bezpecnostne pasy vzadu ?
bezpecnostne pasy vzadu ?
caute chcem sa spytat na zapinanie bezpectnostnych pasov vzadu
tam kde sa to strka dole na sedackach mam jeden ktory ma napis center avsak nieje v strede ale uplne nalavo mozete sa pozriet ci to mate aj vy tak alebo sa len odrbali a ma to byt v strede ?
dik
tam kde sa to strka dole na sedackach mam jeden ktory ma napis center avsak nieje v strede ale uplne nalavo mozete sa pozriet ci to mate aj vy tak alebo sa len odrbali a ma to byt v strede ?
dik
.
Kouknu se rano, ja myslim ze ho mam spolu s tim jednim bočním jakoby za sebou mysleno od zacatku sedaku dozadu. Kdyztak vyfotim.
Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6

Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Re: bezpecnostne pasy vzadu ?
No vzadu je to tak-
Dajme tomu,že teraz sedíš vzadu v strede..
.Po tvojej lavej strane pri panvy máš 2 "zástrčky" do čoho sa zasuvaju pásy.Jedna je pre pasažiera-sediaceho na lavej strane(za vodičom)a druhý je tesne vedla neho pre pasažiera sediaceho v strede(teda v tomto prípade akože pre teba).Tebe patrí tá,ktorá je bližšia k tvojej lavej strane(t.j.pri tvojej lavej ruke ako prvý).Do tohto si zasuvaš pás visiaci v strope nad tebou viac vzadu,ktorý vytiahneš a cez svoje pravé rameno sa priputavaš tak,že ten pás zastrčíš do "zástrčky" bližšie k tebe pri tvojom lavom boku.Tretí je pre pasažiera ,ktorý je za vodičovym spolujazdcom -teda po tvojej pravej strane .To znamená,že stredný (teda ty) a aj napravo sediaci človek sa priputavate presne tak ako vodičov "spolujazdec" a lavý sediaci sa priputava ako vodič
Ja neviem...asi som to dosť skomplikoval,dúfam,že sa v tom vyznáš.
Alebo si myslel na niečo iného ????
Dajme tomu,že teraz sedíš vzadu v strede..
.Po tvojej lavej strane pri panvy máš 2 "zástrčky" do čoho sa zasuvaju pásy.Jedna je pre pasažiera-sediaceho na lavej strane(za vodičom)a druhý je tesne vedla neho pre pasažiera sediaceho v strede(teda v tomto prípade akože pre teba).Tebe patrí tá,ktorá je bližšia k tvojej lavej strane(t.j.pri tvojej lavej ruke ako prvý).Do tohto si zasuvaš pás visiaci v strope nad tebou viac vzadu,ktorý vytiahneš a cez svoje pravé rameno sa priputavaš tak,že ten pás zastrčíš do "zástrčky" bližšie k tebe pri tvojom lavom boku.Tretí je pre pasažiera ,ktorý je za vodičovym spolujazdcom -teda po tvojej pravej strane .To znamená,že stredný (teda ty) a aj napravo sediaci človek sa priputavate presne tak ako vodičov "spolujazdec" a lavý sediaci sa priputava ako vodič

Ja neviem...asi som to dosť skomplikoval,dúfam,že sa v tom vyznáš.
Alebo si myslel na niečo iného ????
Naposledy upravil(a) muco dne pon 26.07.2010, 22:09, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Tak,tak-ten center je ten,do ktorého sa dá vlastne zastrčiť kluč od spin,skrinky aby si tým mohol stredový pás odistiť, vytiahnuť a zavesiť do stropu. Logicky by to malo byť tak aj usporiadané-: lavý-stredný-pravý(z pohladu dozadu od vodiča)

P.S. ja mam ale yaris NG II...čo ak je to v NG III tak ako píšeš?...

P.S. ja mam ale yaris NG II...čo ak je to v NG III tak ako píšeš?...

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ty koooki sorry
-aj to to mám tak...
Ale mám nápad:
Chlapi,vys..te sa na "center" nápis...Mám to tak isto -a to mám r.v.2007 asi to tak má byť.
Priznám sa,doteraz som si to nevšimol a myslím,že to ani nevadí pri priputaní sa.Pás strčte do tej zasuvky,ktorá je bližšie k vám a hotovo. Mám aj tak dojem,že je jedna ako druhá,takže rozdiel je medzi nimi len ten,že je na jednom nápis(center) a na druhom nie je.
Le-da-žeee,,, by práve v tom bol japonec bezpečný,že sa priputava do kríža a výrobcovia iných značiek ešte na to neprišli
Tu máte čerstvú fotku z mojho yarisa.Fotil som to zo strany vodiča,čiže od lavých dverí...

Ale mám nápad:
Chlapi,vys..te sa na "center" nápis...Mám to tak isto -a to mám r.v.2007 asi to tak má byť.
Priznám sa,doteraz som si to nevšimol a myslím,že to ani nevadí pri priputaní sa.Pás strčte do tej zasuvky,ktorá je bližšie k vám a hotovo. Mám aj tak dojem,že je jedna ako druhá,takže rozdiel je medzi nimi len ten,že je na jednom nápis(center) a na druhom nie je.
Le-da-žeee,,, by práve v tom bol japonec bezpečný,že sa priputava do kríža a výrobcovia iných značiek ešte na to neprišli

Tu máte čerstvú fotku z mojho yarisa.Fotil som to zo strany vodiča,čiže od lavých dverí...

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
fakt nie su rovnaké????
Ale vieš čo mi napadlo,že je možno jednoduchšie strčiť pás tam,čo je od teba ďalej ako keby si to hladal niekde "pod riťou" a nedajbože keby tam sedel nejaký objemnejší človek-to by na tom aj sedieť musel.
A musí to byť aj príjemné,ak vedla teba sedí nejaká baba v strede.No čo-priputať sa musíš,takže to musíš aj pohladať...ked to tak je vymyslené-môžeš ty za to??

Ale vieš čo mi napadlo,že je možno jednoduchšie strčiť pás tam,čo je od teba ďalej ako keby si to hladal niekde "pod riťou" a nedajbože keby tam sedel nejaký objemnejší človek-to by na tom aj sedieť musel.
A musí to byť aj príjemné,ak vedla teba sedí nejaká baba v strede.No čo-priputať sa musíš,takže to musíš aj pohladať...ked to tak je vymyslené-môžeš ty za to??

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
.
Mám to tak stejně jako je na fotce... Musí se to fakt zapínat křížem, ale nevím proč to tak mají vymyšlené - že by někdo hodil dotaz na Toyotu? 

Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6

Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Přesně...nejsou stejné. Kohosi jsem vezl a mumlal cosi o tom, že se nemůže připoutat, tak jsem mu řekl, ať to strčí do úchytu na kterým sedí a bylo toPeto píše:Tie úchyty nie sú rovnaké. Už sa mi niekoľkokrát stalo, že som niekoho viezol vzadu a ten človek sa chcel pripútať pásom do bližšieho úchytu, tak mu to nešlo. A tak isto do toho s nápisom center nedám ani bezp. pás pre psa.

Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno