špatnej silentblok???...
špatnej silentblok???...
zdravím lidi mám takovou starost,at už je auto studene nebo zahřáté neustále má dost dlouhej start což znamená že asi 3x 4x škytne a pak bez problémů chytne ale v tom se dost šíleně otřese motor,dá se říct že celé auto jinak jízda už bez problémů ale ten otřes mi až nahání strach a raději nechám motor bežek když se někde zastavím než jej zase trápit startem...pokud máte někdo co dodat tak honééém
zatím děkuji ...

Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
áno baterka dobitá a žedné zlepšení se nedostavilo..startér by mohl pomoct ale nemyslím že to vyřeší to otřesné otřesení při zážehu jak motor chytne...ale vyměnit startér nebude špatnej nápad..jelinek4 píše:Ak mas dobru baterku tak ja to vidim na starter (mozno ho bude trebsa zrepasovat) ale este pred tym by som siel na diagnostiku ci nahodou nieco neukaze.
A preco silentblok?
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
jasně že se otřese o tom nebochybuju ale já mám strach že chce úplně vyskočit...měl sem accenta 97 rok a start na první štouch a vůbec žádné vibrace jsem necítil a jak jsem koupil avika tak to až tak hrozné nebylo až ted začal tak vyvádět a normální to určitě není to bys poznal kdyby jsi v něm seděl a zkusil nastartovat..a to že mám start přepojený na tlačítko na to vliv taky určitě mít nebude...Floki píše:Mě se taky motor otřese když startuju, to je snad normální u všech aut. když šlápnu na plnej plyn s otevřenou kapotou tak se motor pohne pěkně a to mám nový silentbloky.
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
nafťáček se vždycky roztřese jak osika při startu
ale spíše proč tak špatně chytá...jak jsou na tom žhavící svíčky,palivovej filtr-nezavzdušňuje se ti přívod paliva??????

specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Tak jse teda asi měli pravdu s tím startérem
(( dnes jsem se vydal k vodě asi 100 km od domova to mi avik ještě nastartoval ale jakmile jsem se k autu vracel spokojeně jsem nasedl...otočím klíček...zmáčknu start a ozve se jenom nemilé cvakání z motoru a po chvíli už ani to ne...když dojel kámoš zapojili jsme kabely a po chvíli nasávání energie motor lehce potočil a nic...zachránilo mě roztlačení a na dvojku to chytlo pak když jsem po jízdě domů zkusil o5 start ...nebyla žádná odezva...takže asi startér co???
((

r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja se vratim k tom silenbloku. Jednoduchy zpusob, jak poznat spatny silenblok je zatahnout rucni brzdu, doporucuju jeste nejaky splaek pod kola, pak poprosit kamarada,aby zaradil jednicku a pomalu povolovat spojku. Vy koukate na motor a pokud je spatny silenblok, pak chce motor nebo porevodovka nekam utect.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT