Avik 98 co si myslíte o ceně?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Avik 98 co si myslíte o ceně?

Příspěvek od MarkBoy »

Zdravím, jeden netradiční dotaz. A to ohledně prodejní ceny. Mám nově služební auta a avik mi nyní leži ladem. Rozhodl jsem se jej asi prodat?
Jakou cenou ale dát? Poraďte.

Jedná se o Avik 98, liftback, 2.0TD 64kW, bílá barva, orig. 15" litá kola 195/60, decentní zadní křídlo, najeto asi 190tis.km, Euro 2 zaplaceno, rádio Sony na CD podpora mp3, přidám zimní gumy na plechových discích, originál. toyota záhradka (lze lehce demonotvat pomocí klíčku). Avika jsem koupil asi před rokem (za tu dobu najel asi 6tis. km), údajně bouraný, ale z venku nebo tak není nijak poznat. Jediné, že Airbagy jsou pryč a odpojeny, tzn. komplet bez Airbagů! O Avika jsem se sanžil starat. Nové stabil. tyčky, nové ložisko přední kolo, nové ložisko zadní kolo, nové brzdové destičky vpředu, upgrade o el. stahování oken i vzadu (originál díly toyota), zadní repor měněno, klimatizace doplněna nyní, STK do 07/2012. Ošetření a nástřik alu disků stříbřenkou na disky.

Závady: Viz. stáří a opotřebení vozu venku a uvnitř, popř. od majitelů předemnou. Dále asi tedy bouráno, takže bez Airbagů - moju je mít za cca 6tis. komplet. 2x ročně dolévám asi 0,8l oleje. Možná by to chtělo nové tlumiče na předek. Do budoucna asi nové čepy. Také asi nástřik podvozku ochranou směsí. Nic více mě nyní nenapadá. Žádná velká koroze na autě není.

Uvidím, podle názorů se pak rozhodnu, zda avika má smysl prodat, nebo si jej raději nechat. Díky
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

30k?
Filif
Navigátor

Příspěvek od Filif »

Můžu mít otázečku? Ty airbagy, když tam nejsou, jak se to projevuje? Myslím tu kontrolku. Normálně se rozsvítí a svítí pořád, anebo po těch cca šesti sekundách zhasne, anebo se prostě při otočení klíčku nerozsvítí vůbec?

Co se týče ceny, já bych ji přidal, zkusil bych klidně i 50. Když se mrkneš po bazarech, tak tam jsou celkem šroty a stojej 60 i 70 tisíc (jasně, že výkupní cenu mají o dost menší). Tak proč to nezkusit, s cenou můžeš dolů vždycky. Ještě teda záleží, jestli se toho auta chceš zbavit co nejrychleji, anebo můžeš počkat.
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Bourany auto bez bagu zrovna duveru nebudi, no...
kobo
Navigátor

Příspěvek od kobo »

tak na okraj, je to 66kW :).

Tie airbagy za tych 6000 namontuj, a mozes zdvihnut cenu o 12-15.000.
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
foggy1000
Člen Týmu

Příspěvek od foggy1000 »

Výkupní cena je 40tis. Prodej něco kolem 60tis.
Toyota Avensis 1.6 kombi T22
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarkBoy »

Co se týče výkonu, já vím že se jedná o 66kW, uklepl jsem se a pak uz se mi to nechtelo v textu po vystavení měnit. Co se týče Airbagů, tak je úplně odpojena jednotka. Takže se to chová, jako by tam žádné airbagy nebyly. Tzn. ani kontrolka nesvítí.

Ok, díky za názory a rady. Na prodej vůbec nespěchám. A s největší pravděpodobností si Avika nechám, páč mám tuto značku i model rád, a tento liftback v bílé a s tím křídlem vypadá opravdu suber. Škoda jen, že už je to 12 let staré auto, co má dosti nalítáno. Je to poznat, když jednu s tímto Avikem, a s úplně novou faceliftovanou Octavií.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“