Intenzita chladného vzduchu klímy
-
- Řidič
Intenzita chladného vzduchu klímy
Nakolko nadišlo obdobie hojného využivania AC, mam taký postreh.
Pri režime AUTO, ked dam klimu na 16°, tak sa mi ten vzduch nezdá dostatočne studený.
Nehchem sem tahat predchádzajucu Fabku 1,2 HTP,ale skutočne tam šla klima riadne chladnejšie.
Čo s tým ,alebo je to štandard AVE
Dakujem.Viliam
Pri režime AUTO, ked dam klimu na 16°, tak sa mi ten vzduch nezdá dostatočne studený.
Nehchem sem tahat predchádzajucu Fabku 1,2 HTP,ale skutočne tam šla klima riadne chladnejšie.
Čo s tým ,alebo je to štandard AVE
Dakujem.Viliam
Avensis 2,2 130KW, D-CAT.4D,Exlusive, 2006/7
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
-
- Řidič
Toyota ma do konca juna (t.j. este dnes) letnu servisnu kampan, v ramci ktorej robi aj regeneraciu chladiaceho media. Je to typ B, keby si isiel. Stoji to 25-28 Eur + cena za doplnene chladiace medium, ak chyba. V zasade sa chladiace medium nevymiena, iba doplna a pripadne regeneruje/cisti. Ja som bol vcera a nechybalo nic. Auto ma 6,5 roka a na podobnej akci bolo prvykrat...viliammmmm píše:Dik.A ako prosim zistim kolko tam mam tej kvapaliny?
Auto mam od marca 2010, neviem ako často sa tam predtym menila kvapalina.
Je to nakladna záležitosť?
byt tebou tak si nech zmerit kolik je tam media. ja mel stejny problem jako ty, zajel jsem do AK a chlapik to pripojil a kdyz videl, ze je klima nasuchu tak se divil,ze vubec spina. Ted ji mam plnou,vydezinfikovanou a muzu rict, ze ted je to pekna kosa, kdyz se da na nizkou teplotu.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/