celica motor 1,8 a 2GT 6.generace

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

to je správně. Motor 4age v různých verzích od 88 do 100kw v sérii. Že máš čip tak to mi vyvolává úsměv na tváří. :) vzal bych si kontakt na toho co to dělá.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

Neus píše:nepatří to sem,ale když už jsem se tu rozkecal tak... mám tu celicu 4g 1,6 91 kw zítra vyfotím. stará mrcha, poze 1,6 a kw jak 1,8. motor katalogově odpovídá MR2 ale je zapsát v TP čili myslím že by měl byt od výroby v celdě. Tak at mi nikdo netvrdí že ta moje nemůže mít víc kw!! zítra nejdýl v pátek vás zasipu obrázky
Heleď celkem často jezdím do hradce do multikina, nechceš si někdy dát spicha až tam pojedu že bych mrknl na tvou T20?? sem fajmšmekr, a neveřím a jak píše tequilla jsem nevěřící tomáš (martin) a chci to vidět, nemám v plánu se ti vysmívat nebo tak jsem zvědavý a i bych pokecal :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

libor12 píše:to je správně. Motor 4age v různých verzích od 88 do 100kw v sérii. Že máš čip tak to mi vyvolává úsměv na tváří. :) vzal bych si kontakt na toho co to dělá.
Libor Libor, a ty nevies, ze aj ja mam *čip* riadiacu na sedacke? zajtra ju namontujem, vyskusam :-)

ne fakt, nic vzlom, ale 1.8turbo od wv/seat/audi dajak nema na 2.0gt celicu 6gen... :-) nevravim o tych vysokokonovejsich v TT, ci S3-kach... to som neskusal..., nieto 7A-FE.... alebo to je 7A-GE???
precitaj aspon kod motoru, ten prezradi co to, iked nemusi.

a ten MX-3 6valec je velmi lenivy vynalez...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

no jo Gabko,jenže ta ecu je ojedinělý experiment. Přepracování bylo dost složité a tím by se nikdo ze standartních chip tuning firem vůbec nezabýval. Jen programátor se v tom 3měsíce vrtal než prolomil binární kód a mohlo se vůbec neco začít upravovat. A to pořád nevíme jestli to opravdu bude fungovat i na autě. Tak zítra me informuj.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

jestli ti muzu poradit, tak radsi ani na sraz nejezdi :lol: verim tomu ze 4age teda 1.6 by tu tvoji 7afe 1.8 porazila...
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

martin.matess píše:
Neus píše:nepatří to sem,ale když už jsem se tu rozkecal tak... mám tu celicu 4g 1,6 91 kw zítra vyfotím. stará mrcha, poze 1,6 a kw jak 1,8. motor katalogově odpovídá MR2 ale je zapsát v TP čili myslím že by měl byt od výroby v celdě. Tak at mi nikdo netvrdí že ta moje nemůže mít víc kw!! zítra nejdýl v pátek vás zasipu obrázky
Heleď celkem často jezdím do hradce do multikina, nechceš si někdy dát spicha až tam pojedu že bych mrknl na tvou T20?? sem fajmšmekr, a neveřím a jak píše tequilla jsem nevěřící tomáš (martin) a chci to vidět, nemám v plánu se ti vysmívat nebo tak jsem zvědavý a i bych pokecal :)
v tom nevidím problém když dáš vědět předem
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Neus píše:
martin.matess píše:
v tom nevidím problém když dáš vědět předem
Takže minisraz v HK se nám začíná rýsovat :D Je vám doufám jasné, že beze mě to bejt nemůže? :lol: :lol:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Odpovědět

Zpět na „Celica“