tak je tady jaro, zacli cvrlikat ptackove a mne pekne rozkvetla corolla
prilezitostne to i nafotim, at si nemyslite ze mate doma ten nejhnusnejsi strep na svete
zatim to jezdi, padlo definitivni rozhodnuti ze s tim autem nic delat nebudu dokud to bude jezdit...
To je pech že si člověk nemůže takový auto nechat a dát mu co potřebuje, případně si s ním vyhrát k dokonalosti. Taky jsem musel prodat takovou corollku, prostě proto, že už to nebylo "rozumný". Škoda, protože za pár let, řekněme za padesát, by to byl muzejní kousek s neuvěřitelnou hodnotou... Takže pokud je to možné, svá auta neprodávejte, ale konzervujte!
mě to taky kvete v prahu mam dírku, tak ho ještě vyměním. 500 za novej práh není zas tak moc a motor má chuť jezdit dálších deset let. koukal sem, že i zadní lem na blatník není drahej (440)
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
no to auto holt ma cely jako dost... motor tahne dobre, potreboval by generalku, ale na to neni cas ani penize... kdybych vyhral ve sportce tak to necham udelat, ale jinak na to pecu
zas mi tech 50 ted nekdo vyfouk