Ja budem asi hladat nejakého šikovneho opravára-nie v toyote "oficialneho"...
Je však pravda,že ak vypustíš čo i len jednu kontrolu (ročnú),tak ti padá záruka na kasňu!
A tu by som videl možný problém do budúcna(keby v prípade,žeby nejakej hrdze došlo)...Ale aj tak je to na prehrdzavenie-čiže keby došlo k "prederaveniu" vplyvom hrdze-čo si myslím,že do takého extrému by nemalo dôjsť.
Len tak-na okraj-brzdová kvapalina by sa mala meniť každé 2 roky-bez ohladu na to,či to je písané alebo nie v servisnej kontrole...Nie je to neunosná položka,takže byť vami (nami) - brzdovu rozhodne meniť každé 2 roky-ako sa aj odporúča! Na brzdách a oleji sa neoplatí šetriť- dufam,že sa v tomto zhodneme
No a ešte k tomu servisovaniu-ak máš kde a máš na to náradie,tak taký olej by som rozhodne vymenil aj sám.tie výmeny filtrov -vzduchový,kabinový-nemáš ako nevedieť.(brzdovku by som už v mojom prípade nechal na znalejších) .Brzdové doštičky by som možno aj tie vedel vymeniť a ostatné-podla potreby.
Alfou omegou je to,či máš šikovného opravára k dispozícii,lebo cca tých 20€ za normohodinu sa mi zdá v TOYOTE dosť .

O "poctivosti" práce je to diskutabilné-je to všetko len o ľuďoch,takže niekde môžu pracovať poctivo,niekde sa na to vys...,no čo si budeme o tom rozprávať.