Bílý Yaris - ANO či NE ?
Bílý Yaris - ANO či NE ?
Ahoj všem,
jestli někdo máte bílého Yarise, můžete tu barvu doporučit - koupili byste si to případně znovu?
Já jsem zatím bohužel bílého Yarise ještě nikde na živo neviděl (ani na prodejnách) a podle vzorníku v katalogu nebo na www stránkách Toyoty se nechci rozhodovat - ono to pak na živo vypadá vždycky trochu jinak...
Váhám hlavně mezi těmi dvěma dnešními nemetalickými barvami - červenou (ohnivou) a bílou. Ta červená mi přijde v reálu horší než na obrázku, ale jak říkám, tu bílou jsem neviděl a tak bych si nechal poradit od zkušenějších.
Myslím si, že by ta bílá karoserie v kombinaci s černou (maska chladiče a případně nějaké lišty na boku) nemusela vypadat špatně.
Jak to vidíte vy?
jestli někdo máte bílého Yarise, můžete tu barvu doporučit - koupili byste si to případně znovu?
Já jsem zatím bohužel bílého Yarise ještě nikde na živo neviděl (ani na prodejnách) a podle vzorníku v katalogu nebo na www stránkách Toyoty se nechci rozhodovat - ono to pak na živo vypadá vždycky trochu jinak...
Váhám hlavně mezi těmi dvěma dnešními nemetalickými barvami - červenou (ohnivou) a bílou. Ta červená mi přijde v reálu horší než na obrázku, ale jak říkám, tu bílou jsem neviděl a tak bych si nechal poradit od zkušenějších.
Myslím si, že by ta bílá karoserie v kombinaci s černou (maska chladiče a případně nějaké lišty na boku) nemusela vypadat špatně.
Jak to vidíte vy?
údajně se bílá auta hůř prodávají - tak jsem si tenkrát na stříbrnou metalízu připlatil a nelituju. Co se týká údržby a tak. Metalízy totiž mají ještě vrstvu průhledného laku. Bílé auto jsem měl a to když nebylo zrovna umytý a navoskovaný, tak vypadalo pořád špinavý a flekatý.
když bílou, tak bych bral bílou ale matnou (!). Viděl jsem ji na jednom porsche cayenne - připadala mi dost dobrá
když bílou, tak bych bral bílou ale matnou (!). Viděl jsem ji na jednom porsche cayenne - připadala mi dost dobrá

ahoj ja som sice bielu nemal ale predtym som mal zltu pastelovu a hroza to bola uz po prvom roku
farba bola vytahana od slnka a nedala sa poriadne ani vylectit stale tam ostavali flaky atd.
po tych skusenostiach som si radsej kupil metalizu a zatial som spokojny
ale to je skusenost so seatom ibiza mozno yaris ma kvalitnejsiu farbu neviem najlepsie je ako hovoris pozriet sa nazivo
inak niekto tu urcite ma bielu lebo som tu niekde cital ze nedavno kupil tak hladaj
farba bola vytahana od slnka a nedala sa poriadne ani vylectit stale tam ostavali flaky atd.
po tych skusenostiach som si radsej kupil metalizu a zatial som spokojny

ale to je skusenost so seatom ibiza mozno yaris ma kvalitnejsiu farbu neviem najlepsie je ako hovoris pozriet sa nazivo
inak niekto tu urcite ma bielu lebo som tu niekde cital ze nedavno kupil tak hladaj

