Avensis nafta

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
ladnarek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Avensis nafta

Příspěvek od ladnarek »

Čuves lidičky . Chtěl bych si koupit toto autíčko a chtěl bych se optat jaký rok a motor by jste mi doporučili . Každopádně chci naftu a mám na to max. 120000 kč . Dikes za pomoc Joska
skullda
Navigátor

Re: Avensis nafta

Příspěvek od skullda »

ladnarek píše:Čuves lidičky . Chtěl bych si koupit toto autíčko a chtěl bych se optat jaký rok a motor by jste mi doporučili . Každopádně chci naftu a mám na to max. 120000 kč . Dikes za pomoc Joska
mno tak v týhle cenový relaci seženeš ročník 01-02 a pokud chceš pouze diesel tak bych řek že nej volba je asi 2,0 D-4D ...a taky si dej pořádný pozor na najeté kilometry tyhle auta a služební cesty jdou hodně do sebe...já osobně bych podruhý avika nekoupil,ale spokojenej zatím jsem...dokud jede:)
Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
ladnarek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladnarek »

skullda píše:
ladnarek píše:Čuves lidičky . Chtěl bych si koupit toto autíčko a chtěl bych se optat jaký rok a motor by jste mi doporučili . Každopádně chci naftu a mám na to max. 120000 kč . Dikes za pomoc Joska
mno tak v týhle cenový relaci seženeš ročník 01-02 a pokud chceš pouze diesel tak bych řek že nej volba je asi 2,0 D-4D ...a taky si dej pořádný pozor na najeté kilometry tyhle auta a služební cesty jdou hodně do sebe...já osobně bych podruhý avika nekoupil,ale spokojenej zatím jsem...dokud jede:)
z jakého důvodu bys ho nekoupil ? Já ještě uvažuji o Octavii 66kw bo 81kw.
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

ladnarek píše:
skullda píše:
mnoo asi z toho důvodu že jezdím jak prase a v zatáčkách mi příjde že auto na cestě moc dobře nesedí,samo že to není žádnej sporták ale o proti citroenu C5 1generace je ten rozdíl ve stabilitě vozu opravdu jinde...
r.v. 2001 sedan...
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

ladnarek píše:
skullda píše:
mnoo asi z toho důvodu že jezdím jak prase a v zatáčkách mi příjde že auto na cestě moc dobře nesedí,samo že to není žádnej sporták ale o proti citroenu C5 1generace je ten rozdíl ve stabilitě vozu opravdu jinde...
r.v. 2001 sedan...
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

citroen je tvrdsie a stabilnejsie auto ako t22 po facelifte? som mal vzdy za to ze c5 je hupavy francuz :)
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
martas73
Člen Týmu

Avensis 2001

Příspěvek od martas73 »

Ahoj, já měl kombíka D4D, rok výroby 2001. Bylo to dobrý auto, najel jsem s ním 100 tis. km. Měl jsem jedinou, i když celkem drahou závadu - poruchu setrvačníku spojky. To byl častější problém těchto aut, tak na to pozor.
Toyota Avensis, kombi 1,8, 2016, https://www.spritmonitor.de/en/detail/829368.html
Toyota Auris TS, 1,6, 2014, https://www.spritmonitor.de/en/detail/663244.html
Toyota Avensis kombi 2.0 D4D, 2006, https://www.spritmonitor.de/en/detail/328211.html
ladnarek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladnarek »

hanz píše:citroen je tvrdsie a stabilnejsie auto ako t22 po facelifte? som mal vzdy za to ze c5 je hupavy francuz :)
Jak se říká že francouz umí akorat víno a sýr auta nee tak to neni pravda . Mám BX 1,8 TD kombi a když je hydro v pořádku tak je to svezení na těch našich cestách úplný luxus , že v zatáčkách vypadá jako že pujde na střechu to je fakt ale sedí na cestě jak přilepený . Francouz nemá špatný auta kdyby mi v práci davaly výplatu v EUR a ne KČ tak beru ihned C6 :D . Dnes se jedu kouknout na jeden kombik v naftě a jeden sedan ale v benzínu ale jen abych viděl jak je ten sedan prostornej a jakej má kufr . Ale asi ho tady kupovat nebudu a necham si ho dotahnout nebo si ho přivezu i sám z NDR bo rakouska :D
deto
Navigátor

Příspěvek od deto »

kupovat ojazdeneho naftaka je vzdy velke riziko
nikto nevie kto s nim predtym jazdil a ako
kludne sa moze stat, ze bude treba menit turbo, vsetrekovace, atd. co nie je lacna zalezitost
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

ladnarek píše:Francouz nemá špatný auta kdyby mi v práci davaly výplatu v EUR a ne KČ tak beru ihned C6 :D
Presne! C6 je proste dokonala reinkarnace DSka...
ladnarek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladnarek »

awe_cz píše:
ladnarek píše:Francouz nemá špatný auta kdyby mi v práci davaly výplatu v EUR a ne KČ tak beru ihned C6 :D
Presne! C6 je proste dokonala reinkarnace DSka...
jj DS , CX a C6 jsou nej auta
Odpovědět

Zpět na „Avensis“