T25 - IPOD konektor zkusenosti

vše ohledně modelové řady Avensis
Pruda2
Člen Týmu

Příspěvek od Pruda2 »

for Duchy: Někde jsem vyčetl, že to načte jen prvních 6 nebo 12 adresářů, podle toho jaký typ měniče cd lze k danému rádiu připojit...druhá věc je, kolik lze do daného adresáře umístit tracků....doufám, že víc jak 20, což je běžný počet klasického cd....ten tvůj Xcarlink obsahuje i bluetooht, nebo to budeš řešit pomocí aux?....já bych rád tohle věcičkou vyřešil i bluetooht handsfree...každopádně jsem rád, že ti běží obojí současně, už to je úspěch..:) :)...můžeš jsem případně napsat, co ta krabička umí navíc, co toyota nezvládá?
Duchy
Navigátor

Příspěvek od Duchy »

Pruda2 píše:for Duchy: Někde jsem vyčetl, že to načte jen prvních 6 nebo 12 adresářů, podle toho jaký typ měniče cd lze k danému rádiu připojit...druhá věc je, kolik lze do daného adresáře umístit tracků....doufám, že víc jak 20, což je běžný počet klasického cd....ten tvůj Xcarlink obsahuje i bluetooht, nebo to budeš řešit pomocí aux?....já bych rád tohle věcičkou vyřešil i bluetooht handsfree...každopádně jsem rád, že ti běží obojí současně, už to je úspěch..:) :)...můžeš jsem případně napsat, co ta krabička umí navíc, co toyota nezvládá?
Kolik to nacte adresaru neresim, protoze k tomu mam pripojeny 30GB IPOD, takze jestli nacte prvnich sest nebo prvnich dvanact z nekolika stovek je uplne jedno. :-/ Resim to tak, ze to ovladam pres IPOD, to znamena nastavim na IPODu pres jeho rozhrani co ma hrat a nasledne pouzivam XCARLINK pouze jako AUX vstup s tim, ze navic umi skipnout ci vratit skladbu tlacitky na volantu, coz je docela sikovne. Diky tomuhle prehraje cokoliv co je na IPODu s omezenimi pouze jake ma IPOD, coz je pohoda.
XCARLINK umi i BT, ale ten jsem nekupoval, protoze mam handsfree BT sadu v aute, takze pro to nemam uziti.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
Pruda2
Člen Týmu

Příspěvek od Pruda2 »

S tím BT to je jasné, to pak není důvod, Ale co by mne zajímalo ohledně auta...jak poznám že mám v autě BT...k autu jsem dostal pouze italský manual....přitom výbavu mám jako každý skromný řidič :)...velka navi, kůže, tempomat...možná tam BT je, ale nevím o něm...máš nějakou radu jak to zjistit?....dík za odpověd. :)
Duchy
Navigátor

Příspěvek od Duchy »

Pruda2 píše:S tím BT to je jasné, to pak není důvod, Ale co by mne zajímalo ohledně auta...jak poznám že mám v autě BT...k autu jsem dostal pouze italský manual....přitom výbavu mám jako každý skromný řidič :)...velka navi, kůže, tempomat...možná tam BT je, ale nevím o něm...máš nějakou radu jak to zjistit?....dík za odpověd. :)
Nerad bych se mylil (at mne ostatni kdyz tak opravi), ale myslim si ze BT handsfree se nikdy do T25tek nedavala (minimalne pred faceliftem). Ja mam normalni zakladni Nokia sadu dodelavanou dodatecne.
Pruda2
Člen Týmu

Příspěvek od Pruda2 »

...to jsem chtěl vědět....myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistý....proto jsem se raději zeptal, abych nekupoval zbytečně...tak ted už mám jasno, že to budu řešit včetně BT...ještě jednou dík :)
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Duchy píše:
Pruda2 píše:S tím BT to je jasné, to pak není důvod, Ale co by mne zajímalo ohledně auta...jak poznám že mám v autě BT...k autu jsem dostal pouze italský manual....přitom výbavu mám jako každý skromný řidič :)...velka navi, kůže, tempomat...možná tam BT je, ale nevím o něm...máš nějakou radu jak to zjistit?....dík za odpověd. :)
Nerad bych se mylil (at mne ostatni kdyz tak opravi), ale myslim si ze BT handsfree se nikdy do T25tek nedavala (minimalne pred faceliftem). Ja mam normalni zakladni Nokia sadu dodelavanou dodatecne.
Ja mam pocit, ze se tam dava nejaka Motorola...
Duchy
Navigátor

Příspěvek od Duchy »

awe_cz píše:Ja mam pocit, ze se tam dava nejaka Motorola...
Primo od Toyoty nebo az u prodejcu? Ony totiz nektere chybejici prvky vybav jako treba parkovaci senzory (v te dobe uz trochu ostuda) montovali az dealeri jako nahradu za neschopnost Toyoty.
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Duchy píše:
awe_cz píše:Ja mam pocit, ze se tam dava nejaka Motorola...
Primo od Toyoty nebo az u prodejcu? Ony totiz nektere chybejici prvky vybav jako treba parkovaci senzory (v te dobe uz trochu ostuda) montovali az dealeri jako nahradu za neschopnost Toyoty.
Tezko rict - mam to od svyho elektrikare - ze to nekomu vyndaval jako origo prislusenstvi (protoze to stalo za prd). Ale mozna to bylo od dealera. Vim, ze treba v Nemecku se oficialne montuje EgoTS. Takze si to mozna kazdy zastoupeni v kazdy zemi dela podle sebe...
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Ja mam original BT handsfree od toyoty s hlasovym ovladanim. Umi to par veci, neumi jeste vic veci, ale na volani to funguje vice nez dobre.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
toyomoyo
Člen Týmu

Příspěvek od toyomoyo »

http://www.blaupunkt.de/produkte/zubehoer/

a taketo nieco uz niekto skusal?
Odpovědět

Zpět na „Avensis“