Pokud vybíráš mezi nemetal. červenou a bílou, volil bych bílou. A hned bych zatmavil okna do černa, vypadá to pak hezky. Proti šervené mám averzi...přitahuje to slunko a po pár letech by mohla bejt vyšisovaná. V bílým autě pomalu nemusíš zapínat klimu. Pokud si budeš připlácet za metlu, tak ta modrá je fakt asi nejhezčí, pak asi stříbrná...no a černá je taky fajn, ale nepraktická (furt je v tom hic, klima na plno a je na tom vidět každý smítko prachu).
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Díky za názory a rady,
u té bílé jsem viděl (stále vidím) jako výhodu pořizovací cenu o 10 tisíc nižší a menší ohřev karoserie (a následně pak i vnitřku) od sluníčka.
Je mi jasné, že na bílé je dost vidět jakákoliv tmavší špína z běžného provozu (hlavně nachytaný hmyz na masce a zacákaný spodek od deště, prachu a bláta), stejně tak třeba na černé je zase vidět každé světlejší smítko, ale to je holt daň za tyto "extrémní" barvy.
u té bílé jsem viděl (stále vidím) jako výhodu pořizovací cenu o 10 tisíc nižší a menší ohřev karoserie (a následně pak i vnitřku) od sluníčka.
Je mi jasné, že na bílé je dost vidět jakákoliv tmavší špína z běžného provozu (hlavně nachytaný hmyz na masce a zacákaný spodek od deště, prachu a bláta), stejně tak třeba na černé je zase vidět každé světlejší smítko, ale to je holt daň za tyto "extrémní" barvy.
Ano... tak som predal aj corsu-kuuua pod cenu do AAA,pretože bola bielajosuk píše:údajně se bílá auta hůř prodávají - tak jsem si tenkrát na stříbrnou metalízu připlatil a nelituju. Co se týká údržby a tak. Metalízy totiž mají ještě vrstvu průhledného laku. Bílé auto jsem měl a to když nebylo zrovna umytý a navoskovaný, tak vypadalo pořád špinavý a flekatý.

A biela metla neexistuje na yarisovy??-ta je zaujímavá!!!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Mě se prostě na tomto autě nejvíce líbiBobešek píše:Jojo. Musím souhlasit. Modrá je prostě dobrá !!!!Colli píše:Čuss..bíla je dobrá...Ale na yarisu bych si připlatil za metalízu bud černou nebo modrou.Ty vypadaj nejlíp podle mě.

Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
Henry33 píše:to mi povedz kde si tu zelenu kupil ja ked som kupoval tak nebola na vyber tak som zobral tu bledsiu modru metalizu a som spokojny![]()
a;e zelena je cool posli nejake lepsie foto nech sa nato mrknem
Tak tady ho máš....

http://ges.sweb.cz/yaris/yarda_01.JPG
http://ges.sweb.cz/yaris/yarda_02.JPG
http://ges.sweb.cz/yaris/yarda_03.JPG
To je fantastická farba a určite aj "vďačná".Myslím to tak,že tu špinu na nej nevidno hned a nejaký skrabanes predpokladam tiež nie...
Počuj- a tie gumy si lepil na narazníkoch a dverách ,alebo si ho tak kupoval??
Źena nechce,aby som si ich dal,ale ako sledujem ,že ako si otvaraju ludia autá a buchaju do susedných,tak ma ide rozhodiť...
Mne jebol s Audinou asi pred mesiacom na parkovisku doma s AudiQ7(jeeep ako taká sviňa) a otvaral dvere tak silno,že ked do mna jebol,tak to s yardom len tak zatriaslo-a to zaparkoval min.1-1,5m vedla mna-no dvere musel otvoriť až do korán(sorry za vyjadrovanie sa).Ja som sedel akurát v aute .Pozerám sa na neho a on v pohode ide domov.Tak som vyliezol a zakričal som za ním-...to akože budem opravovať lak???..
On mi na to :"..hmm-asi ano! Ale som taký unavený,že ani nevnímam ,mal som strašne vela roboty v práci a že ak chcem,tak mi dá na seba kontakt...... "
No a ja s tým papierikom čo budem robiť? Tak som sa potom jebal asi týždeň s opravou,lebo to bolo až do plechu obyté a samozrejme aj preliačina bola.

Počuj- a tie gumy si lepil na narazníkoch a dverách ,alebo si ho tak kupoval??
Źena nechce,aby som si ich dal,ale ako sledujem ,že ako si otvaraju ludia autá a buchaju do susedných,tak ma ide rozhodiť...
Mne jebol s Audinou asi pred mesiacom na parkovisku doma s AudiQ7(jeeep ako taká sviňa) a otvaral dvere tak silno,že ked do mna jebol,tak to s yardom len tak zatriaslo-a to zaparkoval min.1-1,5m vedla mna-no dvere musel otvoriť až do korán(sorry za vyjadrovanie sa).Ja som sedel akurát v aute .Pozerám sa na neho a on v pohode ide domov.Tak som vyliezol a zakričal som za ním-...to akože budem opravovať lak???..
On mi na to :"..hmm-asi ano! Ale som taký unavený,že ani nevnímam ,mal som strašne vela roboty v práci a že ak chcem,tak mi dá na seba kontakt...... "
No a ja s tým papierikom čo budem robiť? Tak som sa potom jebal asi týždeň s opravou,lebo to bolo až do plechu obyté a samozrejme aj preliačina bola.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid