vnitřní zpětné zrcátko

vše ohledně modelové řady Celica
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Nikdo jiny to nikde v životě neobjedna, jseš blaaaazen...a ten kryt skonči tam, kde už valeji par tvich deflektoru na okna...na podlaze v garaži... :lol:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

heh deflektory maj lepší místo... spinkaj pod mojí postelí a čekaj... :lol: v garáži mam zatim jen dveře. třeba cena klesne... až se budu nudit, tak to kaufnu...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

A neprodavaji se origo vnitřni zpětna zrcatka v toyote na 5g, jine barvy? Nebo na vrakači..., cokdyž se vyraběli... to by pak možna vyšlo levnějic...
7g, ZZ231
černa
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

barvy jenom shadow gray a dark blue :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dark blue glue by sedlo... ale pochybuju, že by cena novýho zrkadla (použitých interierů v komplet "dark-blue uncompatible" GTi/GT4 variantě bylo jak máku!) by byla nižší než 1000,- mam už dark blue sedačky a koberec v kufru... z vrakoviště v dokonalým stavu... i babička se divila minulej tejden, že jsou ty sedačky jako nový s překrásným vzorem, i když jsou cca 18-20 let používaný... to udělá radost... no pak sem ještě kdysi vzal modrou koženou loketní opěrku, ale ta na 1 místě popraskala, takže pude původní šedá co mam doma-kůže se prostě totálně nepovedla až na tu ve dveřích, ta jediná drží jakost
... ale jako to zrcátko by bodlo v tý modrý a ještě chci modrej koberec do "obejváku" ten bych moc rád, ne šedej! ale jen a jen modrej original :lol: ten sem tam tehdá sakra nechal--- když jsem loupil... už sem dloooouho neloupil... asi že sem spokojenej... ale zase vyrazim časem... chci tu odklápěcí přihrádku nad radio.pude do carbonu a další blbinky... :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
aczasa
Věčnej rejpal

zrcátko...

Příspěvek od aczasa »

Nechci jako nijak rejpat Mikrone, ale co na to aplikovat mikrometrickou vrstvu zmatňovače přibarveného ať už z plechovky nebo fólie? Když vezmu, že plechovka stojí tak cca 250Kč a m2 fólie stojí taky tak, tak by to možná za pokus stálo.
Back in Czech.
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:dark blue glue by sedlo... ale pochybuju, že by cena novýho zrkadla (použitých interierů v komplet "dark-blue uncompatible" GTi/GT4 variantě bylo jak máku!) by byla nižší než 1000,- mam už dark blue sedačky a koberec v kufru... z vrakoviště v dokonalým stavu... i babička se divila minulej tejden, že jsou ty sedačky jako nový s překrásným vzorem, i když jsou cca 18-20 let používaný... to udělá radost... no pak sem ještě kdysi vzal modrou koženou loketní opěrku, ale ta na 1 místě popraskala, takže pude původní šedá co mam doma-kůže se prostě totálně nepovedla až na tu ve dveřích, ta jediná drží jakost
... ale jako to zrcátko by bodlo v tý modrý a ještě chci modrej koberec do "obejváku" ten bych moc rád, ne šedej! ale jen a jen modrej original :lol: ten sem tam tehdá sakra nechal--- když jsem loupil... už sem dloooouho neloupil... asi že sem spokojenej... ale zase vyrazim časem... chci tu odklápěcí přihrádku nad radio.pude do carbonu a další blbinky... :lol:
Zas ponocuješ, co? :lol:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

aczasa> jasně, taky bych to moh nechat nalakovat do modrý metly... ale chci zachovat původní barvy... a nebo to překrejt krytem. černou rozhodně ne-e... když tak ten karbošek :lol:
Tohle je hezkej produkt... já teda nemám zájem, jen na karbošky mam lehkou úchylku :lol:
http://shop.conrad.cz/websale7/Ciselnik ... 1%2fmd5%7d

cera> jojo ve dne je veeeeedrooooo já nenávidim vedrooo hnusí se mi, teď sem se málem už z toho vedra co sem se projel autem málem poblil... žít se dá jen večer a v noci... už mi to vedro leze i na mozek, mam pocit že sem takovej malátnej když si nedám 6 piv denně 3 mi nestačej... kua to je vedrooooo. FUJTAJXL jaký byly ty krásný mrazy... hned bych si je zopakoval... -25 kráááása
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

microne a jseš si jistej, že ten úchylkoměr má na tu tvoji úchylku dostatečnej měřící rozsah? :lol: :lol: :lol:

