garfielld píše:podběh? tam je jen takovej ten plastovej kryt na trubku od nádrže, ne ?Celi-johnny píše:nema nekdo nahodou zadni podbeh na spolujezdcove strane z 5g?
jj to bude on, mam ho myslim taky , ale do ostravy daleko
garfielld píše:podběh? tam je jen takovej ten plastovej kryt na trubku od nádrže, ne ?Celi-johnny píše:nema nekdo nahodou zadni podbeh na spolujezdcove strane z 5g?
Pavo.B. píše:garfielld píše:podběh? tam je jen takovej ten plastovej kryt na trubku od nádrže, ne ?Celi-johnny píše:nema nekdo nahodou zadni podbeh na spolujezdcove strane z 5g?
jj to bude on, mam ho myslim taky , ale do ostravy daleko
Ted jeste dobrou cenu a beru ho, kdyztak SZHug0 píše:2 pavo: posledni dve fotky je ten volant, je sitej, takze podle me kozenej je
jinak mam na prodej radio sony na cd - stejnej link
http://hugoo.rajce.idnes.cz/Prodej/

promin, ale prodavam jenom radiomicron píše:hugo> já bych bral tu uzavíratelnou skříňku toyota co je v tom panelu... nesmí bejt jakkoliv poškozená- nebo spálená/odřená... já tam mam místo ní schránku z mitsubishi eclipse.... ale tahle by se mi líbila...a taky bych poprosil o fotky i když myslim že ty co jsou tak stačej... ps: ten sony bude korektní!!!! mam takovýho starouše unikátního na minidisky sony MDX C7900 a řeknu vám... je to exemplář!!!! nesmrtelnej nebeskej strojek
a bezcennej pro 99% easy stupido commerce lidí což je to nejskvělejší hihihi
miluju hloupost a hluchotu blbejch napodobenin resp lidí...

neni tam odkladaci je to jenom kritka ja ji tam taky mammicron píše:wow tam fakt neni odkládací prostor? Já si celou dobu myslel, že je vyklápěcí, a že tam je schránka uvnitř... tak to je jiná tedy... to sem rád že sem si teda nechal ten kastlík z eclipse... krásně se tam vejdou 2je cigára a zapíky. resp. 4 krabky vlastně