No, ale bacha na přejedenímeryz.07 píše: ...že by se mohla rozjed velká diskuze...
Něco mi uniklo nebo myslíš malý nálepky na podznačky??aczasa píše: A náborové vizitky i samolepky již jsou v sekci zviditelnění, takže by pomalu mohla být auta z klubu k rozpoznání i na silnici.
je to lift, fotky udelam a dodamJimmi píše:To je liftback, že? Nemáš někde fotku s otevřeným kufrem.....?bartp píše: ...tak ja mam v galerii jak pri koupi jeste foto z bazaru a pak po nejakych upravach s doplnkama...
Háfo, v pátek jdu pro další várkumeryz.07 píše:Že píšou jen Ti,co fotky maj...Ti bez nich se nevyjadřují...proč??A taky nechápu,proč nemá někdo ani 1 fotku...aspoň tu 1!!!Když už je ten člen...jinak m5t,dobrý aspoň ty lepky na podznačkymáš velké +
jinak,máš teda ještě nějaký???
Já chci,já chci !!!Já chci,já chci !!!Já chci,já chci !!!Já chci,já chci !!!m5t píše:Háfo, v pátek jdu pro další várkumeryz.07 píše:Že píšou jen Ti,co fotky maj...Ti bez nich se nevyjadřují...proč??A taky nechápu,proč nemá někdo ani 1 fotku...aspoň tu 1!!!Když už je ten člen...jinak m5t,dobrý aspoň ty lepky na podznačkymáš velké +
jinak,máš teda ještě nějaký???
dostane se na všechny.