Buď rád,že jsi odvahu nenašel. On je to exot i pro servisáky,takhle zblízka se k tomu dostanou kolikrát poprvé a opravují stylem hokuspokus ovšem za tvojeDuchy píše:......... Skoda, ze jsem nikdy nemel odvahu koupit tak komplikovaneho Francouze,...

Buď rád,že jsi odvahu nenašel. On je to exot i pro servisáky,takhle zblízka se k tomu dostanou kolikrát poprvé a opravují stylem hokuspokus ovšem za tvojeDuchy píše:......... Skoda, ze jsem nikdy nemel odvahu koupit tak komplikovaneho Francouze,...
Ten A-sloupek je fakt na pikaču,nacpali sice do něho airbag,ale tak blbě že se mi jednou na kruháči za ním stratil cyklista. Jen fakt supr brzdy to zachránily. Ten sloupek a výhled dozadu při parkování jsou snad jediné slabiny co mi vadí.A ještě mizerný klakson,na tuhle třídu fakt ubohost.CommonUser píše: Nenasiel som polohu, aby som videl do krizovatky (A-stlpik je priliz dlhy a sikom vpred) a nenatahoval sa za volantom.
Tož vítej, konečně rozumný kolega s benálemCommonUser píše:............, tak som zobral (dufam) bezproblemovy benal. Velku rolu zohrala zlava 25%, ale musel som zobrat skladovku. Cize ziadny vyber farby a pod veci.
Dakujem, Dekuju, Danke, Thank you, Spasiba, Mercy ...trca píše:tak te vítám mezi námi
Takze vyslo to spolu (aj s tymi ich debilnymi prepravnymi nakladmi) na cca 550tCk. Nema to vyhrievane sedacky (ako z reimportu) ani parkovacie senzory (co asi dam domontovat), zasa to ma navi a disky (SOL to tu nema).m5t píše:Tož vítej, konečně rozumný kolega s benálemCommonUser píše:............, tak som zobral (dufam) bezproblemovy benal. Velku rolu zohrala zlava 25%, ale musel som zobrat skladovku. Cize ziadny vyber farby a pod veci.mohu potvrdit roční bezproblémový provoz, bez obav jestli netankuji nějaký sprasený dehet. Jestli to není tajemství na kolik vyjde slevněná skladovka v němcích?
Na "zapade" sa rezerva vobec nedodava (ani napr. HONDA to nema), len sety. Vraj mas volat ADAC (resp. TTT servis v zaruke)! Takze musim zohnat aj ten vylisok a tu sroubu.m5t píše:Já mám klasickou rezervu(tzv.dojezdovka),ještě mě nestihlo to blbnutí se sety. To místo na rezervu je normálně nepoužitelné,tak si sežeň dojezdovku a máš to na furt a neřešíš použitelnost sračky v setu. Rezerva je zajištěna šroubem k podlaze a je přikrytá polyst.výliskem ve kterém je vercajk. Cena luxusní
Dozadu doporučuji kameru,s navi by měla jít skompletovat.