MÍSTO PRO CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING PROGAM AKCE JE TU

vše ohledně modelové řady Celica

Tak kam by jste raději

Kemp Hluboký
6
16%
Kemp Stříbrný rybník
31
84%

Celkem hlasů: 37

aczasa
Věčnej rejpal

manager...

Příspěvek od aczasa »

manager (čti: many žer) :-D
Back in Czech.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

cera píše:Hlasoval jsem pro...
Sakra, jenom ted jsem všiml že v avatarce jsem nějakej manager tymu....Na vizitce mam manager a vubec tomu nazvu nerozumim....jenom vim že litam jako debil a chodim domu pozdě...to nerad...a moje manželka to nema rada ještě vic...jestli budu ještě tady manager...nedase tonejak zmnenit napřiklad na řidiče...protože na druhou stranu řidim rad...
To se ti mění s počtem příspěvků samo dávej víc příspěvků a budeš věčnej rejpal :-)
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

Beru druhou variantu jsem Hradečák takže to mám ve městě.
Dokonce jsem na sříbrňáku kdysi měl brigádu:-))
Sím sím jedeme na sříbrňák:-))
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Foost píše:
cera píše:Hlasoval jsem pro...
Sakra, jenom ted jsem všiml že v avatarce jsem nějakej manager tymu....Na vizitce mam manager a vubec tomu nazvu nerozumim....jenom vim že litam jako debil a chodim domu pozdě...to nerad...a moje manželka to nema rada ještě vic...jestli budu ještě tady manager...nedase tonejak zmnenit napřiklad na řidiče...protože na druhou stranu řidim rad...
To se ti mění s počtem příspěvků samo dávej víc příspěvků a budeš věčnej rejpal :-)
Zni to lip než many žer....takže...budu se snažit...běda Vám... :lol:
7g, ZZ231
černa
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak a teď jsem se dozvěděl smutnou zprávu.V tomhle termínu nemůžu dojet.Kdyby to bylo o víkend dřív a nebo o víkend později mooooc rád dojedu,ale v tomhle termínu nemůžu,už jsem ženě něco slíbil a zrovna to vyšlo na tenhle víkend.No ale budu se snažit stím něco udělat ale nevím nevím. :roll: :roll: :( :(
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Eee.... je mi to jedno, pojedu tam kam pojede tlupa :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Hanisek
Řidič

Příspěvek od Hanisek »

ten rybník vypadá dobře, jedu i se ženou :wink:
Toyota Celica 1,8VVT-i
7.gen
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

cera píše:P.S. asi moc kecam...a blbě pišu...proto jsem manager :cry: :cry: :cry:
Ne ne. Je to přesně obráceně. Moc píšeš a blbě kecáš, protože to označení manager je za kvantitu příspěvků nikoliv za kvalitu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Pavel Slepecky
Navigátor

Super

Příspěvek od Pavel Slepecky »

Oba kempy super takze celkem jedno kam dojedu 100%...v Hlubokem uz nebude obsluha Plzinka:-D a Lodicka v jedne osobe...skodaB-)
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Myfune píše:
cera píše:P.S. asi moc kecam...a blbě pišu...proto jsem manager :cry: :cry: :cry:
Ne ne. Je to přesně obráceně. Moc píšeš a blbě kecáš, protože to označení manager je za kvantitu příspěvků nikoliv za kvalitu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sakra,...sedim tady, po nocich, vymejšlim pro Vas nove přispěvky....,nevděčnici...jsem uraženej...to znamena že asi na tom něco bude... :shock:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

