co lahodí uším tvý celicy?

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Praetorian> jo znááááme axion resp, ten set někde mam v autě... ale kde :lol: ale každopádně někde je a pojede časem až ho najdu... v těch MD je taky bordel už jich mam tolik, že si člověk neni schopnej ani vybrat 8) musim to nějak zrekultivovat, ale je strašně těžký něco vymazat z paměti, když to tam prostě už je vyražený a to dost kvalitně... jako zmáčknout to tlačítko delete je šíleně těžký, jako by člověk chtěl vymazat část svýho života eeeee :lol:

biscuit> no já sem to tu zamejšlel spíš tak jako netubovsky, ale aby si každej moh stáhnout mp3... tak dávej ps: znám ty komiky a komičky jak jinak z odposlechu 8) něco nahoď, já přidám taky něco třeba z klidnějších vod junglu a dnb... něco na přemejšlení, co mam v autě, ale ne na usnutí :wink:

myfune> chce něco rychlejšího, něco jako speedy ghonzales 8) tak pošli něco co posloucháš- teda resp... poslouchals a budeš poslouchat v celi, mp3 tak jsem to téma zamejšlel, ne tubu, ale přímý linky na mp3 k pochopení na čem si kdo ulítává 8) neni to o videu, ale jen o hudbě... animaci si může každej vytvořit svojí, když se to zalíbí a pak si to můžem pustit třeba na srazu LIVE :-) stačí radio a fm transmitter kterej mam, a frčíme... :lol: kdekoliv kde je proud, jediný co je potřeba, aby tvuj/váš osobní přehrávač měl "JACK" connector, nic víc....

cera> nějaký vážný kytary... nic proti taky sem hrál na kytaru "klasiku" kdysi, pustíme i kytary když budeš mít přístroj s nenahraditelným konektorem "jackem" 8) a bude co pít :lol: to je tak uklidňující vážná skladba, že si člověk musí jít úplně zcela vážně objednat další a další ethanol :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

cera> nějaký vážný kytary... nic proti taky sem hrál na kytaru "klasiku" kdysi, pustíme i kytary když budeš mít přístroj s nenahraditelným konektorem "jackem" 8) a bude co pít :lol: to je tak uklidňující vážná skladba, že si člověk musí jít úplně zcela vážně objednat další a další ethanol :lol:[/quote]

Pro fandu kytary... :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=iAhZZc_B ... re=related
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kdyby někdo z blízka byl nablízku a neměl zejtra, resp dneska co dělat... tak večer, sobota.... v noci a ráno budu tady http://www.czparty.cz/
Věšín... už jsem tam jednou byl na openairu minulej rock psytrance, tentokrát je to ale mnohem okořeněnější.... entry 100,- auto 50,- tak to má bejt... z těch komerčních openairů, kde dementi platěj 1000,- za vstup je mi "blidno" takže NO VIP! tenhle open neni pro to aby vydělával, ale aby se lidi ne s IQ tykve bavili... ty s IQ tykve nelezte sem, díky... bezahlen sie bitte? jaja naturlich und haben sie etwas zum trinken? jajaja :lol: :lol: konečně vyjde i počasí... unmoglich

pár promo setů... nelíbí? zůstaň doma
http://mp3.sety.cz/freakox-czechpoint-o ... x-mp3.html
http://mp3.sety.cz/frock-czechpoint-dub ... 1-mp3.html
http://mp3.sety.cz/frock-czechpoint-dnb ... 2-mp3.html
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Gyzd
Člen Týmu

Příspěvek od Gyzd »

Celice lahodí její domácí rodná tvorba http://www.youtube.com/watch?v=vRuJ2fYK ... re=related :) :) :)
celica 1.8l 85kW
yaris 1.0l 51kW
aygo 1.0l 50kW
Mits.galant 1,8l 93kW
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

micron píše:kdyby někdo z blízka byl nablízku a neměl zejtra, resp dneska co dělat... tak večer, sobota.... v noci a ráno budu tady http://www.czparty.cz/
Věšín... už jsem tam jednou byl na openairu minulej rock psytrance, tentokrát je to ale mnohem okořeněnější.... entry 100,- auto 50,- tak to má bejt... z těch komerčních openairů, kde dementi platěj 1000,- za vstup je mi "blidno" takže NO VIP! tenhle open neni pro to aby vydělával, ale aby se lidi ne s IQ tykve bavili... ty s IQ tykve nelezte sem, díky... bezahlen sie bitte? jaja naturlich und haben sie etwas zum trinken? jajaja :lol: :lol: konečně vyjde i počasí... unmoglich

pár promo setů... nelíbí? zůstaň doma
http://mp3.sety.cz/freakox-czechpoint-o ... x-mp3.html
http://mp3.sety.cz/frock-czechpoint-dub ... 1-mp3.html
http://mp3.sety.cz/frock-czechpoint-dnb ... 2-mp3.html
Super zážitek, já posilnen ginem a opojen šíšou po výborném obehcodu, ketrý mi splnil jendo z mých přání si říkám zajdu nekam.. a ejhel zažil sem super schyzofrenní setkání na open air cca v 23hod s Micronem sedícím na schodech před hospou a tiše hulícím :D

Doufám že sis to užil:)

byl tu i nekdo jiný ? ( teda krom Forga, Brunnera a pár dalších :D )
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

