malej problem
- Honza
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
malej problem
Mam E 1,6 95r.v je seřízena ma nové svíčky,pal.filtr,vzduch filtr,rozdělovač,palec neměl jsem sni žadnej problem ale ted když mi přes tyden stoji venku a chci ji nastartovat tak nechce chytnout jen poblafava (jako když diesel nema tlaky) a pak chytne pak už to je bez problemu.Spotřeba jsem měl ted v zimě 8L a to jen courani po městě.Napadej mě ještě kabely že by mohli byt špatny ale jinak už nevim.Diagnostika nic neukazala.Tak ted babo rad
Ještě mě napadlo jestli neni něco s čerpadlem pry TOYOTY tlačej benzin až když se toči starter.Jiny auta nejdřiv natlakujou a pak mužeš startovaJinak teda nevim

Carina E 1,6 95r.v 85kw
nazdar, to začalo dělat po tom servisu? Přijde mi to jako když ti padá benzin, než příště nastartuješ zkus před startováním kouskem drátu spojit v diagnostickém konektoru v motoru svorky B+ a Fp, tím spustíš palivové čerpadlo, nech je spojené a nastartuj (pak je rozpoj). Jestli bude start pořád špatný tak můžou mít svíčky špatnou tepelnou hodnotu, podívej se jak jsou označené. Jestli se start zlepší tak zkontroluj těsnost připojení palivového filtru.
- Honza
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ne to začalo mi to dělat asi tak měsic dva naspět.Znamej co se mi stara o auto děla v Toyotě a řikal že diagnostika nic neukazala.Jo ještě mě napadlo že to začalo dělat když jsem byl na horach večir jsem přišel a motor jen poblafaval a pak chytl řikal jsem si že jsem vysoko a že se nějak dusi ale dole to zas chytalo jako nic až zas dalši tyden nahorach to samé pokaždy když jedu někam víš než je H.K tak to tohle děla.Svičky jsou kupovany podle vinu to mě ten znamej zjistil co tam ma byt.Mrknu se na tu čerpadlo a uvidim.Dnes jsem k ni po tejdnu přišel a chytla v pohodě.Potvora jedna 

Carina E 1,6 95r.v 85kw
hmm, nadmořská výška by neměla mít vliv, měří se jenom podtlak v sacím potrubí a čidlo by měla diagnostika vyhlásit. Ledaže by naměřená hodnota byla v toleranci, ale neodpovídala by momentálním podmínkám.
Může být na vině i absence signálu startování do ECU motoru, ale je tam i víc faktorů. Vesměs všechno by měla diagnostika vyhlásit, vyjímkou jsou mechanické vady a neměřené veličiny (tlak paliva, váznoucí ISC ventil, netěsný sací systém apod.). Píšeš, že máš nový rozdělovač, není tam možnost jeho pootočení(regulace základního předstihu)?
Při popisovaném špatném startování vyzkoušej přišlápnout plyn.
Bohužel se asi nevyhneš podrobnějšímu měření.
Dej vědět jak to dopadlo s tím propojeným čerpadlem.
Může být na vině i absence signálu startování do ECU motoru, ale je tam i víc faktorů. Vesměs všechno by měla diagnostika vyhlásit, vyjímkou jsou mechanické vady a neměřené veličiny (tlak paliva, váznoucí ISC ventil, netěsný sací systém apod.). Píšeš, že máš nový rozdělovač, není tam možnost jeho pootočení(regulace základního předstihu)?
Při popisovaném špatném startování vyzkoušej přišlápnout plyn.
Bohužel se asi nevyhneš podrobnějšímu měření.
Dej vědět jak to dopadlo s tím propojeným čerpadlem.