kusy trubek neni problem vymenit
 kusy trubek neni problem vymenitvýfukové potrubí
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Floyd... je to hezký, ale musim říct, že bosal střední i zadní vydržely cca 6 let   a to mi přijde fér... chci zachovat original lauf system... každá výměna/ ohyb/ může mít vliv na "TAH". jen dozadu přehodim ty kulomety...
  a to mi přijde fér... chci zachovat original lauf system... každá výměna/ ohyb/ může mít vliv na "TAH". jen dozadu přehodim ty kulomety...

a to mi přijde fér... chci zachovat original lauf system... každá výměna/ ohyb/ může mít vliv na "TAH". jen dozadu přehodim ty kulomety...
  a to mi přijde fér... chci zachovat original lauf system... každá výměna/ ohyb/ může mít vliv na "TAH". jen dozadu přehodim ty kulomety...Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
přesně.... pavoB přesně... teď to zní, jak je to děravý mega sportovně... opravdu hutná vibrace... a musim říct že se mi to chvíli líbí, ale "leze to na mozek"    ticho je nej... jen slyšet motor, filtr jak sosá a jemnej závěr...
 ticho je nej... jen slyšet motor, filtr jak sosá a jemnej závěr...

ticho je nej... jen slyšet motor, filtr jak sosá a jemnej závěr...
 ticho je nej... jen slyšet motor, filtr jak sosá a jemnej závěr...Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

2 Micron: jj, tak ty origo maji urco vyhodu v tom, ze to mas zkratka presne na miru i s drzaky a jen to prehodis a jedes  

Jen s tou zivotnosti jsem to mel trosku jinak Tak jsem to pak stavil s tim, ze na ten vyfuk uz hezky dlouho nesahnu.
 Tak jsem to pak stavil s tim, ze na ten vyfuk uz hezky dlouho nesahnu. 
Jinak je to delane vse podle puvodniho, jen svody jsou 4-2-1 z Corolly z novejsi revize motoru + ten koncak.
Vykonovy rozdil jsem ale nezaznamenal...coz se celkem dalo cekat
2 Pavo: kraval to zas tak neni, spis to vic ´duni´..takovy hluboky basovy zvuk...ale v rozumnych otackach snesitelne.
U omezovace pak rvou i ty puvodni

Jen s tou zivotnosti jsem to mel trosku jinak
 Tak jsem to pak stavil s tim, ze na ten vyfuk uz hezky dlouho nesahnu.
 Tak jsem to pak stavil s tim, ze na ten vyfuk uz hezky dlouho nesahnu. Jinak je to delane vse podle puvodniho, jen svody jsou 4-2-1 z Corolly z novejsi revize motoru + ten koncak.
Vykonovy rozdil jsem ale nezaznamenal...coz se celkem dalo cekat

2 Pavo: kraval to zas tak neni, spis to vic ´duni´..takovy hluboky basovy zvuk...ale v rozumnych otackach snesitelne.
U omezovace pak rvou i ty puvodni

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je Bosal nasyslenej doma... bude pasovat 100% na tom obrázku nějakej jouda akorát pootočil to koleno...  supr kauf... 2.296,- do druhýho dne automedik.cz a ušetřil sem díky lovení kódů 1.300,- paráda.   jmenuje se Jareš
 jmenuje se Jareš  

světlo na konci tunelu...

jmenuje se Jareš
 jmenuje se Jareš  

světlo na konci tunelu...

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- stefancelicaT20
- Manager Týmu
no jostenky píše:podobne vyfukove lego mam poskladane aj ja. podovne su iba zvody, potom je tam univerzalny KAT, dynomax absorbcny stred a koncak Montii. na auto to daval este gabo. ja uz len uzivam takze blizsie detaily nepoznam. akurat len to ze to ma ppc zvuk
 na dlhsie cesty trosku otravne, ale inak ppc
 na dlhsie cesty trosku otravne, ale inak ppc 
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300

ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
pavoB> cože? sleva 55% to už je nějak mooooc   no ceny jsou příjemný, velmi potěšující, než jak tomu bylo kdysi dávno... paráda
 no ceny jsou příjemný, velmi potěšující, než jak tomu bylo kdysi dávno... paráda  možná budu v budoucnu měnit ještě první díl... někde to tam lehce uniká, i když pružnej díl je cca novej a kat katalizuje... tak možná vyhodim kat system a vezmu ten bez komplet, to ale nespěchá... podle obrázků se zase zdá, že to nepasuje, ale mělo by...
 možná budu v budoucnu měnit ještě první díl... někde to tam lehce uniká, i když pružnej díl je cca novej a kat katalizuje... tak možná vyhodim kat system a vezmu ten bez komplet, to ale nespěchá... podle obrázků se zase zdá, že to nepasuje, ale mělo by...  

no ceny jsou příjemný, velmi potěšující, než jak tomu bylo kdysi dávno... paráda
 no ceny jsou příjemný, velmi potěšující, než jak tomu bylo kdysi dávno... paráda  možná budu v budoucnu měnit ještě první díl... někde to tam lehce uniká, i když pružnej díl je cca novej a kat katalizuje... tak možná vyhodim kat system a vezmu ten bez komplet, to ale nespěchá... podle obrázků se zase zdá, že to nepasuje, ale mělo by...
 možná budu v budoucnu měnit ještě první díl... někde to tam lehce uniká, i když pružnej díl je cca novej a kat katalizuje... tak možná vyhodim kat system a vezmu ten bez komplet, to ale nespěchá... podle obrázků se zase zdá, že to nepasuje, ale mělo by...  
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

nemáš nekde schovaný objednávací čísla potřebuju jenom trubky a ty kolena potřebuju na 5ku udelat vejfuk,doufam že je stejnej na Sti i na GT??? dííkmicron píše:Tak po cca 6-7 letech mi začas lauf _Bosal vydávat sound voala scooter/harleystřední díl děravej... 6 let je supr, jsem spokojen... novej BOSAL už by měl bejt na autě. 2.888,- a udělám menší reklamu AUTOMEDIK.cz Super rychlost, komunikace a cena... už se těšim na tichoučko...
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
 (2007)

Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
 (2007)
 (2007)- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Honzis: Tady je na STi, Nevim jestli by pasoval lauf z GTi.... podle fotek se to poznat nedá, ale kódy jsou jiný. 

http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... h[]=874884