těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)

vše ohledně modelové řady MR2
_Petan_
Navigátor

těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)

Příspěvek od _Petan_ »

Čau hoši,potřeboval bych těsnění kolem dveří a targy,nevíte o nejakém???před týdnem sem si dovezl Mrku a je to moje první Toyota,mám ještě Focusa a do Mr2ky sem se zamiloval,když sem ji spravoval před 4 rokama.no a ted když sem si splnil sen tak se do ní pustí naplno,ale ted sem v Chorvatsku,takže ted nemůžu ale hned jak dofrčím dom tak se na ní vrhnu.

Takže mám 2.0/129kw/klima/servo/myslím že druhou revizi má kulatější světla vzadu a je to 94rok.
Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale potom sem se bál,víte jak je to pro mě novinka a nerad bych to rozbil.Jo a ještě sem ji nestihl nafotit takže hned jak udělám nějaká fota tak je sem frknu.

Jo a sem tu novej,takže mě prosim vás nesekýrujte za chybi ju??? [/b]
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

cau kamo napis mi az se vratis mozna bych neco nasel 8)
jiklponc@email.cz
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)

Příspěvek od kolja »

[quote="_Petan_"]Čau hoši,potřeboval bych těsnění kolem dveří a targy,nevíte o nejakém???před týdnem sem si dovezl Mrku a je to moje první Toyota,mám ještě Focusa a do Mr2ky sem se zamiloval,když sem ji spravoval před 4 rokama.no a ted když sem si splnil sen tak se do ní pustí naplno,ale ted sem v Chorvatsku,takže ted nemůžu ale hned jak dofrčím dom tak se na ní vrhnu.

Takže mám 2.0/129kw/klima/servo/myslím že druhou revizi má kulatější světla vzadu a je to 94rok.
Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale :-)

ale pokud to nedej bože zešrotuješ dej vědět, mám jedno ješle lepší ale bez dokladů :-))) hned bych ho koupil -
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

Invader:jj tak jo,až se vrátím tak ti pisnu stejně sem se ještě na Mrku pořádně nepodíval a neprolezl ji,takže tam toho možná bude ještě mnohem víc. :roll:

kolja: ale ne to snad ne,už sem řídil hodně aut a žádná bouračka ale kdyby tak se ti ozvu neboj a to auto by muselo být vejpůl abych si ho nedokázal spravit :P

Jo a ještě sem se chtěl zeptat jestli někdo jezdí na tuning do Vyškova??? ještě sem tam neviděl žádnou mr2ku,je tam strašně moc CRX a Civici občas nějaká Celica ale mr2 ne??? :?
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

_Petan_ píše:Invader:jj tak jo,až se vrátím tak ti pisnu stejně sem se ještě na Mrku pořádně nepodíval a neprolezl ji,takže tam toho možná bude ještě mnohem víc. :roll:

kolja: ale ne to snad ne,už sem řídil hodně aut a žádná bouračka ale kdyby tak se ti ozvu neboj a to auto by muselo být vejpůl abych si ho nedokázal spravit :P

Jo a ještě sem se chtěl zeptat jestli někdo jezdí na tuning do Vyškova??? ještě sem tam neviděl žádnou mr2ku,je tam strašně moc CRX a Civici občas nějaká Celica ale mr2 ne??? :?
to bylo jen mimo soutěž :-) nemusíš bourat ty(ani tvá vina, ale jinej Bohuš
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jj to chňápu :D

jo a ještě nevíte jestli se dělaly i kradší převodovky???
a nebo jak dospět k lepšímu odpichu???filtr tam nějakej je ale ještě nevím co je zač.a ještě by to chtělo k němu nerezovej komplet výfuk aby tam k něčemu byl no a dál teda nevím,zase nechcu nějak moc překopat motor aby ještě něco vydržel. :wink:

marcelus
Věčnej rejpal

Re: těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)

Příspěvek od marcelus »

_Petan_ píše:Čau hoši,potřeboval bych těsnění kolem dveří a targy,nevíte o nejakém???před týdnem sem si dovezl Mrku a je to moje první Toyota,mám ještě Focusa a do Mr2ky sem se zamiloval,když sem ji spravoval před 4 rokama.no a ted když sem si splnil sen tak se do ní pustí naplno,ale ted sem v Chorvatsku,takže ted nemůžu ale hned jak dofrčím dom tak se na ní vrhnu.

Autíčko mě zaujalo,jen je škota že táhne až ve vyšších otáčkách ale ja se dostane k těm 5tis. tak letí jak střela a nečekal sem že to udělá na čtverku 200 a na pětku sem jel 220 ale potom sem se bál,víte jak je to pro mě novinka a nerad bych to rozbil.Jo a ještě sem ji nestihl nafotit takže hned jak udělám nějaká fota tak je sem frknu.

