To si piš že pomohl, v létě se staženými okny je to paráda poslouchat, o jízdě v tunelu ani nemluvím A je to poznat i na výkonu, s filtrem a s výfukem se mu líp "dýchá".
Benzín mi voní
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
ludkovia hovori vam nieco znacky vyfukov KM? nasiel som to na www.julyvyfuky.sk su s TUV homologizaciu a su dost lacne len ci to nebude na ukor kvality, dajte mi pls svoj nazor. vopred dik .)
Žena za volantom, to je ako hviezda na neby, ty ju vidíš no ona teba nie
Aké bolo heslo troch mušketierov?... utekajme kým nás nechytia…
Viete mi niekto povedat ako je to so zarukou ked by som si vymenil tlmic za nejaky "sportovy"? zrusi sa mi zaruke len na vyfuk alebo rovno na cele auto? Kazdopadne viete mi niekto poradit nejaky fajny tlmic? momentalne sa rozhodujem medzi znackou KM a Ulter Sport.
Myslím si,že by ti kvôli tomu padnuť záruka nemala rozhodne!!!! Na samotný výfuk asi ano,ale na cele auto nie.Avšak vždy záleží na servise(konkretnom),ako sa k tomu postavý v prípade nejakej poruchy.Stačí,ak by si mal niečo napr.s katalizatorom.Nemali by to brať ako dôsledok výmeny tlmiča,ale poznáme servisy...však...
Ale o tom sa môžeme baviť len my -tu na fore..nebolo by na zahodenie,keby si sa na to spýtal v servise,kde chodíš,čo oni na to povedia-za to nič nedáš a budeš vedieť z prvej ruky,na čom si-alebo budeš...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
a teda ohladne tych 2 znaciek(KM \ Ulter Sport) mi vie niekto poradit, ktoru si vybrat ked tak ci mam radsej hladat nieco kvalitnejsie? este by ma zaujimalo ci si vybrat standartny alebo celonerezovy? btw zistil som v servise ze zaruka pada iba na tlmic respektive iba na cast ktoru vymenis...
SKOTY 13: mala si dobreho dodavatela preto ta cena ))
potvrdzujem jej slova, mal som presne tu istu kombinaciu ma ma to perfektny zvuk, podla neho clovek nezisti ze to je 1.0L
podla mna filter je uplne zbytocne kupovat nejaky sportovy pokial to teda nemyslis vazne a nedas tam nejaky cely kit ktory ovsem stoji 300 a viac eur. vlozka nema vobec ziadny vpliv na vykon ani zvuk ja som mal 1.8 turbo v Leone a tiez som myslel aky zvuk to bude mat a nic. ziadne brucanie ani nic sa nedialo ono totiz zvuk nezalezi na druhu filtra ale na tom aky tvar ma sacie potrubie .
vyfuk je jasny tam dosiahnes krasny zvuk za malo penazi ja som objednal len koncovku s ameriky (origo na yaris ) tak uvidim, cely tlmic nechcem menit pokial je dobry tak nech sluzi . ked budem mat namontovane tak poslem foto ako to vyzera
Colli píše:Caucau...Zmenim Filtrem K&N u Yarisu 1.0 2OO7 na sportovnější zvuk motoru??Když jen vyměním za papírový bez dalsich jinych uprav??
Já tam mám káenko. Zvuk je stejnej ale spotřeba lehce klesla a výkon se lehce zvýšil.
nazdar bobe,
chcem sa spytat kde si kupil KN filter, co Ta stal? ja mam nalietanych 44 tis. o chvilu ma caka dalsia garancka, tak uvazujem ci mam vobec menit vzd.filter, ked podla servis. knizky sa meni po 60 tis.km alebo mam ho menit ale potom mam na vyber ci priamo od Toyoty asi optifit vyrobok alebo KN.
pozn. ak som dobre pozeral tak zo stranky toyoty dali prec cennik servis. prehliadok - mam sice stiahnuty ale ci bude aktualny to teda neviem