Mojej najviac lahodi dopravny servis a ked nehlasia ziadne radary ani hliadky potom uz len plyn a co to da:D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Idaho> jo nejdřív sem si nebyl jistej, jestli to jsi ty, nebo nějakej obdobnej klon... ale gesta, řeč těla mě pak ujistila, že to musíš bejt ty :lol: Rád sem vás viděl, Brunnera bych asi nepoznal, to se přiznám.
Muzika super, pivo super, parking super- u potůčku sice poslouchala celi techno, na což neni zvyklá, sousedící lidičky v superbu mi pochválili celicu, zmastili mě nějakým brkem, že sem dostal třesavku asi tak na 3/4 hodiny... trochu psycho :lol: pak sem se ale uklidnil a pohoda. Zajímavá je ta vlhkost, co tam byla... všude je to vysušený, ale tam bylo fakt vlhko a celkem i zima v noci. Vyspal sem se libově, ani slunce mi nelezlo do auta, chládek, tak to mam rád :wink:

Pak sem odjel a najednou čumim za tou benzinkou u Věšína mi vylítla teplota na palubovce do červenýho... si řikám no doprdele, zastavil sem na stejným místě jako minule! tam mi bylo strašně blbě (měl sem kocovinu jako prase a dal sem si kafe) ale tentokrát sem já byl v pohodě, ale auto mělo nějakou kocovinu asi z toho techna, neboco :lol: koukám že syčí voda a čurá někde dole... tak jedu na tu benzinku zpátky, kupuju 2x 2litry destilky a leju do přepadový nádržky a pak do chladiče... přesně na max 4 litry sem tam nalil... syčelo to jak ďas... pak si řikám tak co teď? mam ject? nebo nemam? ale jako jo... tak sem jel se staženou prdelí a nonstop sledující kontrolku která naštěstí funguje fakt skvěle! a drželo se to pod 1/2... radši i v pravým pruhu na dálnici s připraveným hasičákem, na dálnici sem pro jistotu koupil ještě 5l balení destilky, ale nebylo třeba... dojel sem pěkně domu, a tady to asi zase vyteklo... bude tam asi dirka v hadici dole... tomu řikám zážitková turistika :lol:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak celi už je v servisu, první co každýho napadlo, když sem tam přijel a zase "vytek" že je v háji chladič... ale nene, ten je původní a v perfektní kondici, praskla ta spodní hadička co je na fotce na pravo od měřáku oleje... je nějaká podivně zafačovaná, možná ale, že takhle vypadaj všechny... takže investice 0,- paráda... teda vlastně 10litrů destilky 8) a jde se na lakování konečně!
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to zafacovani je normalni - to je ten privod vody do trapnyho " chladice ( vymeniku ) na teplotu od oleje )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

To micron...už nevěřim že to daš lakovat a nalepiš konečně ti deflektory, :?
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pavoB> přívod to asi byl, momentálně spíš odvod a solidní sprcha... to stříkalo na kapotu, na svody, i dolu... prostě všude aqua :lol: no zejtra už by to mělo bejt fixlý... já furt čekám kdy odejde ten 21 let strarej chladič a ono pořád nic :wink: vypadá pořád perfektně, fantastický.

Cera> jo konečně už na mě přišla řada... z celicy nejsou hold takový kšefty, tak sem musel vyčkat a nechat se předběhnout Tuaregem... tam prej zahučelo asi 60T... zejtra du pomoct odstrojit zadní křídlo a pár dalších blbin a de se modřit... taky cinknu honzisovi aby se stavil vyzkoušet ty deflektory i na 6g... už se těšim

Sem dneska viděl dacii sandero drsně zasaženou těma kroupama... jako to auto mě zaujalo víc, když tam má ty ďůlky, než standard edition... sem na to čuměl a nevěřil sem... asi bych to tak i nechal, bejt majitelem, fakt to zaujme pozornost a posetý to bylo jako by to někdo snad naprogramoval nějakej designer... :o
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

U nas v ulici nejhuře dopadla hiundaj i30, fakt hruza...
Jinak nezapomen nafotit ti defflektory... :lol:
7g, ZZ231
černa
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

microne velká prosba. Co kdyby jsi ty deflektory zatím nepřidělával a vzal je sebou na sraz? Takže by se mohli přiložit i na 6.g jestli by pasovali. Tipnul bych si, že když jo, tak by jsi ze srazu mohl odjet se seznamem zájemců na objednávku. A to i přes to, že ty deflektory nejsou zrovna za hubiču. U mě např. to není nikterak o ceně, tu jsem ochotnej akceptovat, ale o tom jestli pásnou na 6.g

Jo abych se trochu vrátil ke zdejšímu tématu a vzhledem k tomu, že jsem tu docela vopruzoval, tak se musím přiznat, že já a moje Celica jsme prostě rádiový nadšenci. Nicméně rádio má i USB, takže MP3 není vyloučeno. Jen sem to zatím nijak neřešil. No a žánrově jsme s Celicou docela dost rockový nadšenci. např. U2, Gren Day, Oasis, atd.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

před pár dny jsem narazil na nový, zajímavý radio tady v micronesii v celi... 90.7 FM při ladění stanic... hrajou hodně v pohodě... 8) + i online
http://www.ethnoradio.cz/
ObrázekObrázekObrázek
LuckyMadis
Člen Týmu

Příspěvek od LuckyMadis »

Tak já ještě Celicu nemám, ale až bude, tak bude tak samolibá, že bude poslouchat jenom sebe. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Celica“