kup aspon 50l sud oleje a jed me zas dosli finance , precijen je to 860 km x nejmin 2 koruny za km , a jelikoz jsem koupil celdu na dily tak nemam ani floka
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
kup aspon 50l sud oleje a jed me zas dosli finance , precijen je to 860 km x nejmin 2 koruny za km , a jelikoz jsem koupil celdu na dily tak nemam ani floka
Nebylo by to nic platný, motor není v autě Musel bych provrtat podlahu a makat jak Flintstone
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
pepamoto píše:Jen pro upřesnění ,v kolik bude sraz na tý OMW-D2
Bývá 7:30... Aby sme se do 8 slezli a vyrazili...
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
Pavo.B. píše:kdo pojede urcite ? ja jeste nevim no , ale Stenky ze slovenska po me chce nejake drobnosti, tak ze bych to pripadne nekomu poslal a on by mu to vzal , kdybych nemohl
opakuji svoji prosbu , abych to stihl nekomu hodnemu z Vas poslat , uz je celkem jiste ze nepojedu tak bych aspon nekomu chtel udelat radost
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavo.B. píše:kdo pojede urcite ? ja jeste nevim no , ale Stenky ze slovenska po me chce nejake drobnosti, tak ze bych to pripadne nekomu poslal a on by mu to vzal , kdybych nemohl
opakuji svoji prosbu , abych to stihl nekomu hodnemu z Vas poslat , uz je celkem jiste ze nepojedu tak bych aspon nekomu chtel udelat radost
ty, mě je to jedno...
klidně mu to odvezu, jestli mi to teda pošleš do Brna...
kdyžtak mi zavolej na 739 602 402 a domluvíme se....
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
Pepa píše:Pokud vše klapne , tak v půl deváté na náměstí v Lanžhotě
www.vase-krmivo.cz
no se mnou muzes pocitat, ale jak si to predame? ale URCITE to nevim, to nevi ani buh
už je to asi na cestě ke mě do Brna...
www.vase-krmivo.cz