vdfgdfgfdg
vdfgdfgfdg
vchdffdgdgdfgdfgdfgdfgfdg
Naposledy upravil(a) p.pips dne pon 16.08.2010, 00:20, celkem upraveno 1 x.
- Ahold
- Věčnej rejpal
To je až moc málo, ne?
Určitě by se hodilo napsat jak je na tom vačka, rozvodák, výměna šroubu, spotřeba oleje - toto lidi asi u TS zajímá.
Nemít Corollku tak bych se na ní minimálně zajel podívat, ten motor, ač má své mouchy, je parádní - nemohu se ho nabažit. Jen ta udržba a obavy.
Určitě by se hodilo napsat jak je na tom vačka, rozvodák, výměna šroubu, spotřeba oleje - toto lidi asi u TS zajímá.
Nemít Corollku tak bych se na ní minimálně zajel podívat, ten motor, ač má své mouchy, je parádní - nemohu se ho nabažit. Jen ta udržba a obavy.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ktovie čo toto hentoto je togabko24 píše:no ale svajciari za tak nizku sumu nepredavaju
servisna knizka mi je sprepacenim naprd...
Presne tak serviska akurát tak na čítanie na WC
Za 5 tis € ju beriem, vyrvem motor a dám to do mojej
Len aby to nebola tá oná mačka vo vreci
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Háček v ničem není. Myslím si, že servisní kniha je zárukou KM, mohl bych jí nechat stáhnout na 70tis km, bez servisní knihy jí prodat, od toho serviska je, že má těch poctivejch 200tis.
Se šroubama bohužel nevím, nejsem mechanik a investovat peníze do nějaké prohlídky se mi nechce.
Jinak po technické stránce je vůz v perfektním stavu, žádné problémy.
R.V. 2002.
Nemyslím si, že je cena až tak podhodnocená, je dobrá to určitě,protože jí nechci prodávat měsíc.
Se šroubama bohužel nevím, nejsem mechanik a investovat peníze do nějaké prohlídky se mi nechce.
R.V. 2002.
Nemyslím si, že je cena až tak podhodnocená, je dobrá to určitě,protože jí nechci prodávat měsíc.
- Ahold
- Věčnej rejpal
kontrola šroubu je otázka 300kc, teď jsem dojel ze servisu a kontrolovali to. 40 min práce a to mi stíhal odpovídat na dotazy a ukazovat kde co a jak...p.pips píše:Háček v ničem není. Myslím si, že servisní kniha je zárukou KM, mohl bych jí nechat stáhnout na 70tis km, bez servisní knihy jí prodat, od toho serviska je, že má těch poctivejch 200tis.
R.V. 2002.
Popravdě jestli se ti nechtělo a nechce investovat do aut, tak lituji cloveka co to koupi!
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ahold-eAhold píše:kontrola šroubu je otázka 300kc, teď jsem dojel ze servisu a kontrolovali to. 40 min práce a to mi stíhal odpovídat na dotazy a ukazovat kde co a jak...p.pips píše:Háček v ničem není. Myslím si, že servisní kniha je zárukou KM, mohl bych jí nechat stáhnout na 70tis km, bez servisní knihy jí prodat, od toho serviska je, že má těch poctivejch 200tis.
R.V. 2002.
Popravdě jestli se ti nechtělo a nechce investovat do aut, tak lituji cloveka co to koupi!
Máš sakra recht, popravde moc ma to neserie že niekto skočí na lep, je množstvo informácií kde si to vie zistiť poprípade dohodnuť sa a dať auto skontrolovať. Jedno je isté, že to čo napísal predávajúci, že kašle na to investovať do prehliadky auta mu jednoznačne zaručilo to že, TU na fóre nenájde kupcu a tomu sakra verím že NIE
Naposledy upravil(a) Avensis Slovakia dne sob 14.08.2010, 15:12, celkem upraveno 1 x.
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
To já nelituji, jestli jde o 300 kč tak se zájemcem klidně do servisu pri prohlídce vozu zajedu.Ahold píše:kontrola šroubu je otázka 300kc, teď jsem dojel ze servisu a kontrolovali to. 40 min práce a to mi stíhal odpovídat na dotazy a ukazovat kde co a jak...p.pips píše:Háček v ničem není. Myslím si, že servisní kniha je zárukou KM, mohl bych jí nechat stáhnout na 70tis km, bez servisní knihy jí prodat, od toho serviska je, že má těch poctivejch 200tis.
R.V. 2002.
A pokud mě informace nepletou,tak ve švýcarsku stále stojí,konkrétně RegensdorfHBOSS píše:Nevím jak to vidíš ty,ale já to vydím tak,že auto je ze Švýcarska,má najeto 210tis,v nákupu vyjde na 107 tis. +-nějaký drobný,takhle se dneska vydělává
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi