těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)
těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)
Čau hoši,potřeboval bych těsnění kolem dveří a targy,nevíte o nejakém???před týdnem sem si dovezl Mrku a je to moje první Toyota,mám ještě Focusa a do Mr2ky sem se zamiloval,když sem ji spravoval před 4 rokama.no a ted když sem si splnil sen tak se do ní pustí naplno,ale ted sem v Chorvatsku,takže ted nemůžu ale hned jak dofrčím dom tak se na ní vrhnu.
Takže mám 2.0/129kw/klima/servo/myslím že druhou revizi má kulatější světla vzadu a je to 94rok.
Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale potom sem se bál,víte jak je to pro mě novinka a nerad bych to rozbil.Jo a ještě sem ji nestihl nafotit takže hned jak udělám nějaká fota tak je sem frknu.
Jo a sem tu novej,takže mě prosim vás nesekýrujte za chybi ju??? [/b]
Takže mám 2.0/129kw/klima/servo/myslím že druhou revizi má kulatější světla vzadu a je to 94rok.
Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale potom sem se bál,víte jak je to pro mě novinka a nerad bych to rozbil.Jo a ještě sem ji nestihl nafotit takže hned jak udělám nějaká fota tak je sem frknu.
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)
[quote="_Petan_"]Čau hoši,potřeboval bych těsnění kolem dveří a targy,nevíte o nejakém???před týdnem sem si dovezl Mrku a je to moje první Toyota,mám ještě Focusa a do Mr2ky sem se zamiloval,když sem ji spravoval před 4 rokama.no a ted když sem si splnil sen tak se do ní pustí naplno,ale ted sem v Chorvatsku,takže ted nemůžu ale hned jak dofrčím dom tak se na ní vrhnu.
Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale
ale pokud to nedej bože zešrotuješ dej vědět, mám jedno ješle lepší ale bez dokladů
)) hned bych ho koupil -
Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale

ale pokud to nedej bože zešrotuješ dej vědět, mám jedno ješle lepší ale bez dokladů

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Invader:jj tak jo,až se vrátím tak ti pisnu stejně sem se ještě na Mrku pořádně nepodíval a neprolezl ji,takže tam toho možná bude ještě mnohem víc.
kolja: ale ne to snad ne,už sem řídil hodně aut a žádná bouračka ale kdyby tak se ti ozvu neboj a to auto by muselo být vejpůl abych si ho nedokázal spravit
Jo a ještě sem se chtěl zeptat jestli někdo jezdí na tuning do Vyškova??? ještě sem tam neviděl žádnou mr2ku,je tam strašně moc CRX a Civici občas nějaká Celica ale mr2 ne???

kolja: ale ne to snad ne,už sem řídil hodně aut a žádná bouračka ale kdyby tak se ti ozvu neboj a to auto by muselo být vejpůl abych si ho nedokázal spravit

Jo a ještě sem se chtěl zeptat jestli někdo jezdí na tuning do Vyškova??? ještě sem tam neviděl žádnou mr2ku,je tam strašně moc CRX a Civici občas nějaká Celica ale mr2 ne???

MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa
Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to bylo jen mimo soutěž_Petan_ píše:Invader:jj tak jo,až se vrátím tak ti pisnu stejně sem se ještě na Mrku pořádně nepodíval a neprolezl ji,takže tam toho možná bude ještě mnohem víc.![]()
kolja: ale ne to snad ne,už sem řídil hodně aut a žádná bouračka ale kdyby tak se ti ozvu neboj a to auto by muselo být vejpůl abych si ho nedokázal spravit![]()

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
jj to chňápu
jo a ještě nevíte jestli se dělaly i kradší převodovky???
a nebo jak dospět k lepšímu odpichu???filtr tam nějakej je ale ještě nevím co je zač.a ještě by to chtělo k němu nerezovej komplet výfuk aby tam k něčemu byl no a dál teda nevím,zase nechcu nějak moc překopat motor aby ještě něco vydržel.

jo a ještě nevíte jestli se dělaly i kradší převodovky???
a nebo jak dospět k lepšímu odpichu???filtr tam nějakej je ale ještě nevím co je zač.a ještě by to chtělo k němu nerezovej komplet výfuk aby tam k něčemu byl no a dál teda nevím,zase nechcu nějak moc překopat motor aby ještě něco vydržel.

