Hledám spolubydlení v Praze

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Floki
Věčnej rejpal

Hledám spolubydlení v Praze

Příspěvek od Floki »

Tak se chystám se stěhovat do Prahy, protože tady na Jížní Moravě to je s prací hodně špatný. Hledám teda pro začátek nějaké levné spolubydlení, ideálně na praze 9, nebo v její blízkosti, uplně ideální by to bylo na Černým mostě kde budu pracovat. Jestli někdo o něčem víte, tak dejte vědět.
Toyota Carina E 2.0 GLI
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Já bydlím na P9..kousek od Čerňáku...zeptám se Ti..
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

meryz.07 píše:Já bydlím na P9..kousek od Čerňáku...zeptám se Ti..
To by bylo super, ono je toho na netu dost, ale všechno je hned obsazený a jelikož ještě v Praze nejsem, tak je pro mě docela nevýhodný jezdit tam kvůli každý nabídce
Toyota Carina E 2.0 GLI
curly.cz
Člen Týmu

Příspěvek od curly.cz »

Budu opoustet podnajem (samostatny nepruchozi pokoj cca 22m^2, vhodny pro dva) na P9, prosek...v byte navic jeden spolubydlici(dcera majitele), spolecne prostory jsou obyvak, koupelna, hajzlik, kuchyn. cinzak, vsude kousek, bezproblemovy parking primo pod okny...najem ti zjistim, kolik bude chtit majitel. Ja platil 7000kc vcetne vsech energii a netu atd atd
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

curly.cz píše:Budu opoustet podnajem (samostatny nepruchozi pokoj cca 22m^2, vhodny pro dva) na P9, prosek...v byte navic jeden spolubydlici(dcera majitele), spolecne prostory jsou obyvak, koupelna, hajzlik, kuchyn. cinzak, vsude kousek, bezproblemovy parking primo pod okny...najem ti zjistim, kolik bude chtit majitel. Ja platil 7000kc vcetne vsech energii a netu atd atd
Ok, zeptej se mi, ale 7000kč je pro mě na začátek v Praze moc peněz :(
Toyota Carina E 2.0 GLI
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

biscuit píše:ale je to i s rostenkou :-)
Momentálně je pro mě důležitější práce a peníze :lol:
Toyota Carina E 2.0 GLI
curly.cz
Člen Týmu

Příspěvek od curly.cz »

mno tak pry cena zustava.. :( ale holt je to dobre misto na metru...tam cena bude vzdy trosku vyssi...vsak hledej, urcite najdes
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Pokusim se zjistit u nás v baráku (Vysočanská) :wink: Vim, že někdo tam chce pronajímat.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

curly.cz píše:mno tak pry cena zustava.. :( ale holt je to dobre misto na metru...tam cena bude vzdy trosku vyssi...vsak hledej, urcite najdes
Musis motivovat, nahod fotku devcete!
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Raimok píše:Pokusim se zjistit u nás v baráku (Vysočanská) :wink: Vim, že někdo tam chce pronajímat.
Ty bydlíš na Vysočanské??Já kousek vedle...Českomoravská... :D kdy pokecáme u píva a omrknu Čeldu??? :) motáš se kolem Balabenky nebo spíš ne?
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“