Osram NightBreaker jsou opravdu dobrý, jen brzo odejdou, jak je již psáno několikrát výše. Zkoušel jsem je zatím jen ve felicii a s normálníma H4 se to nedá vůbec srovnat - mokrá silnice v noci s normálníma - jako kdybych měl parkovačky - a na dálkový jako bych měl potkávačky. Když jsem dal O-NB, tak jsem konečně viděl i bez dálkových ... asi takto - cena je fakt příšerná - cca. 200-250 Kč - ale za to, že je vidět je to malá cena ... stačí jet chvilku ekonomicky a "je to DOMA"

Výhodou je rovněž i barva světla ... bílá (nebo bělejší než u normálních H4 kde je trochu do žluta)
100 W ... tak pozor na to:
> jednak to bude oslňovat (a pokud řekněš, že Ti to nevadí, tak potom "MLADÍČE POZOR - přestaň blbnout a začni se chovat normálně - ne jako splašený hovado")
> druhak to bude zatěžovat elektriku (vodiče, relátka a pod)
> třeťak to zničí parabolu - světlo není stavěný na takový tepelný výkon, takže podle kvality jednotlivých komponent se může klidně i "roztéct"
> neposledně ... nejen na STK, ale i při kontrole na silnici si u všímavých příslušníků připrav dostatek barevných papírků ze STC a náhradní žárovky - homologované
Hledám alternativu, tak mne zajímají jak se budou chovat ty Philipsky BlueVision a jak dlouho vydrží
jestli nejdou do modra - což by teoireticky mělo mít sníženou účinnost při mlze ...