Re: těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)
takže máš revizi 4 a těsnění do střechy je jedna z mála součástek, kterou bych doporučoval kupovat vždy novou, mě v toyotě řekli 7000,- aĺe někdo tady kdysi psal, že ho z toyoty může mít za 4000,-(obě strany), chce to prolízt starší odkazy a najít si to-já sem takle na první mrku taky kupoval jetý za 1000,-, abych ušetřil-vypadalo moooc hezky a teklo tam přes něj víc, než přes to který jsem sundal..., uvědom si, že i kdybys to těsnění kupoval z jedný z těch nejnovějších,co u nás jsou-nějaký 95, tak kupuješ 15 let starý gumový těsnění-to nemá smysl_Petan_ píše:Čau hoši,potřeboval bych těsnění kolem dveří a targy,nevíte o nejakém???před týdnem sem si dovezl Mrku a je to moje první Toyota,mám ještě Focusa a do Mr2ky sem se zamiloval,když sem ji spravoval před 4 rokama.no a ted když sem si splnil sen tak se do ní pustí naplno,ale ted sem v Chorvatsku,takže ted nemůžu ale hned jak dofrčím dom tak se na ní vrhnu.
jj tak na to se podívám ale víš jak peněz není nikdy dost
Ale dík za radu čučnu na to a budu šetřit,nějakej ohránek předemnou to polepil bílým silikonem,takže tam sice neteče ale vypadá to na dementa když sundám skla.
jak dofrčím dom tak to všechno očistím a maximálně na skla nalepím místo silikonu,pryžové těsnění,no uvidím ale nějak to spáchám.

Ale dík za radu čučnu na to a budu šetřit,nějakej ohránek předemnou to polepil bílým silikonem,takže tam sice neteče ale vypadá to na dementa když sundám skla.

jo a tady na fóru asi není žádná garáž kde má každý uživatel svoje fotky auta že???
Protože kamoš na HONDA-clubu mi ukazoval ty jejich auta na fóru,a je to dost dobrá věcička 

Naposledy upravil(a) _Petan_ dne stř 11.08.2010, 09:56, celkem upraveno 1 x.
chápu že peněz není nikdy dost, ale když ti tam začne chcát kvůli špatnýmu těsnění a proreznou ti kvůli tomu podlahy, tak si myslim, že ti to bude dost líto-na týhle věci bych se opravdu nesnažil ušetřit, pokud tam už ten silikon byl, tak po jeho odstranění tam budou vůle, přes který tam poteče a tím že na skla nalepíš pryžový těsnění tomu taky nepomůžeš, jelikož, protože po tom silikonu kterej pravděpodobně nebyl všude v uplně stejnejch vrstvách tam budou drobný rozdíly na vejšku a přes ty rozdíly ti tam zase poteče-ber to že to těsnění už je po patnácti letech vymačkaný-všechno tohle už jsem zkoušel-takže doporučuju, ušetři si čas, nervy a hlavně auto a kup si nový těsnění
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
s tím těsněním je to na dýl, já mám taky starý 19 let a teklo mi tam jako prase....jenže sem zjistil takovou věc, že ono taky záleží jak se to okno zavře, když to zavřeš blbě-na jednu stranu to přihneš víc tak má vymalovaný ale když se to zavře dobře tak mi tam neteče...pak sem tu gumu začal mazat olejíčkem a zdálo se mi že ta guma je pak pružnější a už mi tam víc jak půl roku nezateklo přičemž když sem měl auto nový tak tam teklo furt 

jj to je jasný každý těsnění za nějaký ten rok steřelí,ale pokud není potrhaný a je ještě pořád docela pružné,tak se dá ponořit do teplé vody,kde se nafoukne a vrátí se do původního stavu a potom se ještě ošetří sprejem na pryž,tak je to potom v cajku.
no každopádně to stojí za zkoužku a navíc mi autí stojí v garáži a ještě chvíli bude dokud nebude pořádně prolezené,vyčištěné a opravené.
no jestli mi tam teče,to vyzkouším tak jak zkouším jestli těsní čelní nebo jiné lepené sklo po výměně na autě a to tím že si vezmu buď hadici a nebo kovici z vodou a sleduju jestli neteče dovnitř.

no jestli mi tam teče,to vyzkouším tak jak zkouším jestli těsní čelní nebo jiné lepené sklo po výměně na autě a to tím že si vezmu buď hadici a nebo kovici z vodou a sleduju jestli neteče dovnitř.

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no možná máme úplně jinej systém když máš jinou revizi nomarcelus píše:to Yokohama-tak já ti teda nevim ale já zavírám vokna vždycky až do vrchu, páč když je nechám povotevřený, tak mi tam taky prší...![]()
sorry-sem si to nemohl vodpustit, vím že myslíš né vokna ale targu-čoveče ta mi jde taky nasadit jen do jedný pozice-páč jinak by to nedoklaplo

do jedný pozice samozřejmě nasadit jde ale jsou tam malý odchylky jak jsem popisoval, prostě když já to zavřu tak na jedný straně může vzniknout trhlina a na druhé je to na sobě až až, to ať si každej zkusí netřeba o tom dlouhosáhle debatovat