Označení řídící jednotky - CHIPtunig
-
- Člen Týmu
Označení řídící jednotky - CHIPtunig
Ahoj nevíte někdo označení řídící jednotky? Jde mi o to, abych mohl říct chlápkovi zda by mi mohl předělat soft a zvýšit výkon. Nemáte někdo zkušenosti s chipem? Jde o motor 4E FE 63KW
Díky
Díky
Aspoň 20kw. Boželibor12 píše:S čipem mám bohaté zkušenosti! Označení jednotky je: D46BA293AZ63W a nenech se od něj odbýt. Jak Ti nepřidá alespoň 15kw navíc tak mu nic neplat!

Toyota Carina E 2.0 GLI
já sem si koupil 162kw 2.0 pozval si chipa a dejla a voni mi to rozebrali kuwy mrňavý......
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ale nesmí to být chip z krátkovlnnýho rádia, protože bys pak měl v sacím potrubí krátký vlny a chcípalo by to.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
-
- Člen Týmu
Já jsem to odkoupil z rodiny za takový peníze, že se tomu snad nedá ani říct koupě. Navíc to mělo najeto 45 tis. první majitel. Samozřejmě bych koupil něco uplně jiného. Ale proč si nedopřát lepší výkon když to jde. Mě šlo o to, zda s tím někdo nemá zkušenosti. Chipne mi to tak aby ten motor zachvíli neklekl. Pokud uzná za vhodné že to jde. Vše samozřejmě bude testovat a měřit jak na motorové, tak válcové brzdě. O víc jak 15 KW to jít bezpečně ani nemůže
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem nechal čipovat mého psa alias "pana Čtyřnoheho" a řekl bych že jeho výkon to nijak nezměnilo a spotřebu má také na průměru. Ale třeba se to po 14dnech opatrného používání změní. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp