Utahovaci moment hlava 3SGE
Leňulka:nee turbo dodávám já ve spolupráci s Liborem,pár coupe námi vytvořených jezdí na garette GT28RS s naměřeným max výkonem 365PS-žluté co jezdí sprinty dále dvě co mají toto čínské hybridní ale zatím není ani jedno odladěno,přes zimu se bude posilovat chlazení oleje,větší IC a 3" výfuk na jaře se auto naloží a poveze na odladění neb to bosch řídící jednotka umožňuje sice v omezeném ale pro naše použití dostatečném spektru a uvidíme co vyleze úspěchem by bylo 450PS což turbo i věci v motoru zvládnou...
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
...ja bych se take rad dozvedel jak to ted vlastne je, bo tady v te nasi jizanske metropoli koluji jiste znepokojujici informace...saboter píše:OT:Doky píše:... a věci si v konečném důsledku nyní řídím jinak a jiným směrem.Nemluvě o potížích jiných a o dalších úplně špatně rešených věcech a dílech atd.které jsem musel nyní rešit a dále reším ale to snad jindy...
Bude nejaké nové info ? Celkom by ma zaujímalo ako pokračuje sága "Dokiho Celica" .
Nejaký článoček, prípadne report "z prvých 10 000 km" (ak už boli) .
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
a helemese doky je na živu... i když na sraz nepřijel, poté nekomunikoval... a zatutlalo se to jaksi trapně... i když vlastně naopak, taky se mluvilo o dokyho celice po 7 pivech, to jo, v tu chvíli spíš ve srandě, po 3 pivech jsme byli jen lehce zmatený "kde je, co se to stalo?".
jediný co sem si myslel od začátku projektu až do teď, a pořád si to myslim, a zatim se mi to potvrzuje, že to nikdy nebude ECHT GUT auto, co bude jezdit jen na STK, což mě svým způsobem těší, protože rád vidim do budoucnosti. Na druhou stranu mě to ale mrzí, ale jen to, že jsem neviděl na vlastní oči našeho doktora šílence. tenhle projekt je prostě přepísklej a nemůže dlouhodobě fungovat, protože kdyby jo, tak už to dávno jezdí v japonsku. je to úplně jednoduchý, jako hardware... když přetaktuju procesor a grafickou kartu do extremu, bude fungovat, ale.... jakmile přepísknu pedál, system zkolabuje... ale jen u pár her ku příkladu... takže jak to vyřešit? vrátit standardní nastavení... netaktovat! protože extremní zátěž přežije jen standardně nataktovanej hardware, a ne přetaktovanej, i kdyby měl chlazení sebelepší...a další blbiny. výrobci moc dobře vědi kde je limit, a to vědi moc dobře i u aut, neni možný si ho jen tak nadopovat i když za extremní finance....stejně to neni a nebude optimální režim, ale neefektivní a s chybama, který se budou pořád opakovat a budou vznikat nový...
muj názor... každej máme ale svuj, takže se jim neřiďte, jen ho poklidně akceptujte "špatná úvaha, not by yamaha"...
jediný co sem si myslel od začátku projektu až do teď, a pořád si to myslim, a zatim se mi to potvrzuje, že to nikdy nebude ECHT GUT auto, co bude jezdit jen na STK, což mě svým způsobem těší, protože rád vidim do budoucnosti. Na druhou stranu mě to ale mrzí, ale jen to, že jsem neviděl na vlastní oči našeho doktora šílence. tenhle projekt je prostě přepísklej a nemůže dlouhodobě fungovat, protože kdyby jo, tak už to dávno jezdí v japonsku. je to úplně jednoduchý, jako hardware... když přetaktuju procesor a grafickou kartu do extremu, bude fungovat, ale.... jakmile přepísknu pedál, system zkolabuje... ale jen u pár her ku příkladu... takže jak to vyřešit? vrátit standardní nastavení... netaktovat! protože extremní zátěž přežije jen standardně nataktovanej hardware, a ne přetaktovanej, i kdyby měl chlazení sebelepší...a další blbiny. výrobci moc dobře vědi kde je limit, a to vědi moc dobře i u aut, neni možný si ho jen tak nadopovat i když za extremní finance....stejně to neni a nebude optimální režim, ale neefektivní a s chybama, který se budou pořád opakovat a budou vznikat nový...
