkuju bydli asi ve stejnem bloku panelaku jako ja:)ale bohužel jsem nikdy nevychtal misto vedle něho potkal sem ho na silnici dvakrat ale ani jednou sem neseděl ve sve káře, typka bohužel osobně neznám jen od vidění kdyz parkoval nebo projel okolo a tady na foru sem ho taky neviděl , hned sem ho poznal podle tej značky a podle toho hada co má namotanýho kolem zrcátka
To je Martin jednou s nama byl na UHčku. Když jsem si prorazil pneumatiku tak sem k němu utíkal jestli by mi nepůjčil na dojezd do garáže a to jsem ho ani pořádně neznal. A jednou se stalo že byl nahoře v Líšni u Kartága a tam sem stával občas já a kamoš mu vlítnul do cesty a nasedl jako zpolujezdec a tak se na sebe podívali a kamoš vyvalil "Zdár já su Libor". Prej nevěděl co má říct a tak mu to vysvětlil. Jinak v pohodě človíček vždycky když jsme se potkali tak jsme museli zastavit a pokecat. Domnívám se že jeho čelda je v krásném stavu. nebo aspoň před tím rokem ji měl a už tenkrát ji chtěl prodat a já ho odrazoval, ale jak je vidět tak to nakonec udělal nebo udělá.
PS kdyby zůstala v brně a koupil ji člověk co by s nama ve čtvrtky jezdil na UH a pak na projížďky občas skáknul do hospody o víkendu tak by to bylo bezva
no vidis on parkuje ve stejne ulici a ja ho vubec neznam no vlastne myslim ze neznam osobne nikoho kdo ma celiku
no a ty parkujes este nahore v lisni nekde?se me zda ze sme se uz bavili nebo to je fakt haluz
stenky píše:tak to teda nebude ja mam tiez okolo 195cm a pohoda. ako nemozes tam vliezt s punk cirom na kohuta ale takto na bezeho 194cm chlapaka ti tam este zopar cm na capicu ostane
a ani nemáš problém s nohama,že je máš pak nějak zkrčené u pedálů?
no takto. mam spominanych 195cm a koli pohodliu aby som na vsecko dobre dociahol a nemusel sa moc nacahovat, sedacku mam cca 2 zuby od zadu. takze miesta na nohy je tolko ze by si inym autam rozdavat mohol jedine co je problematicke s takouto nasou velkou konstrukciou je neohrabane :vytahovanie: sa z auta... nizky posed
a pockaje ked uvidis ten kufor jedine co je tam obmedzovane su pasazieri na zadnych sedadlach. ale ti sa mi do auta dostanu iba v nudzovych pripadoch.
pre 1,2 ludi je to idealne aj pre obra co sa priestoru tyka teda aspon mne to vyhovuje strasne