Kolik to nacte adresaru neresim, protoze k tomu mam pripojeny 30GB IPOD, takze jestli nacte prvnich sest nebo prvnich dvanact z nekolika stovek je uplne jedno. :-/ Resim to tak, ze to ovladam pres IPOD, to znamena nastavim na IPODu pres jeho rozhrani co ma hrat a nasledne pouzivam XCARLINK pouze jako AUX vstup s tim, ze navic umi skipnout ci vratit skladbu tlacitky na volantu, coz je docela sikovne. Diky tomuhle prehraje cokoliv co je na IPODu s omezenimi pouze jake ma IPOD, coz je pohoda.Pruda2 píše:for Duchy: Někde jsem vyčetl, že to načte jen prvních 6 nebo 12 adresářů, podle toho jaký typ měniče cd lze k danému rádiu připojit...druhá věc je, kolik lze do daného adresáře umístit tracků....doufám, že víc jak 20, což je běžný počet klasického cd....ten tvůj Xcarlink obsahuje i bluetooht, nebo to budeš řešit pomocí aux?....já bych rád tohle věcičkou vyřešil i bluetooht handsfree...každopádně jsem rád, že ti běží obojí současně, už to je úspěch..![]()
...můžeš jsem případně napsat, co ta krabička umí navíc, co toyota nezvládá?
Nerad bych se mylil (at mne ostatni kdyz tak opravi), ale myslim si ze BT handsfree se nikdy do T25tek nedavala (minimalne pred faceliftem). Ja mam normalni zakladni Nokia sadu dodelavanou dodatecne.Pruda2 píše:S tím BT to je jasné, to pak není důvod, Ale co by mne zajímalo ohledně auta...jak poznám že mám v autě BT...k autu jsem dostal pouze italský manual....přitom výbavu mám jako každý skromný řidič...velka navi, kůže, tempomat...možná tam BT je, ale nevím o něm...máš nějakou radu jak to zjistit?....dík za odpověd.
Ja mam pocit, ze se tam dava nejaka Motorola...Duchy píše:Nerad bych se mylil (at mne ostatni kdyz tak opravi), ale myslim si ze BT handsfree se nikdy do T25tek nedavala (minimalne pred faceliftem). Ja mam normalni zakladni Nokia sadu dodelavanou dodatecne.Pruda2 píše:S tím BT to je jasné, to pak není důvod, Ale co by mne zajímalo ohledně auta...jak poznám že mám v autě BT...k autu jsem dostal pouze italský manual....přitom výbavu mám jako každý skromný řidič...velka navi, kůže, tempomat...možná tam BT je, ale nevím o něm...máš nějakou radu jak to zjistit?....dík za odpověd.
Primo od Toyoty nebo az u prodejcu? Ony totiz nektere chybejici prvky vybav jako treba parkovaci senzory (v te dobe uz trochu ostuda) montovali az dealeri jako nahradu za neschopnost Toyoty.awe_cz píše:Ja mam pocit, ze se tam dava nejaka Motorola...
Tezko rict - mam to od svyho elektrikare - ze to nekomu vyndaval jako origo prislusenstvi (protoze to stalo za prd). Ale mozna to bylo od dealera. Vim, ze treba v Nemecku se oficialne montuje EgoTS. Takze si to mozna kazdy zastoupeni v kazdy zemi dela podle sebe...Duchy píše:Primo od Toyoty nebo az u prodejcu? Ony totiz nektere chybejici prvky vybav jako treba parkovaci senzory (v te dobe uz trochu ostuda) montovali az dealeri jako nahradu za neschopnost Toyoty.awe_cz píše:Ja mam pocit, ze se tam dava nejaka Motorola...