silenbloky zadních ramen na T22

vše ohledně modelové řady Avensis
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

silenbloky zadních ramen na T22

Příspěvek od garfielld »

Zdarec, dneska sem se svezl jednim Ave (shánim) a hned mě zarazilo jak mu tloukla zadní náprava, resp stejně trpí i zadní náprava na Celikách a vim jaká to u nich je otrava a zátěž na peněženku to vyměnit, protože nelze sehnat samotný silenbloky těch ramen(2x podélný 4x příčný), ale pouze celý ramena i s nima za pěknej ranec, taxem se chtěl pítat jesli se to na Avensise dá sehnat samostatně ? nebo jesli to tam jen netloukly silenbloky stabilizátoru(což je drobnost) ?
PS: 1.gen Aveho je T22, že ? :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

E-E tentýž případ.
bud celé rameno nebo výroba na zakázku ( levnejší ).
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

seš si jistej, zkoušel sem hledat po netu a mám tucha že sem ty silenbloky našel i sólo
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja koukal tuhle k matejckovi a aktualizoval katalog a nejake nove "gumy" se mu tam i na celdu objevily
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
koly13
Člen Týmu

Příspěvek od koly13 »

Mám ten istý problém. Ak by bola konkrétna www adresa, alebo akýkoľvek iný kontakt, veľmi by mi to pomohlo.

Ďakujem
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

taky se přidávám mám stejnej problémeček ikdyž jsem vyměnil zadní tlumiče a uložení tlumičů... stejně třeba při ryhlejším přejezdu přes retardér nebo větší nerovnosti pořád to klepnutí jemně slyším...určitě by se levnější varianta než měnit celé rameno hodila..:)
Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Pavo.B. píše:ja koukal tuhle k matejckovi a aktualizoval katalog a nejake nove "gumy" se mu tam i na celdu objevily

jj taky sem videl že Matejcek katalog předelal, podařilo se mu nejakým způsobem přiřadit kody zboží, které v IC katalogu jsou nepřiřazené ( ted mluvím o verzi kterou máme jako dealeři nainstalovanou ) a přiřadit je vozum.
Koukal jsme konkrétne na silenty podélných ramen na čeldu a ty třeba já v "diskové instalaci" od IC nemám přiřazeno ( zkusím udelat opet aktualizaci, jeslti to už do téhle verze upravili.. ).

osobne mohu říci na 100% ( osobne vyzkoušeno v za mou karieru v Dobříši ) že silentblok zadního vlečného ramene na čeldu NENÍ záměnný se silentem ze stejných míst na čeldu ST18_ jak Matejcek uvádí ( nebo sem mel nejakého divného avíka ), takže minimálně v tomhle mi přijde ta informace silně zavádející.
Zhruba od začátku tohoto roku si vedu soukromou "databázi problémových dílů" kterou používám na díly které sem si osobne ověřil že pasují na vozy ke kterým nejsou dle katalogu přiřazené, bohužel Avíka sem tento rok na instalaci "obyčejných" silentů neměl.
Každopádne pokud by mi nekdo dokázal změřit tento silentblok jsem schopen říci zda do Avensise pasuje nebo ne, jelikož tu mám jšete jednu sadu PUR silentu co jsem minulý týden nechával vyrábet pro T22. ( katalogové rozmery uvádení v IC katalogu v mnoha případech nesedí, perličkou je, když náhradou za nedostupné ložisko o prumeru 110mm je mi nabídnuta "náhrada" s prumerem 86mm a podobně.. :D
koly13
Člen Týmu

Příspěvek od koly13 »

Poznám minimálne ďalších dvoch, ktorí majú tento problém a v ešte horšom štádiu, ale pri zistenej cene ramena som si povedal, nech ešte tlčie. Smutné.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Honzo ja ty na celdu po kuse v neblizsi mozne dobe koupim po 1 kusu a hodim rozmery a kam pasuji :wink: a treba nekdy dokoupim zbytek

i kdyz na toho avika jsem tam nic nevidel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

na T22 jsou tam uvedené stejné silenty jako na celdu :(
koly13
Člen Týmu

Příspěvek od koly13 »

A už to niekto skúšal?
mila.t
Člen Týmu

Silentbloky

Příspěvek od mila.t »

Myslím si ze tam pasují siletbloky z Cariny a ty objednat jdou
Floki
Věčnej rejpal

Re: Silentbloky

Příspěvek od Floki »

mila.t píše:Myslím si ze tam pasují siletbloky z Cariny a ty objednat jdou
Na carinu e? na zadní nápravu?
Toyota Carina E 2.0 GLI
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

kde sa daju objednat tie na carinu??
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

jarson píše:kde sa daju objednat tie na carinu??
¨

Co já vím, tak idaho ti je sežene, udělané na míru, ale potřebuje mít fyzicky v ruce ty staré.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Odpovědět

Zpět na „Avensis“