garfielld> souhlasim se žlutýma, modrý 5g se taky přizpůsoběj... :lol:
cera> ano, jak už napsal kdysi pavoB... a měl pravdu... musim ti to říct na tvrdo, znova... jako vejce vejci... když si projedeš svoje stupidní poznámky uložený tady na foru, tak zjistíš, že je lepší míň kecat, protože to co tu předvádíš nemá styl, nemá to pointu a ani smysl... nikdo na to nereaguje... zkus změnit to "jak na sebe upozorňuješ" protože tohle se tu nechytá---- nejsme na základce :roll: a ani v pomocný škole :wink:
ps: ale neber to zas tak vážně... mojí kritiku... o mně si taky asi lidi, co mě nikdy neviděli "naživo" tak si myslej svý, což je mi u prdele... ale reálný setkání "osobností", jako že my na srazech jsme osobnosti + a přesto každej jsme originál, ale máme společnou energii... někdy je lepší nereagovat za každou cenu... to ti doporučuju. protože prostě min 80% tvých poznámek jsou opravdu hloupý retardní výstřely do černý díry. Ale tady nejsme v díře... ta je kolem nás... takže ne abyses urazil... zakalíme... všichni ale snažim se tě jaksi "usměrnit" manažere vole, protože na to neni nikdo tady zvědavej :alian:

příklad> aczasa supr človíček, se kterým jsem se taky tady jakoby pohádal na ostří nože... a na srazu byl skvělej...realita neni v psaným textu a přezdívkách a hemzech, ale v reálným styku a komunikaci mezi teamem--- prostě skvělej, nejen že nás podle GPS dostal do kempu s dacanem :-) mimochodem kde jsou tvý fotky? si pamatuju jak si fotil nejen muj rozjařenej ksicht bleskem a ostatní taky tim dělem, že ty si ty fotky syslíš :-) hele neukájej se na nich, klidně je nahoď, já se nestydim a na fuckbooku nejsem, takže to nikdo nezneužije :lol: jedině nějakej úchyl :lol: takhle při kalbě mě ještě nikdo nefotil tak jakoby jak to umí aczasa tak jako profesionálně :lol: akčně :lol: a je úplně jedno že aczasa používá k pohybu jinej vůz než celicu, protože patří do teamu... stejně jako kdokoliv v pohodě třeba jako lexusní vtipnej tygr 8) neni to jen o celicách... je to o lidech... jako celej život společný máme to, že máme rádi hračky- toy a i lex toys teda... že tygře :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
aczasa
Věčnej rejpal

¨Fotky

Příspěvek od aczasa »

Micron: jo jo, pamatuji se, jak jsme se rafli :-) Ale na srazu a v osobním jednání jsem jemný (na dotek). :-) Je fakt, že jsem si někde stáhl fotky, ale nějak jsem na ně zapomněl, takže je pohledám a zase nějakou opublikuji. :-) Na druhou stranu, nejsem moc příznivcem hodně fotek, přestože jich vždy nastřílím plnou kartu. :-) Je potřeba je potom dobarvit, vyretušovat, očistit a publikuji v průměru tak tři až pět ze sta. :-)
Back in Czech.
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

aczasa: To jako fakt se s těma fotkama tak mazlíš jo? To by mě teda nebavilo. Jedinej pohyb po nafocení fotek kterej udělám je ten, že vyndám SD kartu z foťáku a šup s tím do NTB.

Jinak k Stříbrňáku dodám, že jsem tam sice jako hradečák jezdíval na koupání, ale v tom kempu jsem byl poprvé. Nevím jaké to bylo v kempu Hluboký i když jsem viděl fota a videa z loňského srazu, takže nechci zasahovat do rozhodování kde to bude lepší. Jen mohu konstatovat, že mi to na Stříbrňáku přije rozumné. A v těch atrakcích co jsou v kempu k dispozici by jsme se mohli docela dobře přes víkend vyřádit. Mě teda úplně zaujal na fotkách ten vodní kluzák kdy se člověk pohybuje po vodě jak vodoměrka. http://www.stribrny-rybnik.cz/images/ou ... bnik-5.jpg

PS: To nepíšu proto že bych mohl ušetřit za chatku :lol:
Naposledy upravil(a) Myfune dne stř 02.06.2010, 09:56, celkem upraveno 1 x.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
aczasa
Věčnej rejpal

fotky

Příspěvek od aczasa »

myfune: jo, je to lepší. :-) úplně extra hraní asi ne, ale důslednější kontrolu, promazání a úpravy rozhodně ano. :-)
Back in Czech.
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

já se přidávám k modrýmu a žlutýmu a pojedu s davem,neboť tento dav mě neunese na špatnou cestu :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Odpovědět

Zpět na „Celica“