těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)

vše ohledně modelové řady MR2
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od kolja »

_Petan_ píše:jj tak na to se podívám ale víš jak peněz není nikdy dost :lol:
Ale dík za radu čučnu na to a budu šetřit,nějakej ohránek předemnou to polepil bílým silikonem,takže tam sice neteče ale vypadá to na dementa když sundám skla. :D jak dofrčím dom tak to všechno očistím a maximálně na skla nalepím místo silikonu,pryžové těsnění,no uvidím ale nějak to spáchám.
ty ohránku :-) ten silikon, jsem tam dal na zimu,(protože jsem jezdil i v zimě a to každej den) navíc se dá bez problému umejt , jinak jak zde píše kolega, nemá cenu dávat staré, protože když jsem to auto dovezl, vyměnil jsem to těsnění a pořád prosakovalo mám doma ještě 3ks MR na díly a ze všech to bylo stejné.

navíc ten silikon byl již ze SRN kdy to používal majitel předemnou :-) a mě to nevadilo :-) v létě jsem to odstranil a v zimě jsem okna nesundaval :P
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jo tak to byla tvoje Mrka???
a rozvody si dělal kdy???mě řekli že si je dělal?jo a co dovolená jak bylo??? :D
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Yokohama-mno možná by ses divil, co tam má odlišností třeba oproti Invaderově revizi 2-třeba vzpěrnou tyč v předním kufru mám jinou a uchycenou na jinejch místech. :D , ale jinak ok-chápu
to _Petan_-"co to znamená to sw20???-to neřeš-to nejni podstatný-hlavní je pro tebe při objednávání dílů vědět, že máš revizi 4, 129kw a při objednávání dílů rači všude říkej, že máš ročník 95, protože v roce 94 se vyráběla ještě i revize 3. Jinak s tím testováním sem byl ještě hrubější a vzal jsem to rovnou vapkou :lol:
to kolja-tak tys prodal tu žlutou se znakama ferrari?Ta čekala dlouho na ženicha, co? Tak snad bude sloužit novému majiteli ke spokojenosti-každopádně bych taktéž doporučoval výměnu těsnění za nové-pokud by šlo sehnat za tu čtyřku, tak to není zas taková pálka za to že ti neporezne auto zevnitř
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:to Yokohama-mno možná by ses divil, co tam má odlišností třeba oproti Invaderově revizi 2-třeba vzpěrnou tyč v předním kufru mám jinou a uchycenou na jinejch místech. :D , ale jinak ok-chápu
to _Petan_-"co to znamená to sw20???-to neřeš-to nejni podstatný-hlavní je pro tebe při objednávání dílů vědět, že máš revizi 4, 129kw a při objednávání dílů rači všude říkej, že máš ročník 95, protože v roce 94 se vyráběla ještě i revize 3. Jinak s tím testováním sem byl ještě hrubější a vzal jsem to rovnou vapkou :lol:
to kolja-tak tys prodal tu žlutou se znakama ferrari?Ta čekala dlouho na ženicha, co? Tak snad bude sloužit novému majiteli ke spokojenosti-každopádně bych taktéž doporučoval výměnu těsnění za nové-pokud by šlo sehnat za tu čtyřku, tak to není zas taková pálka za to že ti neporezne auto zevnitř
jj, prodal sice nerad, ale mám ještě 4ks, jednu si chci nechat, čekám na nějaké turbo z UA, sousedím v garážích s černejma bratrama co vozí auta a díly z UA , ale jak na potvoru nic zajímavého co by mě zaujalo co se týče investice tak auta
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od kolja »

