Zdravím všechny příznivce či vlastníky vozů Toyota Avensis.
V minulém roce jsem se po mnoha letech rozhodl přejít z klubu vlastníků vozů Škoda - Octavia I, SUPERB I, do klubu příznivců a vlastníků Toyot (Avensis).
Můj vůz je nová generace Avensis rok výroby 2009, D-CAT 6A/T v nejvyšší výbavě.
Dnes mám najeto bez 500km 30 000 km a za týden jdu na garančku.
Shrnu v rychlosti základní dojmy:
Vůz robustní, bezpečný, vcelku prostorný.
Po roce mohu říci, že až na pár škrábanců od kamínků na předním nárazníku a kapotě vůz jako nový. Poruchy 0, vůle v řízení, pedálech 0, jedna svolávačka - pedál plynu. Popravdě za ní jsem vděčný, po vyztužení klade větší odpor a lépe se dávkuje oproti originálnímu nastavení.
PROBLÉM: vůz mám od léta a od podzimu když začali být nižšší teploty mne začal Ave trápit otravným vytrvalým vrzáním v levé části palubní desky.
V servise několikrát rozebrali pouze tuto část palubky -dva dny pokoj a bylo to zpět, pak sundali celou palubku - opět dva - tři dny klid a znovu cvrlikání.
Letošní jaro se po těchto opravách začalo přidávat drsné skřípání zod střední konzoly, zejména když je interiér vyhřátý. Po ochlazení klimatizací toto skřípání ustane -do první větší díry. Po posledním sejmutí palubní desky se k tomuto koncertu přidává čas od času také povrzávání z palubní desky před spolujezdcem.
Závěr?
Vůz perfektní, jen já jako řidič musím mít nervy ze železa - v tichu kvalitního vozu se mi střídá orchestr trápící mé nervy - mnohdy ani hlasitá hudba nepomůže.
Servis je ochoten kdykoliv vše opět rozebrat, avšak po 4!!! pokusech již nemám odvahu je na garančce požádat opět.
Prosím nemá někdo nápad, myšlenku, jak pomoci?
Děkuji a přeji všem krásné cestovatelské léto 2010 a kolik výjezdů, tolik návratů.
Jiří
Vrzání v palubní desce Avensis r.v. 2009, 2.2. D-CAT 6A/T
budu skeptik ale praxe je takova ze cim vic se to rozebira tim vic to pak nepasuje a obevuji se postupem casu nove a nove ruchy a skripani ...
ex. AV T25 2004 2.0 benzin liftb
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
No jo, ale skeptik u auta za mega? Měl jsem dvě "ubohé" škody a když se opřu o supa - měl jsem jej 4 roky, najeto 150 tis, tak jediné dvě poruchy byly výměna ventilátoru ventilace - "cvrlikal" ve třech letech a ve stejné době úprava tahel či čeho u man. převodovky - špatně se řadila jednička. A to bylo vše, tár žárovek. A žádné vrzání. V Octávě také ticho.
.... Takže se smířit, ohluchnout, nebo špunty do uší...
Vtipně to glosoval příjmací technik značkového servisu když jsem tam byl asi po druhé a říkám mu, že právě hluk od motoru mi na Superbu asi nejvíce vadil a proto jsem se těšil na Ave, blahé pamě ti řekl... "noo, vybral jste si na to špatné auto".
.... Takže se smířit, ohluchnout, nebo špunty do uší...
Vtipně to glosoval příjmací technik značkového servisu když jsem tam byl asi po druhé a říkám mu, že právě hluk od motoru mi na Superbu asi nejvíce vadil a proto jsem se těšil na Ave, blahé pamě ti řekl... "noo, vybral jste si na to špatné auto".