vibrace pri brzdeni avensis 98
vibrace pri brzdeni avensis 98
zdravím, delsi dobu se mi pri brzdeni vibroval volant a bylo fakt masakr pri brzdeni se mi trepal volant a bylo to jak by mi masirovali zapesti..tak sem myslel ze to jsou zvlnene kotouce tak sem koupil nove kotouce a desky..a ted to je docela dorby az na mirne vibrace pri prvnim slapnuti na brzdy cim jdu nohou brzdovehp pedali niz tak to prestava vibrovat vsude na internetu ctu ze to muze byt cep ramen nebo silentblok ramene je to mozne?..nema tady nekdo zkusenost s takovym problemem?..dekuju za radu preju krasne jezdeni s toyotou
-
- Věčnej rejpal
chvění brzd...
Tak zrovna u Ave98 to je skoro výrobní funkce než vada.
Doporučuji stáhnout kotouče, nasadit 16ti palcová litá kola (kvůli chlazení brzd), nechat udělat geometrii a pokud nebyl měněný, tak sloupek řízení a horní uložení zadních kol.
Po tomto je již vibrování sníženo natolik, že se v tom autě dá jezdit. .-)

Back in Czech.
Tyč řízení 1336,-Kč za 2 kusy,Geometrie 1200,-Kč + práce...mám psaný 4 hodiny,ale to mi ještě měnily plech katalyzátoru a sundávali přirezlý kola...Kontasek píše:meryz.07 píše:V servise mi řekli tyčka řízení
a kolik stoji ta tycka rizeni a kolik vymena ?..diky za info?..jinak muze to vibrovani poskodit nove kotouce nebo nove desticky co sem vymenil?..diky za info

Re: chvění brzd...
chci se zeptat ulozeni zadnich kol to je ulozeni tlumice?aczasa píše:Tak zrovna u Ave98 to je skoro výrobní funkce než vada.Doporučuji stáhnout kotouče, nasadit 16ti palcová litá kola (kvůli chlazení brzd), nechat udělat geometrii a pokud nebyl měněný, tak sloupek řízení a horní uložení zadních kol.
Po tomto je již vibrování sníženo natolik, že se v tom autě dá jezdit. .-)
uložení zadních kol...
Jo, tak to si vůbec nejsem jistý.
Ale asi ano. Už si vůbec nevybavuji, jak to tam bylo. Zdá se mi, že tam ještě byla nějaká "gumová" vložka, co se tam strkala a ta byla vyměněna za tužší.

Back in Czech.