P: JDM nalepky
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Celi-johnny> Ahoj, napadlo mě, jestli bys dokázal udělat na zakázku chromový samolepky TOYOTA co jsou na přední liště na kapotách 5g... těm potvorám totiž slejzá povrchová vrstva- drolí se časem... a můžou mizet písmena. Takovýhle chromový samolepky kdyby měly úplně stejný rozměry i font by myslim nejen mně bodly. Já bych bral rovnou 3.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno
inzaghi píše:existuje ebay.co.uk )
http://cgi.ebay.co.uk/2-X-JDM-Shocker-S ... 335bb19c60
http://cgi.ebay.co.uk/2x-JDM-Wakaba-dri ... 45f188ece4
tak ale 20 kc a 100kc za nelepku v podobne kvalite je docela rozdil
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
micron píše:Celi-johnny> Ahoj, napadlo mě, jestli bys dokázal udělat na zakázku chromový samolepky TOYOTA co jsou na přední liště na kapotách 5g... těm potvorám totiž slejzá povrchová vrstva- drolí se časem... a můžou mizet písmena. Takovýhle chromový samolepky kdyby měly úplně stejný rozměry i font by myslim nejen mně bodly. Já bych bral rovnou 3.
noo zkusim se na to podivat, dam vedet.. ale ted na to vubec nemam cas... tak jeste se tu ozvu:)
no ja mam pofacelifte cistu listicku tak preto rozmyslam ze si tam dam malinky vinyl napis CELICA namiesto tej toyoty co tam byvamicron píše:stenky> jo, maj to některý, dokonce jedna na sraze to měla ty nápisy jsou ale jakoby zapečený do tý lišty... takže celica nápisy jsou nekompatible ještě jsou i lišty úplně bez textů.
uplnou nahodou ale fakt nahodou som na tuto info narazil v poslednych dnoch ked som bruzdal po interwebemicron píše:ps: teď mě tak napadlo že jsem nikde neviděl aero-dynamic koeficient u 5/6/7g celic... docela by mě to zajímalo jen tak pro zajímavost...
5.G -> Cd = 0.35 (asi so sklopenymi svetlami)
6.G -> Cd= 0.32
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
noo kdyby bylo tech zajemcu vic tak bych je nechal nadelat ale ted momentalne uz zadne nemam...
- nesto
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenom technická: ta žluto-červená neni zkušený řidič, ale Senior (ikdyž ten je taky asi dost zkušenej). Snad sem tim někomu nezkazil radost
EDIT:
http://yaplog.jp/cv/ku_man/img/201/hyoshiki_p.gif
Sou to výstražný značky. První je "wakaba", což doslova znamená zelený list, symbol nezralosti a mladosti, tedy pro nezralý řidiče.
Ta kapka je "momidži", neboli jednoduše senior.
Čtyřlístek je pro tělesně postižené - (bez obecnýho názvu)
Motýl je pro neslyšící (taky bez obecnýho názvu)
"wakaba" musí mít v JPN každej, po dobu jednoho roku, od získání papírů
"momidži" je od 70 do 75 let doporučený a nad 75 let povinný
EDIT2:
"momidži" se také často řika "kareha", což znamená suchý list , aby to s "wakaba" korespondovalo. Nebo "očiba", což znamená spadlý list.
Tyhle termíny sou ale neuctivé a tak se obecně říká "momidži" což znamená javor
EDIT:
http://yaplog.jp/cv/ku_man/img/201/hyoshiki_p.gif
Sou to výstražný značky. První je "wakaba", což doslova znamená zelený list, symbol nezralosti a mladosti, tedy pro nezralý řidiče.
Ta kapka je "momidži", neboli jednoduše senior.
Čtyřlístek je pro tělesně postižené - (bez obecnýho názvu)
Motýl je pro neslyšící (taky bez obecnýho názvu)
"wakaba" musí mít v JPN každej, po dobu jednoho roku, od získání papírů
"momidži" je od 70 do 75 let doporučený a nad 75 let povinný
EDIT2:
"momidži" se také často řika "kareha", což znamená suchý list , aby to s "wakaba" korespondovalo. Nebo "očiba", což znamená spadlý list.
Tyhle termíny sou ale neuctivé a tak se obecně říká "momidži" což znamená javor
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
je to tak, mas pravdu..