6g Celica Cabrio - prosba
6g Celica Cabrio - prosba
Zdar, tak jsem si pořídil (v Británii, ale řízeni má naštěsti nalevo) ST204C.
Chci to přihlásit tady u nás a vypadá to, že jediné, co tomu stojí v cestě je nepřítomnost výrobního štítku vozidla. Našel, jsem jeden štítek na dveřích a druhej zespodu na víku motoru, ale měl by tam měl být někde nějakej jinej na kterým jsou uvedený i rozměry a váhy vozidla.
Tak jsem chtěl poprosit, jestli někdo víte o co se jedná a máte 6g Celicu (jakoukoliv), jestli byste mi to nevyfotili. Potřebuju nějakej vzor podle kterýho bych si vyrobil ten se svejma údajema. Díky Moc. Venca
Chci to přihlásit tady u nás a vypadá to, že jediné, co tomu stojí v cestě je nepřítomnost výrobního štítku vozidla. Našel, jsem jeden štítek na dveřích a druhej zespodu na víku motoru, ale měl by tam měl být někde nějakej jinej na kterým jsou uvedený i rozměry a váhy vozidla.
Tak jsem chtěl poprosit, jestli někdo víte o co se jedná a máte 6g Celicu (jakoukoliv), jestli byste mi to nevyfotili. Potřebuju nějakej vzor podle kterýho bych si vyrobil ten se svejma údajema. Díky Moc. Venca
štítek s váhami vozidla by měl jít vyřešit přes dealera,ale jen pokud auto bylo kdy homologováno v ČR v čemž je u cabrii problém ....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no mám štítek z 6.g 1.8 ale error je že na něm je také vin, no ale pokud myslíme ten samý (hliníkový) a foto nemáš ?? )
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
bože ta je nádherná, to mne musíš svést jdu ti nafotit štítek
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Autospras & Tuzing nelze povazovat za zrovna kvalitni periodikum Svyho casu tam mimo jine byla recenze Supry turbo a na fotce z motorvyho prostoru byl velmi krasne videt atmosfericky motor 7M-GE
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda že to auto pěkně zk...vili, jinak majitelu bile 6g, srdečny pozdrav z...Prahy: vitej do rodiny
P.S. Mám vic rád Tuning magazin, jsou tam hezči holky, a maji komiks (vypada trochu jako manga, takže tomu rozumim) jinak to stejně stoji za prd, protože je to sama 350Z a němci s stodvacitkami...(kromě par čisel kde pravě byla ta zk...na kabrio a jedna AE86...)
P.S. Jo, zapoměl jsem že ted tam popisujou nějakej hluboky apgrade Supry ale mně to nezajima...
7g jsem tam nikdy neviděl...
P.S. Mám vic rád Tuning magazin, jsou tam hezči holky, a maji komiks (vypada trochu jako manga, takže tomu rozumim) jinak to stejně stoji za prd, protože je to sama 350Z a němci s stodvacitkami...(kromě par čisel kde pravě byla ta zk...na kabrio a jedna AE86...)
P.S. Jo, zapoměl jsem že ted tam popisujou nějakej hluboky apgrade Supry ale mně to nezajima...
7g jsem tam nikdy neviděl...
7g, ZZ231
černa
černa
Jo tak tahle 6G je krásná v tý bílí o kvalitách časáků o autech se ani nebudu vyjadřovat,holt jsme v evropě a tady sou samí němci,frantíci a škodofky,nic jinýho tam ani nebude moc k vidění.Angažuju se ve fiatech coupe a za celou dobu tam bylo jen jedno co opakovaně vyhrálo italien scene v designu.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983