Mirek-Langr píše:No, tak to jsem zvědav, co to bude u tebe, skoro to vipadá, jako u mě.
Tak pak napiš, až budeš vědět oč jde.
tak jsem s "opravou" hotov. Šel jsem hned po intercooleru,jednak že se mě to jednou už na jednom autě stalo a potom že se to stalo tady Mirkovi.Jen mě trochu (teda trochu hodně

)mátl ten zvuk motoru a to škubání při jízdě. Napřed jsem se na Toyota Diy podíval jak je to tam poskládaný,vzal klíče a vyrazil na to. hned po odkrytování motoru mě to bylo jasný. Na levé straně byla svlečená hadice.Praskla tam totiž spona(zcela nelogicky hliníková,takže rozežraná od soli).Pochopitelně jsem takovou velikost neměl,takže jsem si zajel manželčiným autem na pumpu a za 13Kč koupil. Jelikož jsem to dělal na ulici,tak jsem to musel dělat shora.Proto jsem musel vytáhnout baterku,nemohl jsem dosáhnout (asi krátké ruce

).Pak už to šlo razdva,za chvíli bylo hotovo.Jel jsem to i projet a auto jede jako dřív,takže mám "dušičku v peří". Myslím si ,že stejnou závadu měl i Mirek,jelikož za 1000Kč by intercooler určitě nesehnal!! Co se týká toho škubání při závadě,tak jsem přesvědčen o tom,že to bylo dílo řídící jednotky,která poznala že se něco děje,tak změnila režim motoru.Ale to je jen můj názor,zase takový odborník nejsem. Takže si auti ještě chvíli nechám a snad už nebude zlobit