muj názor... každej máme ale svuj, takže se jim neřiďte, jen ho poklidně akceptujte "špatná úvaha, not by yamaha"...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Ahoj kluci.U mně kluci se děli jiné věci ale soukromého chrakteru a na Celicu a v podstatě i další auta jsem se doslova vykašlal.Neměli pro mně v rozsahu věcí které jsme se snažil nějak vyrešit v životě takový význam abych se měl tomu věnovat.Žiju Mickrone a popravdě jsme neměl ani na druhém autě nějak chuť jezdit na sraz atd.ale musím uznat že když vidím že vše vyšlo navniveč tak jsem měl alespoň ze slušnosti se ukázat a dát si do nosu taky.
Rezult který Vás zajímá - motor klekl po cca..... 5000 Km, a udělalo se na projektě mnoho chyb .Vyskládaný byl asi dobře to by klekl již po 100 km....ale periferie nebyly i přes extrémní investice takové jak by měli být a hlavně - doladěny tak aby vše opět sedělo.Nejde ale jen o napr.ladění VIPECU samotné ale i použití některých dílů které pak popíšu které byly úplně špatně jak objednané tak pak i použité i doslova školácké chyby které se při neustálém rozebírání a skládání pak udělali.Největší problém vznikl s použitou mapou kterou si Libor převzal od Raye a použil ji no ale byla na 91 okt. benzín....., dále knock senzor byl tovární čiže kvalitativně nahov.... a předstihl se nějak nenastavoval...a chybělo čidlo teploty výf. plynů a výslkedkem bylo to že je vše v h.....lu.Za další fuklo těsnění atd. atd.atd. A slova o náchylnosti 3S-GTE na poškození při ladění k vyšším tlakům jsou mi tak docela i ukradeny.Po smrti už těžko někoho léčit.
Teď co se děje?To že jsem místo toho jak jsme původně Krosmena poprosil ať ještě doladí některé věci po zimě /lak nový na nárazník a výřez na kapotě kl zlepšení účinnocti chlazení + plech pod motor a nějaké blbosti/že místo toho jíiž dává dokupy věci uvedené výše s tím že v podstatě k již doplněným kompletním periferiíím/nový knock, nové čidlo teploty výf. plynů, úplně jinej filter sání, větší chladič , jiné turbo,jinak vedeny svody, repasovaná náprava přední od Matějíčka taky udělala pápá takže nová orig. toyota,jinej rozvodovej řemen/ten dodaný Idahem měl jinou délku jak na 129 kW verzi/ ale zjistil to až Vašek a Kromen když se auto asi už po 3x rozebíralo, dále jiné výf. svody, jinak vedenej výfuk,jinak vedené hadice k olejjovému chladiči, kryty na motor, doplněn AC ventil klimatisace - auto nedrželo volnoběh/.Auto je předěláno oproti původnímu projektu o 50 % a když jsme ho naposled jezdil konečně jezdilo jak mělo - na mapě orig. 3S-GTE s úpravami na 95 okt.benzín s tlakem 0,6 barr.s tím že to skončilo tak jak skončilo......nyní čekám jak dopadne novej blok postavený z identických dílů jak předtím + hlava dtt.a vzhledem k tomu že Libor mi vzhledem k svým finančním a časovým možnostem není schopen nyní dát celkovou záruku tak ho dávam postavit u Kassla a doskládat a osadit Krosmenem v jeho servisu.Pak když to bude tak se bude něco dít dál.
P.S. Jsou připraveny stránky na samostatný web o celých peripetitíích s vyjmenovaním každého použitého a i zničeného šroubku ale nemám čas je spustit pořádně.