Jo a sem tu novej,takže mě prosim vás nesekýrujte za chybi ju??? [/b]
takže máš revizi 4 a těsnění do střechy je jedna z mála součástek, kterou bych doporučoval kupovat vždy novou, mě v toyotě řekli 7000,- aĺe někdo tady kdysi psal, že ho z toyoty může mít za 4000,-(obě strany), chce to prolízt starší odkazy a najít si to-já sem takle na první mrku taky kupoval jetý za 1000,-, abych ušetřil-vypadalo moooc hezky a teklo tam přes něj víc, než přes to který jsem sundal..., uvědom si, že i kdybys to těsnění kupoval z jedný z těch nejnovějších,co u nás jsou-nějaký 95, tak kupuješ 15 let starý gumový těsnění-to nemá smysl
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jj tak na to se podívám ale víš jak peněz není nikdy dost :lol:
Ale dík za radu čučnu na to a budu šetřit,nějakej ohránek předemnou to polepil bílým silikonem,takže tam sice neteče ale vypadá to na dementa když sundám skla. :D jak dofrčím dom tak to všechno očistím a maximálně na skla nalepím místo silikonu,pryžové těsnění,no uvidím ale nějak to spáchám.

_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jo a tady na fóru asi není žádná garáž kde má každý uživatel svoje fotky auta že??? :roll: Protože kamoš na HONDA-clubu mi ukazoval ty jejich auta na fóru,a je to dost dobrá věcička :wink:
Naposledy upravil(a) _Petan_ dne stř 11.08.2010, 09:56, celkem upraveno 1 x.

marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

chápu že peněz není nikdy dost, ale když ti tam začne chcát kvůli špatnýmu těsnění a proreznou ti kvůli tomu podlahy, tak si myslim, že ti to bude dost líto-na týhle věci bych se opravdu nesnažil ušetřit, pokud tam už ten silikon byl, tak po jeho odstranění tam budou vůle, přes který tam poteče a tím že na skla nalepíš pryžový těsnění tomu taky nepomůžeš, jelikož, protože po tom silikonu kterej pravděpodobně nebyl všude v uplně stejnejch vrstvách tam budou drobný rozdíly na vejšku a přes ty rozdíly ti tam zase poteče-ber to že to těsnění už je po patnácti letech vymačkaný-všechno tohle už jsem zkoušel-takže doporučuju, ušetři si čas, nervy a hlavně auto a kup si nový těsnění
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

s tím těsněním je to na dýl, já mám taky starý 19 let a teklo mi tam jako prase....jenže sem zjistil takovou věc, že ono taky záleží jak se to okno zavře, když to zavřeš blbě-na jednu stranu to přihneš víc tak má vymalovaný ale když se to zavře dobře tak mi tam neteče...pak sem tu gumu začal mazat olejíčkem a zdálo se mi že ta guma je pak pružnější a už mi tam víc jak půl roku nezateklo přičemž když sem měl auto nový tak tam teklo furt :wink:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Yokohama-tak já ti teda nevim ale já zavírám vokna vždycky až do vrchu, páč když je nechám povotevřený, tak mi tam taky prší... :lol:
sorry-sem si to nemohl vodpustit, vím že myslíš né vokna ale targu-čoveče ta mi jde taky nasadit jen do jedný pozice-páč jinak by to nedoklaplo
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jj to je jasný každý těsnění za nějaký ten rok steřelí,ale pokud není potrhaný a je ještě pořád docela pružné,tak se dá ponořit do teplé vody,kde se nafoukne a vrátí se do původního stavu a potom se ještě ošetří sprejem na pryž,tak je to potom v cajku. :wink: no každopádně to stojí za zkoužku a navíc mi autí stojí v garáži a ještě chvíli bude dokud nebude pořádně prolezené,vyčištěné a opravené.
no jestli mi tam teče,to vyzkouším tak jak zkouším jestli těsní čelní nebo jiné lepené sklo po výměně na autě a to tím že si vezmu buď hadici a nebo kovici z vodou a sleduju jestli neteče dovnitř. :lol: 8)

_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jo a co znamená to sw20??? :oops: :?:

Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:to Yokohama-tak já ti teda nevim ale já zavírám vokna vždycky až do vrchu, páč když je nechám povotevřený, tak mi tam taky prší... :lol:
sorry-sem si to nemohl vodpustit, vím že myslíš né vokna ale targu-čoveče ta mi jde taky nasadit jen do jedný pozice-páč jinak by to nedoklaplo
no možná máme úplně jinej systém když máš jinou revizi no :lol:
do jedný pozice samozřejmě nasadit jde ale jsou tam malý odchylky jak jsem popisoval, prostě když já to zavřu tak na jedný straně může vzniknout trhlina a na druhé je to na sobě až až, to ať si každej zkusí netřeba o tom dlouhosáhle debatovat
Odpovědět

Zpět na „MR2“