Rozsvítily se kontrolky
-
- Člen Týmu
Rozsvítily se kontrolky
Zdravím,během jízdy mi u mé benzinové RAV4 2.4l na chvíli poklesl výkon,ale zase se to rozjelo.Bohužel se mi rozsvítily kontrolky ENGINE,VSC,4WD a přestal mi fungovat tempomat.Auto jede normálně.Prosím poraďte.Děkuji.
Dnes se mi to stalo také.Ráno jsem nastartoval ujel asi 200m ,autem škublo a rozsvítila se kontrolka motoru.Na displeji střídavě ENGINE,4x4SYSTÉM,VSC.Po zahřítí jelo auto normálně.Volal jsem do servisu toyota a mechanikovi to popsal.Říkal,že na diagnostiku není třeba chodit,že to bude špatnou naftou.Včera jsem nabral na SHELL.Dále říkal,že nafta od shell je u nás vůbec nejhorší.Poradil nalít aditiva a příště nabrat VERVU,že ta kontrolka zhasne sama,ale mě se to moc nezdá.Má s tím někdo zkušenost?Mám auto teprve 2 měsíce a dosud žádnej problém.D4D 100KW 2008. Najeto 100400km
Ahojte, na manzelkynej Rav4 DCAT 2,2 rok vyroby 2006 to iste. Rano tankovala, cez den v praci a na ceste domov pokles vykonu. Nasledne sa rosvietili 3 kontrolky ktore su popisovane v prispevku hore. Dnes som sa uz do servisu nedovoval, takze to budem riesit az v pondelok. Keby to bolo len zlou naftou tak by som bol velmi rad. Vam to nasledne preslo?