A já pokuď budu mít čas tak někdy napíšu co a jak , nyní se omlouvám ale mám trochu jiné starosti a príšera je to nejmenší co reším:-)
Rezult který Vás zajímá - motor klekl po cca..... 5000 Km, a udělalo se na projektě mnoho chyb .Vyskládaný byl asi dobře to by klekl již po 100 km....ale periferie nebyly i přes extrémní investice takové jak by měli být a hlavně - doladěny tak aby vše opět sedělo.Nejde ale jen o napr.ladění VIPECU samotné ale i použití některých dílů které pak popíšu které byly úplně špatně jak objednané tak pak i použité i doslova školácké chyby které se při neustálém rozebírání a skládání pak udělali.Největší problém vznikl s použitou mapou kterou si Libor převzal od Raye a použil ji no ale byla na 91 okt. benzín....., dále knock senzor byl tovární čiže kvalitativně nahov.... a předstihl se nějak nenastavoval...a chybělo čidlo teploty výf. plynů a výslkedkem bylo to že je vše v h.....lu.Za další fuklo těsnění atd. atd.atd. A slova o náchylnosti 3S-GTE na poškození při ladění k vyšším tlakům jsou mi tak docela i ukradeny.Po smrti už těžko někoho léčit.
Teď co se děje?To že jsem místo toho jak jsme původně Krosmena poprosil ať ještě doladí některé věci po zimě /lak nový na nárazník a výřez na kapotě kl zlepšení účinnocti chlazení + plech pod motor a nějaké blbosti/že místo toho jíiž dává dokupy věci uvedené výše s tím že v podstatě k již doplněným kompletním periferiíím/nový knock, nové čidlo teploty výf. plynů, úplně jinej filter sání, větší chladič , jiné turbo,jinak vedeny svody, repasovaná náprava přední od Matějíčka taky udělala pápá takže nová orig. toyota,jinej rozvodovej řemen/ten dodaný Idahem měl jinou délku jak na 129 kW verzi/ ale zjistil to až Vašek a Kromen když se auto asi už po 3x rozebíralo, dále jiné výf. svody, jinak vedenej výfuk,jinak vedené hadice k olejjovému chladiči, kryty na motor, doplněn AC ventil klimatisace - auto nedrželo volnoběh/.Auto je předěláno oproti původnímu projektu o 50 % a když jsme ho naposled jezdil konečně jezdilo jak mělo - na mapě orig. 3S-GTE s úpravami na 95 okt.benzín s tlakem 0,6 barr.s tím že to skončilo tak jak skončilo......nyní čekám jak dopadne novej blok postavený z identických dílů jak předtím + hlava dtt.a vzhledem k tomu že Libor mi vzhledem k svým finančním a časovým možnostem není schopen nyní dát celkovou záruku tak ho dávam postavit u Kassla a doskládat a osadit Krosmenem v jeho servisu.Pak když to bude tak se bude něco dít dál.
P.S. Jsou připraveny stránky na samostatný web o celých peripetitíích s vyjmenovaním každého použitého a i zničeného šroubku ale nemám čas je spustit pořádně.
A já pokuď budu mít čas tak někdy napíšu co a jak , nyní se omlouvám ale mám trochu jiné starosti a príšera je to nejmenší co reším:-)
Nějaké ty auta doma jsou.
jen tak můj názor je že v rozsahu jaká byl představa a požadavky co auto má dělat a jak má fungovat nebyl problém a vše je naprosto reálné!!! ale celý projekt byl špatně nastaven a tím se odvíjely problémy a následná fušerská práce vše dokonala.Nyní sme v autě po půl roce práce natom tak že je v něm nainvestováno mojí firmou přes 300h práce!!!!!Takže si to vynásobte hodinovou sazbou a tenhle čas nám zabralo řešení a dodělávání problémů natolik aby nebyly jen vyyřešeny ale aby se už jiné neobjevily,po půl roce sme dosáhli po všech stránkách fungujícího auta tak že se dalo jezdit a jediné s čím sme nic nedělali byl motor a ten je nyní v hajz...Takže nyní po opravě motoru bude vše předěláno z 90% .......a auto bude funkční natolik že já si za něj dovolím dát ruku do ohně!!!!
