Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

biscuit píše:a nebyla ta v hostivari vinova coupe? ;)
i kdyz kolem poledne.. to jsem asi nebyl ja.
Ne, to jsi určitě nebyl Ty ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Dnes kolem pul sedme večer, nabřeži Praha 1, směr z centra, červena 5g, GT4, stary Pražsky SPZ bez modreho pruhu, o minutu pozdějc, černa 5g, Koněvova...Byl jsem Sportagem... :cry: :cry: :cry:
7g, ZZ231
černa
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

Nějak nám to tu umírá, tak to oživím jednu zahraniční :-)
Dneska sem se projel za hranice a zdravili sme se vzájemně s červenou 6G měla německou RZ a pak, že ty němci nejsou slušně vychovaný!
PS Ten tu asi nebude registrovanej co? :-)
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Dneska už mi došla trpělivost - přiznejte se dobrovolně, kdo máte černou 5gen a parkujete na ulicích Milánská, Bolevecká a popř. okolí =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Dneska rano Brno-Slatina - smerem na letiste ... stribrna 6G GT4 .. a Sahy to nebyl ... mavali jsme na sebe .. priznejte se.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ukrajina - Solotvina na trhách jediná Celica 7gen. za celou cestu evropou a pak jeste na Slovensku celnik ( Vysné Nemecké ) ktery ma cervenou 5.gen 1,6 na parkovisti , hlavne ze jsme cekali stejne hodinu - to je nejaka protekce tohle 8)

jediny kdo me zdravil byl ukrajinec s vyklapeckama s cervenym pontiakem - ten mrkal o sto sest jakou mel radost ze vidi neco "jedinecneho tam"
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

8)
6g to sem ja ale nemam GT4 jen ten čumak mam :shock: ale tak to sme se tam potkali už 2x v tej slatině - jezdím tama do prace
a dnes před Bučovicama krásna červena 6g je tu nekde ridič??značky sem si nevšiml
Joey
Manager Týmu

Příspěvek od Joey »

kunaznory píše:8)
6g to sem ja ale nemam GT4 jen ten čumak mam :shock: ale tak to sme se tam potkali už 2x v tej slatině - jezdím tama do prace
a dnes před Bučovicama krásna červena 6g je tu nekde ridič??značky sem si nevšiml
Ahoj, pravděpodobně jsem to byl já, jeli jsme přes Buchlováky k Brnu a do Českého Krumlova, na malý výlet, blikal jsem na stříbrného GT Foura... pan řidič stihnul zamávat, jen se to mihlo.. :lol:
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Dnes asi kolem pul dvanacte kolem me projela cervena 7 Gen. TSport ul. Podebradska P9. Ze by nekdo z klubu ?
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

V sobotu večer v Českém Krumlově u ul.5.května tmavě modrá 5g s křídlem (tipl bych, že někdo místní), v neděli po 17 hod. červená 5g z Dvořiště na Kaplici a o chvíli později stříbrná MR2 před Vyšším Brodem. :)
Celica 7g TS
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

Joe_y píše:
kunaznory píše:8)
Ahoj, pravděpodobně jsem to byl já, jeli jsme přes Buchlováky k Brnu a do Českého Krumlova, na malý výlet, blikal jsem na stříbrného GT Foura... pan řidič stihnul zamávat, jen se to mihlo.. :lol:
ano ano to jsem byl ja a ja v buchlovákach kempuju tam je to paradni svezeni :twisted: hh tam bych asi nestihal mavat :lol: :lol:
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

X_Mave píše:Dneska rano Brno-Slatina - smerem na letiste ... stribrna 6G GT4 .. a Sahy to nebyl ... mavali jsme na sebe .. priznejte se.

tak co zase rano ve slatine??? :lol: 8) sem si rikal ze te zas potkam a chlc a je to tu :D :D kam furt rajtujes :?: :wink:
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

hle Kunovko doraz ve ctvrtek po sedme vecer na UH! :wink: 8) :D
Čelda 98'' GT (SS)
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

tak to asi ne-e pane jelikož už nebudu zase v brně možna až ten další týden ale jsem až do 9 v praci tak su takovej smolik :lol:
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Kdo mi stal dneska u kanclu na krizovatce Riegrova - Bulharska stribrna 6. gt4 ?? :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“