Posilovač řízení - zadrhávání volantu
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám problém s řízením. Zadrhává se mi volant při jízde, když točím doleva nebo doprava. Když je vlhko tak tím víc. Kapaliny mám dost, takže uvažuju, že by to mohl být nějaký povolený řemen. Může to být tím? Vjel jsem jednou do větší kaluže a musel jsem zastavit, protože volant byl naprosto nefunkční... Je to celkem problém, když se mi to stane ve větší rychlosti. Díky
Toyota Avensis 2.0 D-4D 81 kW kombi, 2000, klima, kožené potahy, el.okna, el.zrcátka, 4x airbag, 15" alu, hagusy, multi.volant, palub.PC, modrá metalíza
Mozne je vse, me uz par lidi tvrdilo ze to muze delat koubek rizeni. Mel jsem totiz stejny problem...asi...
I kdyz ja jsem nevypozoroval souvislost s vlhkosti. Jedine s teplotou. Cim vetsi zima tim to bylo horsi. Projevovalo se to tak ze to pri toceni ztuhlo, zase povolilo a zase ztuhlo. Mluvim o toceni na jednu stranu.Nedelalo to vzdy ale casem cim dal tim vic. Ted nevim jak to vypada protoze auto stoji v servise
Prvni bych zkusil vymenit kapalinu, teda jestli nevis jak dlouho tam je. Az pak bych zkusil napnuti remenu popř. ten kloubek rizeni
I kdyz ja jsem nevypozoroval souvislost s vlhkosti. Jedine s teplotou. Cim vetsi zima tim to bylo horsi. Projevovalo se to tak ze to pri toceni ztuhlo, zase povolilo a zase ztuhlo. Mluvim o toceni na jednu stranu.Nedelalo to vzdy ale casem cim dal tim vic. Ted nevim jak to vypada protoze auto stoji v servise

Prvni bych zkusil vymenit kapalinu, teda jestli nevis jak dlouho tam je. Az pak bych zkusil napnuti remenu popř. ten kloubek rizeni
Avensis 2.0i 1998
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky za rady, ta kapalina je tam kdoví jak dlouho. Já mám auto rok a ještě jsem ji neměnil. V pátek to budu mít v servise. Zkusím do té doby vyměnit tu kapalinu ať tam nejedu zbytečně. Díky
Toyota Avensis 2.0 D-4D 81 kW kombi, 2000, klima, kožené potahy, el.okna, el.zrcátka, 4x airbag, 15" alu, hagusy, multi.volant, palub.PC, modrá metalíza