Ty fotky jsou super, někdy se stavim a hodíš mi to na flashtičeFoost píše:Tak ještě pár fotek zde http://foost.galerie.cz/4518601-celica- ... 0#65098490
Minisraz Celica 14.5.-16.5 2010 Butov (u Plzně)
- Vladas
- Navigátor
Naposledy upravil(a) Vladas dne úte 18.05.2010, 00:02, celkem upraveno 1 x.
No a kdo další přihodí foto a video ??? Tak kdo ještě nedal tak ať to sem šoupe 
Program akce Celica meetingu 2016
http://fooost.rajce.idnes.cz/Celica_mee ... g.2016.jpg
- BaraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Diky žes mě vybral vysněný který sem na banán chtěl od doby co jsouDalkod píše:zdravím...tak už mam přezuto a nehorázně mi štve,že sem ty kola neměl na srazu...vypadají úžasně...foto v profilu
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A k tomu to neni 6g, že jo?BaraS píše:Diky žes mě vybral vysněný který sem na banán chtěl od doby co jsouDalkod píše:zdravím...tak už mam přezuto a nehorázně mi štve,že sem ty kola neměl na srazu...vypadají úžasně...foto v profilunee ja na kola teď stejně nebudu mít....na řadě je lak
jinak ale takhle bez pruhu žlutýho a a na stříbrný se mě tak nelíběj
To Dalkod: neposlouchej, proste ti zavidi....ja take zavidim...ale nevěnek to neukažu...proto budu řikat že ten origoš, 16 co mam ted na autě je stejně nejlepši...
7g, ZZ231
černa
černa
Taky se musím přidat k pochvale srazu
Počasí teda nic moc, ale chválím, že v chatkách bylo fajn topení, takže to tolik nevadilo. Ani nejsem nemocná, takže za mě spokojenost. A co tobě Fooste, stačilo ti pondělí k vyléčení? Nevypadal jsi úplně good.
Jinak Aczaszova čepice, která u nás v chatce zůstala po pátečním mejdanu skončila myslím u Barase, tak jí snad taky uvidíš na celorepublikovém sraze
Jinak Aczaszova čepice, která u nás v chatce zůstala po pátečním mejdanu skončila myslím u Barase, tak jí snad taky uvidíš na celorepublikovém sraze
Ten byl myslím Tygra.micron píše:garf+ foost> supr fotky... musim se přiznat že sem tentokrát nefotil... lenost maximální... chtěl sem po ránu, teda resp. po obědě/ snídani no dobře po 12h ale to už jste letěli na letištěpříště si to dám ale, + HD movies... ps: tak mě napadá... čí byl/ je ten lexus co kopíruje design bočních oken od celicy 5g? po mým levoboku? To mi nějak uniklo...
Ještě trochu tě poopravím, po 14h
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, ten lexus byl tygra.
Taky musim všem co se podíleli na organizaci poděkovat a všem ostatním za skvělou atmosféru na srazu. Původně jsem chtěl kvůli zkouškám odjet už v sobotu dopoledne ale vůbec nelituju že sem se zdržel. Proto taky píšu až teď, do dneška sem ležel ve skriptech
Takže doufám že se všichni uvidíme na "hlavním" srazu v září.
Taky musim všem co se podíleli na organizaci poděkovat a všem ostatním za skvělou atmosféru na srazu. Původně jsem chtěl kvůli zkouškám odjet už v sobotu dopoledne ale vůbec nelituju že sem se zdržel. Proto taky píšu až teď, do dneška sem ležel ve skriptech
Takže doufám že se všichni uvidíme na "hlavním" srazu v září.
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Status: pomalu dojíždíme
aczasova čepice skončila u mě a včera si jí u mě v kanclu už vyzvedl. Takže vše by mělo být v pořádku. Dokonce jsem aczasu v té čepici zahlédl i na nějaké té fotce ze srazu
Takže pokud jí neměl jen půjčenou, tak by měla být u majitele 
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
a takhle to dopadá, když všici na srazu abstinujou...Myfune píše:aczasova čepice skončila u mě a včera si jí u mě v kanclu už vyzvedl. Takže vše by mělo být v pořádku. Dokonce jsem aczasu v té čepici zahlédl i na nějaké té fotce ze srazuTakže pokud jí neměl jen půjčenou, tak by měla být u majitele
-
Dalkod
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to cera: v techničáku zatim nejsou,ale s typovým listem a známejma na STK tam budou cobydup:-)...jinak origo 16" jsou samozřejmě lepší,proto si je necham na zimu:-)))
to BaraS: já je koupil právě proto že sem je na nikom neviděl a prostě mi ty černý k tej stříbrnej sedí:-) a naživo to vypádá dost mastně:-)...když budeš chctít pomoct s výběrem jiných,dej vědět:-))))))))
to BaraS: já je koupil právě proto že sem je na nikom neviděl a prostě mi ty černý k tej stříbrnej sedí:-) a naživo to vypádá dost mastně:-)...když budeš chctít pomoct s výběrem jiných,dej vědět:-))))))))
njoo to uz je jinaDalkod píše:to cera: v techničáku zatim nejsou,ale s typovým listem a známejma na STK tam budou cobydup:-)...jinak origo 16" jsou samozřejmě lepší,proto si je necham na zimu:-)))
Jinak ono je stejne jedno etli jsou psany v tech. nebo ne pac to je napsany jen ve velkym...na technickou na zimakach a je to