jo a ještě, nevíte někdo kde by se na ústeckoorlicku opravovala hliníková kola?? mám jeden disk který je tak trochu oválný a potřeboval by srovnat...

to je zajímavá myšlenka, to je právě otázka, myslíš že když zadek bude širší jak předek tak je problém?? to je zajímavé to mne nenapadlo ale třeba formule dtm a tak ty mají širší zadky a ok, tak nevímToyoCarE píše:osobne mam skusenost, ked sme kupili 5-genu, tak pod zadnymi kolesami boli podlozky,, pod prednymi nie,, a poviem ti, bol to dost problem udrzat na ceste,, zmeraj si aku siroku mas prednu napravu s diskami ake tam mas teraz,, a zadny rozmer musi byt o nieco mensi,, aspon o 5mm.
to je to kolo ode me? ono je fakt sisaty?martin.matess píše:jo a ještě, nevíte někdo kde by se na ústeckoorlicku opravovala hliníková kola?? mám jeden disk který je tak trochu oválný a potřeboval by srovnat...
jo je v pi.i když to řeknu natvrdo je když sem ho dal na vyvažovačku ve tvaru chleba.. nebo ne to přeháním no prostě trošku takovej dalamánek..Hug0 píše:to je to kolo ode me? ono je fakt sisaty?martin.matess píše:jo a ještě, nevíte někdo kde by se na ústeckoorlicku opravovala hliníková kola?? mám jeden disk který je tak trochu oválný a potřeboval by srovnat...
tak to me mrzi.. ty kola jsou nadherny... to je skodamartin.matess píše:
jo je v pi.i když to řeknu natvrdo je když sem ho dal na vyvažovačku ve tvaru chleba.. nebo ne to přeháním no prostě trošku takovej dalamánek..
jj dnes se zas konečně dostanu časově a do auta vlezu, takže je vyšoupnu a sendnu ti jeHug0 píše:tak to me mrzi.. ty kola jsou nadherny... to je skodamartin.matess píše:
jo je v pi.i když to řeknu natvrdo je když sem ho dal na vyvažovačku ve tvaru chleba.. nebo ne to přeháním no prostě trošku takovej dalamánek..
a kdyz tak premyslim, posli mi uz ty kabely.. bez radia je to na pi*u.. staci je vycvaknout z iso konektoru.. je to na 5 vterin a muzes mi to poslat... dekuju
nn tam ne.. tam asi ani nebudoumartin.matess píše:
jj dnes se zas konečně dostanu časově a do auta vlezu, takže je vyšoupnu a sendnu ti jea kdy už nahodíš fota GT-čka?? nebo máš nějaký na fejsbuchu?