kupa avensisu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
danilo
Člen Týmu

kupa avensisu

Příspěvek od danilo »

Ahojte, viem, ze sa o tom tu uz parkrat debatovalo, ale mam otazku. Toto leto by som chcel v nemecku kupit Avensisa kombi, od 2005, cca 12-13 tis. EUR, zvazujem benzin či diesel, doteraz som jazdil na Felicii do 17 tis ročne, predpokladam, ze vdaka lepsiemu autu a rodine budem jazdit o trochu viac, ale asi to nebude nad 20-25 tis/rok. Jazdim aj dialnice, ale urcite minimalne polovicu v meste. Neviem, ci sa mi oplati diesel, bojim sa nejakej väcsej zavady, oprava diesel by bol asi drahsi a neviem, ci to usetrenie na lacnejsej nafte oproti benzinu sa vyplati. Aky je Vas nazor?

Tiez mam otazku, ci mate niekto skusenost s kupou ale hlavne garanciou, ktoru ponuka Toyota na svojich strankach

http://www.toyota.de/gebrauchtwagen/kun ... index.aspx

/overene vozidlo, Gebrauchtwagen Garantie, aj 2 roky/, vyzera to celkom seriozne, aj s vratenim vozidla do 30 dni, pripadne opravou zadarmo do 150 tis km a pod. Bol by som asi trochu istejsi.

ďakujem za Vaše komentáre.
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

Ta záruka se pokud vím musí pořídit už při koupi nového vozu a platí jen v Německu, takže v případě problému bys musel do Německa.

Jinak někteří prodejci Toyot nabízí záruku i na ojeté vozy, já svého Avensise kupoval v Toyotě Trendcar Olomouc se zárukou na 1 rok (http://www.toyota-olomouc.cz). V rámci záruky jsem tam řešil jeden problém, který okamžitě a bez jakýchkoli vytáček vyřešili a vše bylo zdarma a ještě se mi omlouvali, takže přístup špičkový, který by mohli závidět i majitelé nových vozů.
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
deto
Navigátor

Příspěvek od deto »

Pri jazdenkach ist do nafty je dost velke riziko oproti benzinu.

Nevies ako su na tom vstreky, dvojhmotak a turbo, co pripadna oprava nemusi byt najlacnejsia.

Spotreba benzinak vs. diesel uz nie je tak markantna ako kedysi, takze ja osobne by som volil benzin a kedze chces od 2005, tak ani zranie oleja by nemal uz byt problem.
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Odpovědět

Zpět na „Avensis“