Chip tuning Celica T20 (6. generace)
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Chip tuning Celica T20 (6. generace)
Ahoj, zajímalo by mne, jen tak ze zvědavosti, zda existuje chiptuning na Celicu 6-té generace. Díval jsem se všude možně na netu a nikde jsem nic nenašel, pokud jsem natrefil na nějaké forum, pouze napsali, že to nejde, ale proč jsem se nedozvěděl. Pokud to zde někde na foru už napsané je tak, se omlouvám za duplikaci tématu, ale nic moc jsem nenašel. Děkuju
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chip tuning Celica T20 (6. generace)
téma už bys tu vážně někde našel a taky bys tam anšel že to nejde, taky sem se po tom kdysi pídil a bylo mi řečeno že jednotky Denso(který používá toyota) nejdou upravovat, aspon ne klasickym způsobem, takže pokud by ti chipnutí někdo nabízel, tak je to podvodredlinecz píše:Ahoj, zajímalo by mne, jen tak ze zvědavosti, zda existuje chiptuning na Celicu 6-té generace. Díval jsem se všude možně na netu a nikde jsem nic nenašel, pokud jsem natrefil na nějaké forum, pouze napsali, že to nejde, ale proč jsem se nedozvěděl. Pokud to zde někde na foru už napsané je tak, se omlouvám za duplikaci tématu, ale nic moc jsem nenašel. Děkuju
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)