Jinak nechci ti radit, ale co vím, tak když si dáš jedno pivo na sluníčku, tak to má silnější efekt než když si dáš jedno ve stínu. Takže nereptej když můžeš ušetřit kačky. Alespoň budeš mít víc kaček na hejblátka a pičurajdičky do té svojí mazlice :wink:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

myfune> hlavně sem nepochopil kam se jako strká... tam snad ne? možná do 1/2 litru vychlazenýho piva a pak to něco ukáže... :lol:
já sem celý tyhle dny ve stínu... piju jen ve stínu/ve tmě, nesnášim slunce... byl sem jen 1 den v tom vedru na slapech, celej sem se namazal 20tkou... a stejně sem se vožeh... příroda krásná, voda nechutně teplá, ale čistá... ale asi zejtra-dneska až začne ten slejvák -prej má bejt hustej! tak si vezmu plavky a pudu se projít ven... fakt to dusno nesnášim... vypnul bych to slunce a doufám že bude mít furt víc a víc těch chladnějších skvrn na povrchu a pak se jednoho dne úplně vypne... to si dám šampaňský :bigups: na oslavu krásný doby ledový II :wub: na takovýhle klima neni muj kožich stavěnej... já radši zimu a celica taky...
mimochodem včera sem viděl na vlastní oči úplně shořelou felicii... nezbyl z ní ani prt... ani lak nic interier nebyl, okna nebyly, kola nebyly... prostě blafla komplet... pááápááá (známej co mi montoval tu trumpetu tak tu felcku viděl na začátku... jel kolem a zrovna prej hořela od spodku...normálně z ní šlehaly plameny... pod autem... a já jí zase viděl na konci... usmaženou na padrť když tu pečínku nakládali na vozejk :lol: je to brutááál tohle vedro
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:heh deflektory maj lepší místo... spinkaj pod mojí postelí a čekaj... :lol: v garáži mam zatim jen dveře. třeba cena klesne... až se budu nudit, tak to kaufnu...
Hele, microne, vim že jsi zaněprazdněn ale nemohl bys fakt vyložit foto jak ti deflektory pasujou na 5g...protože mně z Vladivostoku pišou dlouhe a zatim slušne dopisy, jak to tam v CZ ten slavnej micron pořešil...prostě tvoje slovo asi nestači a chtěji dukaz misto slibu před tim než to budou objednavat... :lol:
7g, ZZ231
černa
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

V tom případě ale potřebuju i foto jak to pasuje na 6.g, protože jestli začnou v Jap obědnávat kucí z Vladivostoku, tak aby to všechno nevykoupili :lol:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Myslim že když to chtěji tam...se všema tima vrakači a stovkou km do Jap, tak na tom že nejsou... fakt něco bude... :lol:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

vladivostock.fm to jelo jako muzika v powerboat GT... brutální česká hra, která se nepodařila prodat... ale jako pařili jsme to solidně... a nebo neni to nááááhodou v GTA IV no joooo vladivostok.fm je moje oblíbená stanice při modování GTA IV... djka RUSSLANA bomba! ? už sem nějakej zmatenej... ale dobrý :lol:

no jestli tomu furt nevěříte, a nevěřej, tak to mě těší, že mi nikdo nevěří :lol: ale tenhle tejden nebo příští dávam dolakovat na celice střechu, sloupek, levej zadní bock a spoiler... a až to bude... tak nebo než to bude... tak zavolám honzismanovi, a můžem to otestovat na 6g... ale u mě to bude "naostro" instalováno až to bude prostě "gotovo" :lol: zatim jim můžeš vyřitit do vladivostocku, že jich je "zatim" dost :lol: resp. tak přesně akorát--- :lol:

tak akorát na to, aby to někdo zkopíroval... jsou 2 firmy co dělaj deflektory ve velkým.... no a... to by bylo řešení... kdybych napsal ihned, a nafotil to, tak už nejsou... logic? vůbec vlastně neni dobrý to vychvalovat... protože nikdo jim to na kopie za prodejní cenu 500,- do polska stejně nepošle... :wink: a v japonsku zrušej výrobu tak do 1/4roku... (je to hloupý, ano, je... ale když doprdele nárazníky a blatníky uměj v dánsku a stejně kvalitní... tak proč by nemohli vyrábět třeba tohle? za slušný peníze... no nevim... prostě borčus...chyba nebo ty lišty na kapoty, mezi světla... atd... no comment... ekonomičtější, ekologičtější... ale nezájem... musíme prodávat a soustředit se jen na priuse... jen se budeme soustředit na "rejžování" žádnej support klasiky... ok! špatně...
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Tak to k tomu přilož a vyfot...co je na tom těžkeho?
P.S. Kvuli Ruslaně nemusiš daleko....stači tak do Užgorodu, zapadni Ukraina...
Vladivostok=Mumij Troll, Nebo Mumici, jak to v Čechach řikaji, a to je trochu jina kava...
http://www.youtube.com/watch?v=Cnxcf2LacgA
7g, ZZ231
černa
Odpovědět

Zpět na „Celica“