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasim, jelikoz se pohybuju v tomto oboru asi 15 let a mam jiz jiste zkusenosti Kazdy vyrobce nechava rezervu na HW pocitace. pokud chches taktovat musis na to koupit kvalitni hw, dobre chlazeni, spravny HW, tzn dobra vyrobni technologie. Mohl bych tu o tom napsat clanek, ale to se mi nechce Spoustu veci se da taktovat ale clovek musi vedet jak, je to jak se stavenim auta, musis vedet jak! Jiste ze pokud to presvihnes bude ti pc zamrzat, padat, modra obrazovka, chyby ve hrach.... Ja mam svuj stary procesor pentium D 2,6Ghz nataktovany na 3,6GHz a kdyz jsem pustil na plno chladic a nastavil spravne napeti na procesoru a na sbernicich tak jsem mel 4Ghz atd..... sry za OT. Pocitac je stabilni a uz bezi takto pres 5 let.micron píše:jediný co sem si myslel od začátku projektu až do teď, a pořád si to myslim, a zatim se mi to potvrzuje, že to nikdy nebude ECHT GUT auto, co bude jezdit jen na STK, což mě svým způsobem těší, protože rád vidim do budoucnosti. Na druhou stranu mě to ale mrzí, ale jen to, že jsem neviděl na vlastní oči našeho doktora šílence. tenhle projekt je prostě přepísklej a nemůže dlouhodobě fungovat, protože kdyby jo, tak už to dávno jezdí v japonsku. je to úplně jednoduchý, jako hardware... když přetaktuju procesor a grafickou kartu do extremu, bude fungovat, ale.... jakmile přepísknu pedál, system zkolabuje... ale jen u pár her ku příkladu... takže jak to vyřešit? vrátit standardní nastavení... netaktovat! protože extremní zátěž přežije jen standardně nataktovanej hardware, a ne přetaktovanej, i kdyby měl chlazení sebelepší...a další blbiny. výrobci moc dobře vědi kde je limit, a to vědi moc dobře i u aut, neni možný si ho jen tak nadopovat i když za extremní finance....stejně to neni a nebude optimální režim, ale neefektivní a s chybama, který se budou pořád opakovat a budou vznikat nový...
Naposledy upravil(a) TomasGT20 dne stř 18.08.2010, 09:29, celkem upraveno 1 x.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Fušersky je podle mně silné slovo, myslím že mnoho věcí mělo být jinak udělaných a asi Krosmen naráží na řemenici která po odddělání triggeru měla být jinak osazena atd., a udělala totálně zbytečné hledání chyby a neustálé potíže s rozhozením naladění atd. atd.a takovej traktorovej zvuk z kterého jsem byl na nervy a tohle byla fakt školácká chyba + to že se spolehlo na vyhlášeného Raye který prostě zaslal na jasně definované požadavky mapu na 91 okt. benzín .... no a spoleh na to že sjem proistě dostal mapu a nahrání sofweru do Vipecu dokonalo své.Prostě pár chyb které se nenasčítali ale násobili a bylo to .....O tohle asi Krosmenovi šlo, další věci byly pridružené a nabalovali se v neustálém rešení další chyb a dalších věcí.Odešla baterka, dávala se jiná:-(.Dále nutnost většího filtru a opět vše jinak a jeho stažení pod blatník, s tím souvis jiného prostoru a umístění baterky velké opět nutnost rešení věcí atd. atd., větší chladič opět nutnost úúpravy IC svodů.No a momenty na těsnění Cometic 3 vstvé už pak byly treščničkou na dortu....dodrželi se předepsané momnenty atd. a výsledek....Prostě nebylo toho málo a nestálo to málo peňez.Můžu říci že opět bych do toho nešel, se vší úctou k zůčastněným.
Raději se nebudu o tom rozepisovat neb bych určitě napsal silná slova a problémy které donekonečna vše protahovali mě dováděli k šílenství....
