odhad ceny Yaris MMT

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
KarlosCZ
Věčnej rejpal

odhad ceny Yaris MMT

Příspěvek od KarlosCZ »

premyslim o prodeji naseho yariska, nechci na tom nijak extra prodelat, ale ani vydelat, jakou by jste odhadli cenu?

jedna se o rok 2003, 5 dveří, motor 1.0 48kW (euro IV), s převodovkou MMT, najeto ted 92000

vybava - central na DO neoriginalni, original byl pouze na klic, cd prehravac, klima, servo, predni okna v elektrice, dva bagy, prdni i zadni parkovaci asistent

jsem druhy majitel,prede mnou auto pouzivala evidentne pani navozeni nakupu a deti, protoze jsem po koupi sundaval ze zadnich oken takovy ty maluvky na sklo s tematikou kreslenejch pohadkovejch postav

celkove je to pekne auticko,rekl bych vhodnejsi spise pro zacatecnika nebo zenu

u auta se za dobu co ho mam (2,5 roku) vyskytly pouze dva problemy

1. vybita baterie

2. prevodovka jednou za uherak zahaluzi a i kdyz je zarazeno a i na displeji je videt zarazena rychlost tak tam proste neni,ale pomuze tochcipnout a chvilku pockat, nevim jestli je tovada,nebo spis funkce ale stane se to tak trikrat do roka...

auto ma cesky puvod, prvni majitel ho mel z tehdejsiho CA car ostrava, servisni knizka je vyplnena do 30, nebo 45 tisic, ted z hlavy nevim, ale pred koupi bylo na prohlidce v Toyota Rely ostrava (mam tam rodinne napojeni)

posledni servis byl v 90000 delan svepomoci, vymena oleje, filtru, brzdove kapaliny

STK do 12.2011, loni proslo STK bez jedine, byt lehke zavady

ma kosmeticke vady na naraznicich ale nic extra, puvodni majitelka asi nebyla schumacher

mel jsem sautem nezavinenou nehodu kdyz do me nacouval na zboku favorit na parkovisti, lehce promackle zadni dvere ale kouli sel primo na zadni kolo, takze oprava a kontrola napravy v autorizovanem servisu...

na aute jsou obute SJETE zimni pneu,mohl bych pridat jeste sadu origo alu kol z Corolly, s pneu 195/65/R15 letni, ktere se daji na yariska pouzit, ale nemuze nidko jezdit vzadu, kvuli zatizeni a naslednemu skrtani o podbehy...

a ted uz meskutecne nenapadaco bych jeste napsal...

jak vidite cenu tohohle auticka? diky moc

Obrázek
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Odpovědět

Zpět na „Yaris“