Hřeje se levné zadní kolo po výměně zadních brzd

vše ohledně modelové řady Corolla
petr99
Člen Týmu

Hřeje se levné zadní kolo po výměně zadních brzd

Příspěvek od petr99 »

Ahoj, tak mi vyměnili komplet zadní brzdy (bubnové), i zadní ložisko, stočili buben, protože nebyl k sehnání nový. Po příjezdu se servisu, stejná věc, žhavý zadní levý buben. Ted se podivaj na hadičky, tak doufám, že to opraví. Nemáte někdo podobnout zkušenost. Díky
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Těchhle bubnů je všude, s prominutím, jak nasráno. Už to ve mně vzbuzuje nedůvěru k tomu servisu. Ale nejvíc samozřejmě to, že vymění úplně všechno, včetně ložiska, aniž by zjistili příčinu.
Může to být samoštel, ucpaný otvor někde u hlavního válce či omezovače tlaku, špatné prase.... těžko na dálku říct. Ale už jenom ruční pootočení kolem na heveru by hodně napovědělo.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

mrkni na lankové vedení k ruční brzdě. Měl jsem obdobný problém a tohle byla příčina.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jj u nasi Camry byly ty lanka jedine co se menilo 2x , a vzdy to zpusobovalo hrani brzdy
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

Díky za informace, dám vědět, co mi zjistí v servisu.
Petr
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Doufám, že ne v tom samým... podle popisu jejich "diagnostiky" problému bych si u nich nenechal vyměnit ani žárovku.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

bohužel tam,ale oni mi udělali celý ty brzdy a taky ložisko, takže je to ted jako "reklamace" necham si tam opravit hřející se kolo a oni to na 2x nevyreší. Ja mam dobreho kamose, ktery mi dela servis, ale je cca 60 km ode me. To kolo hrozne hralo a smrad jak hrad, tak jsem s tim jel do jednoho servisu, kterej je celkem v pohode. tak doufam, ze to vyresi.
jo jinak tam vcera jeste zacala po prijezdu tect brzdovka, takze to fakt nechapu, co s tim delali, ale podle me nebo vas to muze byt lanovod a jak se hrala brzda, tak jsem ji znicil a i lozisko, ale ta brzdovka????
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

bohužel tam,ale oni mi udělali celý ty brzdy a taky ložisko, takže je to ted jako "reklamace" necham si tam opravit hřející se kolo a oni to na 2x nevyreší. Ja mam dobreho kamose, ktery mi dela servis, ale je cca 60 km ode me. To kolo hrozne hralo a smrad jak hrad, tak jsem s tim jel do jednoho servisu, kterej je celkem v pohode. tak doufam, ze to vyresi.
jo jinak tam vcera jeste zacala po prijezdu tect brzdovka, takze to fakt nechapu, co s tim delali, ale podle me nebo vas to muze byt lanovod a jak se hrala brzda, tak jsem ji znicil a i lozisko, ale ta brzdovka????
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

tak se rovnou piprav na výměnu válečku brzdy.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

jaký váleček? ten, který je v každým tom bubnu? sorry za ty výrazy jsem jen uživatel:)
vlastně dělali komplet zadní brzdy kromě bubnu
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

jojo ten je v kjaždym bubnu a zřejmě je špatnej,oni měnily i ten?????
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

jojo měnili mi pakny, stočili buben, protože se nedal sehnat, všechno vyměnili kromě nějakých pružinek, i ty válečky.
Dneska jsem jim volal, ale maj moc prace, tak se na to nedostali, ale prej lanovod chodí dobře, ale jestě to neprojeli bez něj, takže nevim, podle mě se na to zatím ani nepodívali a jen žvaní kraviny. Jo a musí vyměnit hadičku, jak tam tekla ta brzdovka. Já to nechápu, přijedu tam s hřejícím se kolem a oni se nedokážou podívat na brzdy jako cely. hlavně mi vyhrožoval hlavním brzdovým válcem. ale to by mi snad nebrzdilo nic?
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

petr99 píše:jojo měnili mi pakny, stočili buben, protože se nedal sehnat, všechno vyměnili kromě nějakých pružinek, i ty válečky.
Dneska jsem jim volal, ale maj moc prace, tak se na to nedostali, ale prej lanovod chodí dobře, ale jestě to neprojeli bez něj, takže nevim, podle mě se na to zatím ani nepodívali a jen žvaní kraviny. Jo a musí vyměnit hadičku, jak tam tekla ta brzdovka. Já to nechápu, přijedu tam s hřejícím se kolem a oni se nedokážou podívat na brzdy jako cely. hlavně mi vyhrožoval hlavním brzdovým válcem. ale to by mi snad nebrzdilo nic?
no jak to tak poslouchám, tak v tomto servisu bych si nenechal poštelovat ani koloběžku...
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

jednou mi tam delali drzak na vyfuk, to bylo v pohode, fakt rychle hotovy a super. ted se to nejak kazi:(
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

serviz nerad přiznává chybu neb by mesel něco vracet nebo platit ze svího...proto vymýšlí co vše by to ještě mohlo bejt a ne co to opravdu je....
Odpovědět

Zpět na „Corolla“