Asi špatnej dotaz :D
Prostě mě zajímala 1 věc...ze starších aut(např naše bejvalá Mazda 323f r.v. 1993) s manuální klimou měla stejně 3 "kolečka" jako Ave,ale bez tlačítka "A/C"....jen mě zajímalo,proč u manuální klimatizace je tlačítko "air condition) když to jde i bez něj....Floki píše:A jak jsi to myslel, protože jsem to z toho opravdu tak pochopilmeryz.07 píše:Jestli je tohle tvůj názor,tak jsi ho opravdu nepochopil...v pohoděFloki píše:Sory za OT, ale v dnešní době ještě někdo neví co je klimatizace a k čemu je? Jestli jsem to teda pochopil dobře, tak jsi nevěděl na co klimatizace je.
Určitě budu měnit za ty facelifty co máš ty...tyhle před face se mi moc nelíbí..auto vypadá starší a vzhled nic moc...na ebay maj dobrý ceny...budu objednávat i stavitelnej podvozek...skullda píše:jj to jsem rád...ono to asi ani jinak vyfotit nejde mno:D a jak to vidíš s těmi světly??budeš měnit?...jo a kdybys čirou náhodou někde narazil na to zadní křidélko za solidní peníze tak mi dej pls vědět

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mazdu 323F 1994 (mrkacku) jsem mel a nema ZADNY kolecka, zato ma tlacitko klimatizacemeryz.07 píše:...ze starších aut(např naše bejvalá Mazda 323f r.v. 1993) s manuální klimou měla stejně 3 "kolečka" jako Ave,ale bez tlačítka "A/C"....

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
Taky tu debatu nechápu.
Prostě A/C zapíná funkci kompresoru klimatizace (u aut. klimy) nebo kompresor samotný (u man. klimy). Nic jiného.
To se přeci, při stání a na volnoběh, nechá snadno ověřit, jestli kompresor běží nebo ne. Pokud běží neustále i když je A/C neaktivní, tak je to závada.
Prostě A/C zapíná funkci kompresoru klimatizace (u aut. klimy) nebo kompresor samotný (u man. klimy). Nic jiného.
To se přeci, při stání a na volnoběh, nechá snadno ověřit, jestli kompresor běží nebo ne. Pokud běží neustále i když je A/C neaktivní, tak je to závada.
Avensis wagon 2.2 D-CAT 130kW
jj to souhlasím vypadají divně a osobně úplně se mi hnusí ty přední světla před fl...s tím nic dělat nebudeš?...takže teda chceš posstupně upravovat avika nebo jen menší investice a dost??...krásně vyladěný avik to je ku..a luxusek!!...jo a to číslo poslat můžeš huba mi neupadnemeryz.07 píše:Určitě budu měnit za ty facelifty co máš ty...tyhle před face se mi moc nelíbí..auto vypadá starší a vzhled nic moc...na ebay maj dobrý ceny...budu objednávat i stavitelnej podvozek...skullda píše:jj to jsem rád...ono to asi ani jinak vyfotit nejde mno:D a jak to vidíš s těmi světly??budeš měnit?...jo a kdybys čirou náhodou někde narazil na to zadní křidélko za solidní peníze tak mi dej pls vědětze začátku dám -40mm předek a -30mm zadek a uvidíme
hele to číslo na toho borce ještě mám...kšeftuje s autama,tak jestli budeš chtít číslo,můžu Ti ho poslat přes SZ a zeptáš se,jestli náhodou něco nemá

Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
To právě předek se mi líbí...ten nechám..jen ten zadek,podvozek,interier dodělat kompletně do dřeva a kůže...na příští léto větší kola,aspoň ty 17"...prostě udělat auto,za kterým se lidi otočí...skullda píše:jj to souhlasím vypadají divně a osobně úplně se mi hnusí ty přední světla před fl...s tím nic dělat nebudeš?...takže teda chceš posstupně upravovat avika nebo jen menší investice a dost??...krásně vyladěný avik to je ku..a luxusek!!...jo a to číslo poslat můžeš huba mi neupadnemeryz.07 píše:Určitě budu měnit za ty facelifty co máš ty...tyhle před face se mi moc nelíbí..auto vypadá starší a vzhled nic moc...na ebay maj dobrý ceny...budu objednávat i stavitelnej podvozek...skullda píše:jj to jsem rád...ono to asi ani jinak vyfotit nejde mno:D a jak to vidíš s těmi světly??budeš měnit?...jo a kdybys čirou náhodou někde narazil na to zadní křidélko za solidní peníze tak mi dej pls vědětze začátku dám -40mm předek a -30mm zadek a uvidíme
hele to číslo na toho borce ještě mám...kšeftuje s autama,tak jestli budeš chtít číslo,můžu Ti ho poslat přes SZ a zeptáš se,jestli náhodou něco nemá
zatím diky teda

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To bych nedoporucoval jako zacatek, ale spis jako maximum.meryz.07 píše:...ze začátku dám -40mm předek a -30mm zadek...
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Tygr
- Věčnej rejpal
Pokud neni tlacitko nebo kolecko A/C (air conditionING), jde o normalni ventilaci, proste zadne ochlazovani vzduchu, tedy zadna klimatizace, nic. Otevru-li k tomu i okno, ani tak to neni klimatizace. Prave kouzelne A/C tlacitko (a to jak u manualnich tak automatickych klimatizaci) uvadi v chod cely ten zazrak, ktery ochlazuje vzduch. Kdyz se necha tlacitko konretne u Avensis zmacknute a vypne se vetrak, tedy otocne tlacitko vlevo, zhasne i A/C svetylko a je po srande 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Přesně tak a proto jsem nepochopil původní otázku. Pokud má auto manuální klimu, má tlačítko A/C, neviděl jsem zatím auto, co by mělo manuální klimu a nemělo tlačítko na její vypnutí.Tygr píše:Pokud neni tlacitko nebo kolecko A/C (air conditionING), jde o normalni ventilaci, proste zadne ochlazovani vzduchu, tedy zadna klimatizace, nic. Otevru-li k tomu i okno, ani tak to neni klimatizace. Prave kouzelne A/C tlacitko (a to jak u manualnich tak automatickych klimatizaci) uvadi v chod cely ten zazrak, ktery ochlazuje vzduch. Kdyz se necha tlacitko konretne u Avensis zmacknute a vypne se vetrak, tedy otocne tlacitko vlevo, zhasne i A/C svetylko a je po srande
Toyota Carina E 2.0 GLI