Ještě bych měl dotaz. Myslíte že se bude lišit řízení z americké verze? Našel sem řízení na ebay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1994-TOY ... ccessories
Ale mám strach abych nevyhodil chechtáky za něco, co se mi pak bude válec v garáži protože to nesedí.
Problém servo MR2
Tak mi konečně dorazilo servo z USA (za 8500,- originál nové i s poštovným) a je v servise, tak uvidíme jestli bude pasovat. Dle VIN by mělo.
Jinak jsem dále scháněl pumpu servorizeni a našel jsem následující:
jen pro info
Toyota Brno 34600,-.
Autodoplnky.cz - 13500,-
Repase starého 8500,-
Pak se objevily nějaký ještě na ebay za 8500,- Ale to už se mi vyplatí repasovat svou starou a mám jistotu.
Tento příspěvek berte jen jako info o cenách.

jen pro info
Toyota Brno 34600,-.

Autodoplnky.cz - 13500,-
Repase starého 8500,-
Pak se objevily nějaký ještě na ebay za 8500,- Ale to už se mi vyplatí repasovat svou starou a mám jistotu.
Tento příspěvek berte jen jako info o cenách.

Toyota MR2 SW20 115kW
-
- Člen Týmu
Škoda že nesleduji forum častěji, mám doma servo i s pumpou a příslušetvím....tak napiš na rene.sedlar@email.cz vše co potřebuješ a já to prohlídnu...
rené
rené
MR2 Turbo MKII
Tak jsem konečně OK. Snad na nějakou delší dobu...
Nové origo servo z USA zatím drží, tak snad neklekne. Cena 8500,- + poštovné 1200,-. Doba dodání cca 10dní. Pumpa byla nakonec v pořádku. Jinak kontakt na firmu od které to servo mám je garosteering1@email.com Kluci tam mají dost velký výběr dílu na serva a řízení na veškerá auta. Dostupnost na doptání.

Toyota MR2 SW20 115kW