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz se tu o tom pise, dovolte mi prosim skolackou otazku, doufam, ze tim nikho nenastvu
3S-GTE myslim, ze to byla japonska verze davala 260 HP v serii, Dokyho 3S-GTE dava po tech silenejch upravach a penez co si tady tak procitam nejakych 300 HP. Nerikejte mi, ze tento projekt vznikl kvuli tomu aby se u 3S-GTE zvedl vykon o 40 HP..
Co se toho fiatu tyce tak italskej dvoulitr se bezproblemu da naladit na 450 HP a vydrzi to a japonsky 3SGTE sotva na 300 HP a je s tim takove prace slusne receno ? Vzdyt i zde zminovany Nissan 200SX dava v 1.8miccce v myslim stage 3 pres 300 kobyl...Puvodne jsem si ho chtel dovezt misto MR ale pak z toho seslo a nelituji..
A pak jeste jestli se muzu optat co je vlastne cilem ? Prvni velky projekt 3S-GTE motoru v CR neboli skok do neznama ? Nebo auto na sprinty ...?
3S-GTE myslim, ze to byla japonska verze davala 260 HP v serii, Dokyho 3S-GTE dava po tech silenejch upravach a penez co si tady tak procitam nejakych 300 HP. Nerikejte mi, ze tento projekt vznikl kvuli tomu aby se u 3S-GTE zvedl vykon o 40 HP..
Co se toho fiatu tyce tak italskej dvoulitr se bezproblemu da naladit na 450 HP a vydrzi to a japonsky 3SGTE sotva na 300 HP a je s tim takove prace slusne receno ? Vzdyt i zde zminovany Nissan 200SX dava v 1.8miccce v myslim stage 3 pres 300 kobyl...Puvodne jsem si ho chtel dovezt misto MR ale pak z toho seslo a nelituji..
A pak jeste jestli se muzu optat co je vlastne cilem ? Prvni velky projekt 3S-GTE motoru v CR neboli skok do neznama ? Nebo auto na sprinty ...?
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Motor byl stavěn s tím že jsme ho chtěl na dlouhé trasy jako ,,sportovní" GT doslova.Střeva byly dimenzovány nakonec až na 400Hp a taky i turbo + všechny periferie.Čiže dostatečná rezerva stran použitých komponentů-písty, šály,ojnice, hlava, turbou atd. atd. viž komponenty.Proto i to těsnění Cometic atd.atd.atd.
Výkon na 300 Hp jsem omezil kvůli výdrži a tomu že hnaná náprava je předokolka a při testech tenhle výkon byl pro moje použití a ježdění maximálně využitelnej.Pár lidí se svezlo řeknou své a prostě nebyl důvod to hnát výše na předokolce v mém použití.
Původně jsem investoval tolik peněz z důvodu překladu celého projektu do GT4 a tím vyuzít pak již plnej potenciál motoru, v podstatě kromě převodovky,diff. a zadní nápravy je vše na autě úplně nové s možností překladu do GT4 kdykoli což jsem nezavrhnul ale nejperve chci už motor bez toho abych ho musel dělat opět po 5000 km.A taky z důvodu domluvy s kamarádem kterej má Focus RS 305 Hp.Prostě jak jezdí jedno a jak druhé na předokolce a naše soukromá dohoda atd.On má investované trošku ale větší peníze již nákupem svého auta v plné palbě 2x více.To je asi vše.
V autě mám koženej interiér na zakázku dělanej, dále byl novej lak tak jsem se proto rozhodl udělat nejprve předokolku na radu některých lidí že to nebude až tak nákladné atd. atd. a byla to blbost, nbejrozumNější a nejlevnější alternativa je rovnou udělat GT4 taky popisuju na připravovaném webu.Motor jsem chtěl zajezdit a pak když zlevní GT4 na rozumnej peníz vše porohodit do GT4.
To je moje vysvětlení investicí a blbosti.
Výkon na 300 Hp jsem omezil kvůli výdrži a tomu že hnaná náprava je předokolka a při testech tenhle výkon byl pro moje použití a ježdění maximálně využitelnej.Pár lidí se svezlo řeknou své a prostě nebyl důvod to hnát výše na předokolce v mém použití.