[quote="_Petan_"]jo tak to byla tvoje Mrka???
a rozvody si dělal kdy???mě řekli že si je dělal?jo a co dovolená jak bylo??? :D[/q
dovolená OK,
co se týče rozvodů, předešlý majitel motor zadřel na klice, já jsem potom sehnal motor z bouračky, vyměnil jsem pouze lamelu , setrvak a rozvodový řemen s napínákem, jinak je třeba vyčisti CDčko, přehrává jen občas, reproduktory ve dveřích , ty tam nebyly dal jsem tam obyč. Výměna brzd. destiček a tlumičů, a dílu za výf. potrubím pletenec. Oprava el. anteny.(ta je z verze 115kW)To je vše co jsem na tom dělal. Ostaní je na tobě. ale jak jsem psal pokud to někde roztřískáš jsem první zájemce na papíry :-)
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

kolja:no CDčko to mě nevadí,mám doma 2din včetně GPS a hudbu mám taky komplet (zesíky,kapacitor,woofer,kabeláž a to vše kolem toho),v tomto směru se docela vyznám děláme z kamošem zástavby takže by to neměl být problém,jo a jestly to CDčko někdo chce tak se ozvěte!!! :wink: a tys mi ještě říkal že máš doma ty 17ky tak kdyby jsme se nějak domluvily tak bych byl rád. :wink: :D :roll: :roll:

a komu se tu MRku podařilo nabořit na předek??? docela tam nesedí světlo a nárazník a kdo stříkal ten zadní bok (nárazník a blatník) jen tak dorostřiku??? :D no ale to neva,stejně mi na vzhledu nezáleží,to si udělám celí od znovu.

jo a prosim tě napiš mi na co si tam mám dávat pozor?dík moc.

a k temu těsnění,nebojte se ted to nějak pošéfuju a hned jak bude peníz navíc tak je koupím :wink: :D

kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

_Petan_ píše:kolja:no CDčko to mě nevadí,mám doma 2din včetně GPS a hudbu mám taky komplet (zesíky,kapacitor,woofer,kabeláž a to vše kolem toho),v tomto směru se docela vyznám děláme z kamošem zástavby takže by to neměl být problém,jo a jestly to CDčko někdo chce tak se ozvěte!!! :wink: a tys mi ještě říkal že máš doma ty 17ky tak kdyby jsme se nějak domluvily tak bych byl rád. :wink: :D :roll: :roll:

a komu se tu MRku podařilo nabořit na předek??? docela tam nesedí světlo a nárazník a kdo stříkal ten zadní bok (nárazník a blatník) jen tak dorostřiku??? :D no ale to neva,stejně mi na vzhledu nezáleží,to si udělám celí od znovu.

jo a prosim tě napiš mi na co si tam mám dávat pozor?dík moc.

a k temu těsnění,nebojte se ted to nějak pošéfuju a hned jak bude peníz navíc tak je koupím :wink: :D
no nevím, já to koupil v takovém stavu, s vylágr. motorem
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jj jasný to chápu a jak si to měl dlouho???brals to z ciziny???
a ty 17ky??? :D

_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jo a ještě co ta klima nevíš co s ní přibližně je???abys mi skrátil pátrání??? :D :D :D :D :wink:

kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

_Petan_ píše:jo a ještě co ta klima nevíš co s ní přibližně je???abys mi skrátil pátrání??? :D :D :D :D :wink:
tak to jsem neřešil ale bude prasklá trubka pod světlem u toho výměníku, já jezdil v létě bez střechy
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jo tož to jo dík za info. :wink: :D a s čím teď lítáš ty????

kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

_Petan_ píše:jo tož to jo dík za info. :wink: :D a s čím teď lítáš ty????
mám ještě 4ks. pokud budeš trošku číst v arch. a v dalších tématech tohoto fora zjistíš to :P
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

ve Fiatu???? :D :D :D :D :D :D :evil:

ne dělám si prdel!!!no já sem si ho docela procházel ale nezměřoval sem se kdo má jakou Cáhrs.Třeba to někdy zjistím :wink: :D
A ten filtr co tam je,to je co zač????

kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

_Petan_ píše:ve Fiatu???? :D :D :D :D :D :D :evil:

ne dělám si prdel!!!no já sem si ho docela procházel ale nezměřoval sem se kdo má jakou Cáhrs.Třeba to někdy zjistím :wink: :D
http://www.tuning-centrum.cz/katalog/48/0/
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

kolja píše:
_Petan_ píše:ve Fiatu???? :D :D :D :D :D :D :evil:

http://www.tuning-centrum.cz/katalog/48/0/
tak pátrej a studuj :-)
Odpovědět

Zpět na „MR2“