Investuj do "pancéřek"... není to tak dávno, co tady Idaho organizoval objednávku originálních Goodridgee, tady.stefancelicaT20 píše:Kua a ten brzdovy pedal je vzdy pruzny!!!!!!
brzdy
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No rekl bych ze pedal bude vzdy trochu pruzny, protoze cela soustava je tak ze zacatku brzdeni nastavena, ale s temi pancerovkami jsem poznal rychlejsi odezvu, takze urcite pomohly a za tu cenu co se daji sehnat urcite supr nahrada za origo .Rampa89 píše:Investuj do "pancéřek"... není to tak dávno, co tady Idaho organizoval objednávku originálních Goodridgee, tady.stefancelicaT20 píše:Kua a ten brzdovy pedal je vzdy pruzny!!!!!!
Ja mam ve predu jen jednopistky a planuju change za dvoupistky, aby to zaclo brzdit s trochu vetsi razanci...mel sem moznost to porovnat a ten rozdil je totiz znatelny
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Potom si dávaj pozor na to keď budeš kupovať brzdové obloženia mňa sa snažil predajca autosúčiastok presvedčiť že mám vymenenú prednú nápravu na Celice Pretože všetky možné segmenty čo mi objednal nesedeli, pasovali tie čo mali na krabici napísané že: MR2 a asi Camry a z toho si on vydedukoval že nemám originál Celica nápravu, keď som mu povedal že mám SS tak len pozeral a ničKysi píše:No rekl bych ze pedal bude vzdy trochu pruzny, protoze cela soustava je tak ze zacatku brzdeni nastavena, ale s temi pancerovkami jsem poznal rychlejsi odezvu, takze urcite pomohly a za tu cenu co se daji sehnat urcite supr nahrada za origo .Rampa89 píše:Investuj do "pancéřek"... není to tak dávno, co tady Idaho organizoval objednávku originálních Goodridgee, tady.stefancelicaT20 píše:Kua a ten brzdovy pedal je vzdy pruzny!!!!!!
Ja mam ve predu jen jednopistky a planuju change za dvoupistky, aby to zaclo brzdit s trochu vetsi razanci...mel sem moznost to porovnat a ten rozdil je totiz znatelny
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zač Ja som tam dával značku Lucas teraz sa to volá TRW, tak ak budeš chcieť a ak nájdem krabicu tak ti viem dať aj konkrétne číslo produktuKysi píše:Dik za upozorneni... jo je mi jasne ze desticky budou jine nez co mam, ale tak to se poresi snad bez problemu
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zkratka systému zavěšení předních kol SS=super strut. V tomhle topicu jsou hned na první straně fotky: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ight=strutWladimeer píše:Promiňte, zmiňuje se zde několikrát označení "SS" můžete mi vysvětlit oč jde?
Drtivá většina používá zavěšení McPherson, je konstrukčně jednodušší a levnější. SS je zase u výkonnějších aut lepší, líp to sedí.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Používal, ak dobre viem tak Celica 7. gen. už nemá SS,Wladimeer píše:Dík, chápu-li to dobře japonec používá u Celicy obojí??
SS bolo obmedzené, teda dávalo sa do 6. gen. od roku 94 (prvé modely) do 96-teho, väčšinou západný trh, 125 kw to už nemali, ovšem ak si to dakto nedal vymeniť, ale továrensky sa už neosadzovali aj pre finančnú náročnosť opráv, GT4 to mali tak ako už bolo spomenuté aj vpredu aj vzadu, osobne neviem o 6. gen GT4 ktorá by nemala SS.
Ja mám SS našťastie (aspoň podľa mojich znalostí) v poriadku, žiadne búchanie, klepanie ani nič podobné nepočuť, buď to už bolo menené, alebo ešte nenastal čas výmeny jazdné vlastnosti neviem porovnať nakoľko som ešte neskúšal Cecilku bez SS, jedine čo viem porovnať je moja Cecilka a môj bývalý Avensis T22, ale to je naporovnateľné (berte to v rámci srandy) Cecilka sedí prilepená ako hovado Avensis tiež sedí, no na môj vkus a už nezvyk moc sa "kolíše" Toť moje poznatky SS vs. McPherson
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
No jsem zatím v klidu, žádné problémy alespoň nepociťuji (možná nedostávaly ramena v Itálii tak zabrat jako na těch našich cestách nyní). Nicméně po pročítání topiku o ramenech se na případnou situaci s řešením tohoto problému vůbec netěším, jelikož ty ceny jsou drsné. Zkusím na to mrknout, snad to mé oko neodborné pozná apropo z winka by se to mělo koneckonců taky zjistit, ne?
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To ti neviem presne povedať, či je to možné podľa toho VIN-ka skôr nie. Skús to na www.toyodiy.com väčšinou sú tam alternatívy k súčiastkám t.j. je tam cena na McPherson a pod tým cena na SS, podľa mňa je najlepšie osobne vedieť či máš SS alebo nie a to je vcelku jednoduché, keď to viem aj ja vďaka informáciám od znalejších ToyoťákovWladimeer píše:No jsem zatím v klidu, žádné problémy alespoň nepociťuji (možná nedostávaly ramena v Itálii tak zabrat jako na těch našich cestách nyní). Nicméně po pročítání topiku o ramenech se na případnou situaci s řešením tohoto problému vůbec netěším, jelikož ty ceny jsou drsné. Zkusím na to mrknout, snad to mé oko neodborné pozná apropo z winka by se to mělo koneckonců taky zjistit, ne?
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Tady to borec pomerne dobre vysvetluje.Wladimeer píše:A v čem je tedy LSD diferák specifický??
http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=3
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80