Původně jsem investoval tolik peněz z důvodu překladu celého projektu do GT4 a tím vyuzít pak již plnej potenciál motoru, v podstatě kromě převodovky,diff. a zadní nápravy je vše na autě úplně nové s možností překladu do GT4 kdykoli což jsem nezavrhnul ale nejperve chci už motor bez toho abych ho musel dělat opět po 5000 km.A taky z důvodu domluvy s kamarádem kterej má Focus RS 305 Hp.Prostě jak jezdí jedno a jak druhé na předokolce a naše soukromá dohoda atd.On má investované trošku ale větší peníze již nákupem svého auta v plné palbě 2x více.To je asi vše.
V autě mám koženej interiér na zakázku dělanej, dále byl novej lak tak jsem se proto rozhodl udělat nejprve předokolku na radu některých lidí že to nebude až tak nákladné atd. atd. a byla to blbost, nbejrozumNější a nejlevnější alternativa je rovnou udělat GT4 taky popisuju na připravovaném webu.Motor jsem chtěl zajezdit a pak když zlevní GT4 na rozumnej peníz vše porohodit do GT4.
To je moje vysvětlení investicí a blbosti.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
votecc - bohužel zde neslo o 3SGTE ale o 3SGE...
Věřím že doky až bude mít čas tak se rozepíše více protože i mne zajímá co se vlastně stalo. Třeba info o jiné délce řemenu bylo pro mne novinkou, jelikož toyota i další dodavatelé uvádejí u všch modelu v T20 stejný řemen, takže je pro mne překvapující, že renovovaný výrobce jako je greddy si dovolí prodávat řemen pro 3SGE/gte s jinou délku řemene než je OEM
Věřím že doky až bude mít čas tak se rozepíše více protože i mne zajímá co se vlastně stalo. Třeba info o jiné délce řemenu bylo pro mne novinkou, jelikož toyota i další dodavatelé uvádejí u všch modelu v T20 stejný řemen, takže je pro mne překvapující, že renovovaný výrobce jako je greddy si dovolí prodávat řemen pro 3SGE/gte s jinou délku řemene než je OEM
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ten Fiat jestli se nepletu ma jako Celica nahon v serii na predni kola, to tam ma 450 HP na prednich kolech ?
Idaho - aha tak to potom jo, ja myslel, ze se nejprve sehnal 3S-GTE a ten se potom zacal ladit.
Doky - pokud se jednalo o 3S-GE tak myslim, ze tu nekde na foru psal Libor, ze 3S-GE zvladne v atmosfere nejakych 238 HP coz mi na sportovni GT prijde u atomsfery jako zajimava myslenka pri zvysovani vykonu, nez turbit motor ktery je v serii atmo - nevim ale domnivam se, ze by to mozna vyslo levneji a zabralo mene casu.
Ja osobne nechapu co vsichni mate na tech turbinach
Idaho - aha tak to potom jo, ja myslel, ze se nejprve sehnal 3S-GTE a ten se potom zacal ladit.
Doky - pokud se jednalo o 3S-GE tak myslim, ze tu nekde na foru psal Libor, ze 3S-GE zvladne v atmosfere nejakych 238 HP coz mi na sportovni GT prijde u atomsfery jako zajimava myslenka pri zvysovani vykonu, nez turbit motor ktery je v serii atmo - nevim ale domnivam se, ze by to mozna vyslo levneji a zabralo mene casu.
Ja osobne nechapu co vsichni mate na tech turbinach
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
- elviiis
- Manager Týmu
ale ten fiat urcite nestavi jako fungujici gt ale rekl bych jako sprint kchar... dalsi vec je ze atmo kone jsou drahsi nez foukane kone... a dostat s toho motru 240hp by urcite slo mozna i vice ale z ajakou cenu.. dostat se k obrovskym otackam... pouzit 4klapku silenou kompress lehke streva vse perfektne vyvazit samozrejmne pripravit pro takove otacky prevodovkyu a finalni prevod atd atd atd... to je duvod proc foukat...
Carlos Sainz limited 2468/5000