Hřeje se levné zadní kolo po výměně zadních brzd

vše ohledně modelové řady Corolla
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

podle faktury je vymeneny valecek v kazdem kole. Ale je mozny, ze nejakou manipulaci s brzdovkou to znicili?
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

Tak to tady čtu celé to martýrium a pořád přemýšlím, jak ten servis slušně popsat...
Jestli skutečně někdo brzdovku jen odsaje z nádobky a zbytek nechá tak "jak je", je to dobytek. Jestli ti napíše, že vyměnil sáhodlouhý seznam komponentů a nedoloží ti je starým protikusem, pak je to megadobytek. Ovšem pokud udělají všechno tohle a ještě ti tvrdí, že to je nějak celý blbě a že do finále tomu nerozumějí, pak nevím co je nad megadobytkem, ale rozhodně je to už otázka na ČOI a tvým nárokem na finanční vyrovnání.
Rozhodně tam už nedávej nic, kromě zprávy, že je brzy někdo navštíví a ať si hledají práci... Možná jsem trochu radikální, ale bohužel naše předpos..aná společnost tu pokoru bere jako povinnost. Nenech se opíjet rohlíkem a sjednej si adekvátní opravářskou firmu, která do finále zjistí, že celý problém zavinila blbost za padesát korun, což je nejčastější případ.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

No podle toho co píšeš, to asi moc kvalitní servis není, no ale hlavně že byl blízko :)
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

auto mam doma, zaplatil jsem ten druhy lanovod, takze praci si nepocitali. kolo se hreje. porad se to hreje jen o malo nez to levy, ale hreje, je to normalni?
nevim, co s nima, dily mi nedali, jen faktury, takze uz mam domluvenej dobrej servis, kterej je teda daleko:), ale pomuze mi.
akorat nevim, co delat, kdyz tam zjistit,ze tyhle idioti to pos.... a jeste me natahli.
jo ten servis je Barum Karlin, Pernerova ul. Praha 8. Jsou pod Best Drive, tak premyslim, jak jim to poradne zavarit, za tenhle pristup.
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

přesně,hlavně že byl blízko......Dokud nebudeš mít vv ruce to čím to opravdu bylo těžko jim něco můžeš vyčítat,ať to někdo konečně opraví a pak teprve něco řeš.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
georgin
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgin »

Ja bych se domluvil s Idahem, daval jsem mu na brzdy Hondu a jsem spokojen. Hlavne si myslim, ze tyhle aute zna. Jel jsem za nim 70km jen kvuli chladici. Ze servisama jsem se uz taky hodne spalil...
Toyota Corolla liftback 1.3 16V 65kw rv. 1994 - bohužel po nehodě minulost :-(
Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

"Hřeje se levné zadní kolo ..." -- a není to proto, že je to "levné" kolo? (sorry za OT, ale dobrý překlep)

Mě se kdysi hřálo pravé zadní, dokonce i pravé zadní kolo bylo sjetější (už jsem to s tím koupil), vyměnili rovnou oba lanovody, seřídili samostavy a od té doby dobrý (vzadu).

Jen při výměně předních destiček a kotoučů mi servisák hlásil že to bylo zatuhlé, tak to zkusili rozhýbat. Destičky podezřele rychle odešly, kotouče se začaly vlnit, loni v létě tam dal Idaho nové (destičky i kotouče), letos na jaře jsem byl opět na Dobříši (už u krosmena), pravé přední zabržděné, tak mi bylo jasné, proč jsem občas po dojezdu cítil zepředu něco spáleného a proč to občas nechtělo jet... rozhýbání nepomáhalo (jako už 2x předtím), vyměnili mi hadičky k brzdám a řekl bych že to pomohlo, na STK taky vše v pořádku -- už jsem to delší dobu nekontroloval, ale jezdí to lépe a brzdy nesmrdí.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“