co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
včerejší nákupní horečka... co mi chybělo...

likvidační antisluneční clona na přední okno s čičinkama... už nebude vařicí volant, palubka a řadička... fight! pak nová gumová antena hobbycar.cz
karton cohiba od cery, a přihrádka nad/pod radio vyklápěcí s imitací mramoru- pude co carbonu, ten mramor mi připomíná náhrobní kámen bleee... ta na mě čekala na vrakovišti na nový vsiII jako nová... špica. podle kódu je na avensis T22.

likvidační antisluneční clona na přední okno s čičinkama... už nebude vařicí volant, palubka a řadička... fight! pak nová gumová antena hobbycar.cz
karton cohiba od cery, a přihrádka nad/pod radio vyklápěcí s imitací mramoru- pude co carbonu, ten mramor mi připomíná náhrobní kámen bleee... ta na mě čekala na vrakovišti na nový vsiII jako nová... špica. podle kódu je na avensis T22.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak vyklápěcí přihrádka v designu "urna na popel" nende do auta... no zkoušel sem to cca 1 hodinu a nepasuje a nepasovala by přesně ani kdybych jí poupravil pilou... no nemusim mít všechno vyklápěcí, stačí teda auto, mobil a krabička na doutníčky
škoda že nedělaj univerzální odklápěcí... ale jen tyhle: 10cm, tam se budou vejít vasco da gama přesně
http://www.stualarm.cz/produkt/11061-un ... bka-100mm/
ta původní co mam v autě byla z eclipse, ale je tam vyražený logo ford... a vejdou se tam krásně 2 krabky s cígama a zapíky, resp. 4 krabky... ale má přepážku uprostřed, takže se tam nevejdou krabičky s doutníkama... tak proto potřebuju upgrade bez přepážky+ možná i sluneční brejle se tam budou vejít good!
škoda že nedělaj univerzální odklápěcí... ale jen tyhle: 10cm, tam se budou vejít vasco da gama přesně
ta původní co mam v autě byla z eclipse, ale je tam vyražený logo ford... a vejdou se tam krásně 2 krabky s cígama a zapíky, resp. 4 krabky... ale má přepážku uprostřed, takže se tam nevejdou krabičky s doutníkama... tak proto potřebuju upgrade bez přepážky+ možná i sluneční brejle se tam budou vejít good!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
cau prosim te nevi nekdo do kolika je auto burze v polsku glivicich ?? diky moc
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
wladimeer> pasuje to perfektně a dokonce to i drží na ty špunty (nemusí se používat clony, je tam ještě velká rezerva... a fakt to chladí, zatim se to měl jen jednou, ale na všech oknech mam protisluneční folie a když máš ještě tenhle hliníkovej odrazovej materiál na čelním, tak je v autě o dost, opravdu o dost nižší teplota na přímým slunci. navíc to budu používat i na ochranu svojí proti slunci- prostě se do toho zabalim, budu vypadat sice jak kreten,nebo kosmonaut gagarin, ale nespálim se
nerad se griluju na slunci
možná si přikoupim ještě jeden hliník jojo ale kdo se přiblíží, toho to sežehne

Re: co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
asi do 13hodinsafar17 píše:cau prosim te nevi nekdo do kolika je auto burze v polsku glivicich ?? diky moc
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Nemám ovládání naklápění potkávaček a praskl mi plast kolem otvírání na 3tích dveřích, nemá někdo něco za malý peníz?
Případně i špunty na ty plasty v kufru
Případně i špunty na ty plasty v kufru
Naposledy upravil(a) Cvok dne stř 11.08.2010, 00:20, celkem upraveno 1 x.
Celica AT200 + LPG
prodám celicu na nd,info zde http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=15468
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
corolla e11 1,6 gt (81kw)
7. Generace sháňka brzdového přídavného světla/sklíčka
Zdravim všechny příznivce Toyoty Celica! Bohužel mou lásku poranilo krupobití a chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nebo neví kde slušně sehnat brzdové světlo nad zadním oknem při nejlepším jen to červené sklíčko, protože v Toyotě po mně chtějí celou lampu za 5ticek, tak jestli někdo nemá jen to, nebo nějaké dobré info o tomto dílu. Předem mockrát děkuju!!!
PS: Musim si vylejt srdíčko:( protože mě to ku**a do*****e s**e! Starám se o ni. pravidelně myju a vyhýbám se podělanejm dírám na blbejch ČR silnicích všechno, aby vydrželo a měl jsem ji v pořádku co nejdýl, protože to je úžasné autino! A během 15min jsem si trhal vlasy s pláčem:( 8.listopadu jdu na SmartFix a modlim se, aby to bylo opravdu tak skvělé jak vychvalují:)
PS: Musim si vylejt srdíčko:( protože mě to ku**a do*****e s**e! Starám se o ni. pravidelně myju a vyhýbám se podělanejm dírám na blbejch ČR silnicích všechno, aby vydrželo a měl jsem ji v pořádku co nejdýl, protože to je úžasné autino! A během 15min jsem si trhal vlasy s pláčem:( 8.listopadu jdu na SmartFix a modlim se, aby to bylo opravdu tak skvělé jak vychvalují:)