ja ji zalepil epoxidem a je klidfildis píše:No hrdlo k nádrži je svinstvo, taky ho máme načatý, takže když dotankujem, tak je pod autem malinká louže

Tedy pěkně ho podražili.. já ho před pár lety koupil za polovic, ale je fakt, že bez něj už na tlumiče nesáhnu. Poslední nerozvážný kousek jsem odskákal "jen" naraženou rukou a střechou prostřelenou maticí... Fakt never more...arcci píše:já jsem si vyhlídnul tenhle, až budu dělat tlumiče tak si ho pořídim...
http://www.uni-max.cz/stahovak-vinutych-pruzin/d/
Poradí někdo kde sehnat gumovou prachovku co je mezi tlumičem a pružinou (zadní) na AVE. T-25 ???? Chrání tyčku tlumiče proti bordelu.Ing_Mazi píše:Nene, já mám celej komplet tlumiče s manžetou a pružinou a tenhle kus vyměním za stávající, akorát na druhé straně mám tenhle komplet bez manžety a tam budu potřebovat sundat pružinu a dát prachovku a pak pružinu zpátky a na to potřebuju ten stahovák abych to pak mohl dát dohromady a namontovat na auto.CharlieCh píše:A tu novou stlačíš jak, abys ji nandal na auto?Ing_Mazi píše:Druhou sundávat nemusím, tam vyměnim kus za kus