Moje predstava je takova, ze kdyz pojedeme po dalnici v aute 3 na vylet, tak to hodi 140 km/h a nebude se to nijak zavratne trapit.
Samozrejme chapu, ze kdyz pojedeme 4, plne nalozeni, s rakvi na strese, na dalnici do kopca, tak to v pohode 160 km/h asi nepomaze. Jediny co chci, aby to jezdilo predpisove (140 km/h dalnice, 100 km/h mimo dalnici) bez problemu (bez nejakeho nadmerneho hluku atd.) a v pohode se s tim predjizdelo.
Taky nevim, jestli je rozdil mezi 1.4 a 1.6 takovy markatni, kdyz 1.4 ma 97 k a 1.6 ma 110 k. Pokud si vezmu, ze 1.4 maji casto cca 80 k a 1.6 maji casto 100-110 k, tak tam ten rozdil poznat urcite pujde, ale mezi 97 k a 110 k si myslim, ze to snad tolik poznat nepujde.
V toyote mi rekli, ze v kdyz se e12 prodavala, tak rozdil mezi temito motory byl cca 25 000 Kc a kdyz se zajemci projeli v obou motorech, tak rekli, ze tam nevidi v tom nejaky zasadni rozdil a brali 1.4. Proto se pry prodalo mnohem vic techto coroll s 1.4 nez 1.6. Nevim, ja bych tomu mozna i veril, protoze pokud ma nekdo na auto za 500 000 Kc tak uz asi uplne neresi, jestli da o 25 000 Kc vic a bude mit mnohem zivejsi auto, pokud by ten rozdil byl nejakej markantni.